Jump to content

Протест у Београду: „Остајемо у Србији“, говори Митрополит Амфилохије (видео)

Препоручена порука

Сви злочинци имају име и презиме и треба да изађу на суд. Не постоје "нације" које су криве или невине.

И држава Србија одржава нестабилност тамо, па сноси део одговорности за све што се дешава. Да су се односи нормализовали и смирили, такве ствари се вероватно не би дешавале.

Немци су побили пола Европе и обрнуто, па су већ 1950-те живели у миру са Французима и Пољацима. Можемо и ми после 15 година да мало смиримо живце. Доста је било.

Zive Nemci na svojoj zemlji i jos nesto sam napisao pa sam obrisao nema vise smisla ...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Немци су побили пола Европе и обрнуто, па су већ 1950-те живели у миру са Французима и Пољацима. Можемо и ми после 15 година да мало смиримо живце. Доста је било.

Gubis iz vida samo da u tih "pola evrope" ima jako malo francuza i poljaka ali jako puno poljskih jevreja, srba i rusa ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Gubis iz vida samo da u tih "pola evrope" ima jako malo francuza i poljaka ali jako puno poljskih jevreja, srba i rusa ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Germany%E2%80%93Israel_relations

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zato sto neki Srbi i neki Albanci tako dele ljude, svi sada treba tako da delimo ljude?

Ne, samo trebamo da znamo da i drugi dele po nacijama a ne samo Srbi. Da i drugi ratuju a ne samo Srbi. Da i drugi ubijaju a ne samo Srbi. Da i drugi spaljuju crkve a ne samo Srbi dzamije ...

Подели на овим сајтовима

neki ovo nisu sposobni da shvate.

Si siguran da ti iz prve uvek shvatis samog sebe?

Ne seci recenice i ne izuzimaj ih iz konteksta kao neki sektas bem ga ovo je nash sajt i tvoj i moj i od svakog drugog koji ima i nema sta da kaze.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ne, samo trebamo da znamo da i drugi dele po nacijama a ne samo Srbi. Da i drugi ratuju a ne samo Srbi. Da i drugi ubijaju a ne samo Srbi. Da i drugi spaljuju crkve a ne samo Srbi dzamije ...

Naravno da treba da znamo. Medjutim kada se ovde argumentuje kao da SVI TO RADE A SAMO SRBI NE RADE, to je veliki problem. Jer se tako ispira mozak ovde. 

Svi su sine u kupleraju al Srbi nevini.

E kada se to shvati, promeni se malo pogled na stvari. Kada malo prihvatis "grehe" sopstvenog naroda, malo lakse i oprastas "grehe" drugih naroda i malo manje krenes sa filozofijom isterivanja pravde, koju ovakvi protesti  svakodnevno oce da isteraju. 

Подели на овим сајтовима

I kakve veze sada ima to? Hajde daj mi lòink kada su uspostavili diplomatske odnose sa Palestinom pa to onda uporedi sa Kosmetom. A ne mesaj babe i zabe.

Подели на овим сајтовима

Naravno da treba da znamo. Medjutim kada se ovde argumentuje kao da SVI TO RADE A SAMO SRBI NE RADE, to je veliki problem. Jer se tako ispira mozak ovde. 

Svi su sine u kupleraju al Srbi nevini.

E kada se to shvati, promeni se malo pogled na stvari. Kada malo prihvatis "grehe" sopstvenog naroda, malo lakse i oprastas "grehe" drugih naroda. 

Problem, nastaje kada vidis samo grehe sopstvenog naroda ( a inace si protiv generalizacija i  slicnih gluposti ) a ne vidis grehe drugih naroda jer se ne moze generalizovati ...

Подели на овим сајтовима

I kakve veze sada ima to? Hajde daj mi lòink kada su uspostavili diplomatske odnose sa Palestinom pa to onda uporedi sa Kosmetom. A ne mesaj babe i zabe.

Ne mesam nista. Kazes nisu pobili puno francuza, pa eto francuzi saradjuju sa nemcima, pobili su eto puno jevreja. Ja ti dadoh link da i jevreji danas saradjuju sa nemcima iako je vecini nemaca deda ucestvovao u tom nacistickom rezimu koji je masovno bacao jevreje u pecnice. 

Problem, nastaje kada vidis samo grehe sopstvenog naroda ( a inace si protiv generalizacija i  slicnih gluposti ) a ne vidis grehe drugih naroda jer se ne moze generalizovati ...

Ko ti kaze da ja ne vidim "grehe" drugih naroda? I te kako vidim. Ali znash kako "ne vadim trn iz oka brata svoga" ili ti "cistim svoje dvoriste" ne mogu ja hrvatima da objasnjavam zasto je ustastvo lose, to mora neki hrvat da radi. 

Ne znam sta ocekujes od mene? Da idem na albanski forum da kazem albancima da je umnobolno da iko podrzav one psihopate sto su rusili crkve do temelja? 

Подели на овим сајтовима

Нигде ја нисам рекао "само Срби". Али не видим код нас уопште никакву самокритику, само кукумавчење како смо "невине жртве" итд. Дајте људи мало реално... Убијања и страдања је било на све стране, нема ту невиних.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нигде ја нисам рекао "само Срби". Али не видим код нас уопште никакву самокритику, само кукумавчење како смо "невине жртве" итд. Дајте људи мало реално... Убијања и страдања је било на све стране, нема ту невиних.

Jeste to tacno ali ako si pogledao govor Nikolica u UN zapazio si da su za tridesetak hiljada mrtvih Srba i nekoliko stotina hiljada proteranih osudjene 4 ( cetiri ) osoba na cetrdesetakj godina robije. 

E u takvim uslovima ja Srbe iu Srbiju samo branim svim sredstvima i u svakom trenutku.

Подели на овим сајтовима

Да ли је тај њихов "суд" праведан је друго питање. А рећи ћу ти одмах и шта мислим - није.

To je Nirnberg v2.0, ova strana je označena kao primarni krivac i onda ide kako ide...

Pozitivno je što bar jedna zlikovačka ekipa dobila zasluženo, a ja npr. na njih uopšte ne gledam kao na naše, tj. moje...  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...