Jump to content

Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Под "ми" само мислио држава Србијa, тј. тренутна власт. Иначе, они то раде зато што су потрошили паре, не из неког уверења.

Што се "глупирања" тиче - они су утицали, али ми смо дали главни допринос.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Што се "глупирања" тиче - они су утицали, али ми смо дали главни допринос.

Ne, nego su oni poceli, i to pazljivo osmisljenim planom, a mi smo bili dovoljno tupavi da im dozvolimo da ga sprovedu u delo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пааааа, нисам баш сигуран... :)

Воли вас све брат, овде сам рек`о шта сам имао. Нећу више да смарам.

Христос посреди нас

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Христос посреди нас

И јесте, и биће! 

Подели на овим сајтовима

:D

A koji je to srednji put?

Inace, kompletan komentar me je bas nasmejao, hvala . 

Evo Tasa sestro moje vidjenje tog srednjeg puta.

Ne potpisivati kapitulaciju da Kosmet nije nas,niko zaboga 14 godina posle rata ne bi radio na tome da nam ga uzme i da potpisemo odricanje svoje teritorije da to nije tako.

Okrenuti se svom radu,Bogu,veri,crkvi,molitvi...i cekati. Cekati 10,20,30,100 godina apsolutno je nevazno ali to ce se docekati. Pale su mnogo vece politike i mnogo veci igraci od ovih trenutno sto zagovaraju otimanje nase teritorije. Usurvali su se i mnogo krupniji nego sto su oni sto u ime demokratije svuda po svetu bombarduju i truju narod i decu.

I uz pomoc Boga docekati novu konstelaciju snage,gde vise Amerika i EU nece biti ti koji ce odredjivati ko sta sme i ko sme da zivi a ko ne.

A ako se kapitulacija potpise u ime nase zemlje i nas mi za vek vekova nemamo sta tu da trazimo i mi cemo se odreci nase teritorije zauvek,jer ko nesto preda nazad dobiti i ne moze.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ja ne kapiram koje je drugo rešenje za Kosovo, ratovati do zadnjeg Srbina?

Бићанићу млад мајоре... прво се победи, па с' тек онда крене у рат. ( ово сам парафразир'о једог мог ортаћа, Sun Tzu Wu, не знаш га ти, бавио се са уметнос' )

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Бићанићу млад мајоре... прво се победи, па с' тек онда крене у рат. ( ово сам парафразир'о једог мог ортаћа, Sun Tzu Wu, не знаш га ти, бавио се са уметнос' )

Јел то онај што држи радњу код Радничког и пише песме док седи за касом?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја нисам анационалан и волим свој народ. Иначе не би себе стављао у овакву позицију да ме свако вређа... Нит сам узнемирен, нити сам гневан, само сам тужан. И зато сам коначно решио да станем на црту па шта буде.

Ви мрзите и себе и свој народ, само нисте тога свесни јер не можете да се уздигнете један милиметар изнад земље. Кад би се уздигли бар мало видели би да историја иде својим током, да народи настају и нестају, да се границе мењају - и колико је све то за Господа ситно и небитно. Осим што уз све то људи једни другима чине невиђено зло. И видели би колико радости хришћанство доноси и колико Србија - ма где јој биле границе - може да буде велика и лепа само ако се окрене Христу уместо што се ваља по блату. И онда не би сви били тако надрндани и намргођени, него би били радосни и једва чекали сваки нови дан да се помолимо Богу па кренемо да радимо и направимо још нешто лепо. Јер није битно колико је Србија, него каква је. Шта смо од ње направили.

Него ајде...

Лако је теби и из те твоје Америке нама овде у окупираној Србији ( баш од оне војске коју, између осталих, и ти редовно финансираш ) да трућаш о радости , срећи и весељу..........

Нама си нашао да продајеш веру за вечеру са причом о намргођеном и несрећном народу коме су само границе - битне. То ти твојим комшијама који, попут тебе, финансирају светско зло као што армија САД - а објасни да границе нису - битне. Да је Калифорнија саставни део Мексика - па нам јави дал су ти се комшије, можда, намрштиле. 

Море - депортовали би те они у ову окупирану и са свих страна нападнуту Србију - истога дана.

Него, ајде........

Подели на овим сајтовима

Sto neki misle da ce Bog pomoci Srbima da povrate parce teritorije? Nije pomogao Jermenima za Ararat, nije pomogao Grcima za Carigrad, nije pomogao Rusima za Kijev, prepustio je Svetu Zemlju muslimanima, sada cionistima, zasto bi pomogao Srbima za Kosovo? 

Sta ako hoce da pomogne Albancima? Sta ako providi za 200 godina da nece biti vise toliko Srba, ostace u beogradskom pasaluku, a Albanci ce poceti da sve vise uzimaju hriscansku vjeru? 

Ok jeste ovo onako sta bi bilo kad bi bilo...ali i reci da ce Bog nekome pomoci da osvoji ili povrati teritoriju, jeste i sta bi bilo kad bi bilo i to jos u snu. Nije Bog niciji servis, niti slusa molbe covjeka...kako ono bese receno u Starom Zavjetu u jednom stihu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Drugo, nasa "balkanska glupiranja" su izrezirana bas u toj EU, sto je i glavni razlog da ih zaobidjemo u sirokom luku...

Nacionalistički šljam (od vrha do dna, svima su krvave ruke) je natopio Jugoslaviju krvlju, a onda je i za to okrivio (a koga bi drugog) Zapad. 

Neverovatno pomalo...

Подели на овим сајтовима

Nacionalistički šljam (od vrha do dna, svima su krvave ruke) je natopio Jugoslaviju krvlju, a onda je i za to okrivio (a koga bi drugog) Zapad. 

Neverovatno pomalo...

Не буди смешан, тај исти запад би у моменту зауставио сво то балканско крвопролиће, да су хтели, а нису, напротив они су креирали и руководили целом том операцијом растурања ех Ју...

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Neverovatno pomalo...

Комунистички шљам. Све су то били некадашњи чланови СКЈ (КПЈ). А све што су у покојној Југославији радили било је под благословом управо тог запада.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...