Jump to content

Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не бих да губим време на претпоставке, нисам државник. Нит би ме било ко послушао моје савете.

Причам о тренутној ситуацији, не шта је било и шта ће бити.

Нико није причао о рату. Причамо о стању на терену. Чињеница је да су Срби успели осујетити мирним путем сваки покушај Приштине да успостави контролу на северу. Врло добро је и НАТО видео да Приштина нема никакву власт. Већ сам рекао да ЕУ није у интересу да направи ратну зону на КиМ. Дакле, Дејане, нико не прича о рату до последењег Србина. Чињеница је да они не могу на север, ми не можемо на југ (наше институције).

То је потпуна друга прича, на шта ви наводите воду. На шта усмеравате дискусију. Вратимо се не речи мати Анастасије.

Оптужили сте је за свашта, као и +Амфилохија и +Атанасија, само зато што не подржавају вашу политичку партију, тј политичку опцију. А та опција је, предавање КиМ Албанским институцијама. Предлажем стога, да укинемо институције и у Београду, и да их преселимо у Приштину, или можда боље у Брисел.

Подели на овим сајтовима

Za Kosovo postoje dva resenja:

1. Pomiriti se ca cinjenicom da smo kapitulirali '99. i u medjuvremenu pogubili sve sanse da bilo sta uradimo za dobrobit tamosnjih Srba 

ili

2. Naoruzati se i krenuti u rat. 

E sad, zanima me koliko bi vas glasnogovornika, ali posteno, krenulo u rat za Kosovo?

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Прво, зато што ми хоћемо у ЕУ

Jos se glodje ista koska... pa zar ne rece bas ti da se oni iznutra raspadaju? Sta cemo onda tamo? :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Za Kosovo postoje dva resenja:

1. Pomiriti se ca cinjenicom da smo kapitulirali '99. i u medjuvremenu pogubili sve sanse da bilo sta uradimo za dobrobit tamosnjih Srba 

ili

2. Naoruzati se i krenuti u rat. 

E sad, zanima me koliko bi vas glasnogovornika, ali posteno, krenulo u rat za Kosovo?

Ово није тачно. Ко ово каже, лаже, тј лупа глупости, и жели да прикаже како је предаја КиМ једино решење јер би нас НАТО у противном све побио. Мишљење робова и слуга. И те како постоји средњи пут. Џабе што сме све битке до скора добијали на бојном пољу, када смо их губили за зеленим столом.

И да кренемо у рат, и победимо, уз Божију помоћ, опет ће се наћи неко ко ће да потпише предају КиМ, и предају свега освојеног. Али рат није опција, нити ко прича о рату.

Подели на овим сајтовима

Па то се и ја питам...

Sta se pitas? gringrin Odgovorio sam ti na onu poruku da kao ocemo svi u EU... sta cemo tamo?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Нико није причао о рату. Причамо о стању на терену. Чињеница је да су Срби успели осујетити мирним путем сваки покушај Приштине да успостави контролу на северу. Врло добро је и НАТО видео да Приштина нема никакву власт. Већ сам рекао да ЕУ није у интересу да направи ратну зону на КиМ. Дакле, Дејане, нико не прича о рату до последењег Србина. Чињеница је да они не могу на север, ми не можемо на југ (наше институције).

Север Косова ће имати своје локалне институције у сваком случају. Ако говориш о подели Косова, јасно су рекли да од тога нема ништа - дакле једина опција за то је рат.

То је потпуна друга прича, на шта ви наводите воду. На шта усмеравате дискусију. Вратимо се не речи мати Анастасије.

Оптужили сте је за свашта, као и +Амфилохија и +Атанасија, само зато што не подржавају вашу политичку партију, тј политичку опцију. А та опција је, предавање КиМ Албанским институцијама.

Ја немам политичку опцију. Моја опција је да живим свој живот и својој породици обезбедим најбоље што могу. Тај сам посао добио од Газде.

Сматрам да су се мати и многи наши владике, свештеници и уопште верници мало превише занели "земаљским царством" које је, као што знамо, "замалена" и национализмом, па не размишљају трезвено.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Sta se pitas? gringrin Odgovorio sam ti na onu poruku da kao ocemo svi u EU... sta cemo tamo?

Па то питај ове што `оће у ЕУ. Ја сам већ писао о томе да ми то ништа не значи, чак сам и против.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нпр неки коментари на тему Косово и Метохија (2008), коментара је заиста много,и новијих, велика већина обичних људи не блати и не понижава српски народ, то раде сами поједини Срби, ако се србима могу назвати.

Можда је време да се Skåne, Halland og Blekinge одвоје од Шведске, након 350 година окупације...Касније, могу - ако то народ жели - да се припоје Данској.
Написао Сорен Расмусен, 19. Фебруар 2008 ат. 17:02
--
Шта са Јужном Калифорнијом, постоји велики број Мексиканаца данас тамо, онда морају сигурно имати соју земљу. Џорџ ВВ ће вероватно са радошћу и подршком ЕУ да им да земљу...NOT
Написао Карстен, Објективист, 19. Фебруар 2008 ат. 7:23 после подне

--
A онда најважнији разлог, који све обичне људе па и у Данској неће известити медији. Највећи разлог је да САД и Запад  подржавају независно Косово, у стварности богатство под земљом. У ствари  цело Косово вреди око 280 милијарди долара. Постоји злато, бакар, разни метали, нафта и много других сировина на Косовској земљи, у шта Запад жели да има своје прсте, наравно, има се финансијски интерес у овој игри. Осим тога САД планира базу на Косову, идеално место где већ постоји огромна војна индустрија и нарко картел

Написао СЈ 19 Фебруар 2008 ат. 20:33
--
Србин: Право да кажем, ми Срби ћемо искористити време на нешто разумно ако нам твоја земља дозволи, без бацања бомби само зато што смо изабрали неке друге пријатеље. А када време прође, и последњи од вас напусти ову област наше окупиране земље, ми ћемо вратити  нашу земљу. Чекали смо 400 година да се ослободимо турака из Европе, чекаћемо још пар стотина година. Албанци имају своју земљу и она се зове Албанија. "Косово" је српска реч и срамота је да чак немају ни своје име за земљу и градове које су отели.
Написао  само Србин 19 Фебруар 2008 ат. 20:55

--
Мислим да је време да сви косовски албанци у Данској иду својој кући. Сада имају своју земљу, нема разлога да буду овде.Када ћемо добити Курдистан? Онда све Курде кући.
Написао Michael, 19 Фебруар 2008 ат. 21:19

--
Србине, осећам са тобом! Када ће се одвојити Република Српска и бити део Србије?
Написао Мichael, 19 Фебруар 2008 ат. 21:25

--
Србине: То је истина - заборавили смо да се захвалимо српском стрпљењу и пажњи, од колена на колено током векова. Независно Косово је само привремена појава- питање није да ли, него када ће се вратити у српским рукама.
Написао Nicolai , 19. February 2008 kl. 21:45

Извор

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ово није тачно. Ко ово каже, лаже, тј лупа глупости, и жели да прикаже како је предаја КиМ једино решење јер би нас НАТО у противном све побио. Мишљење робова и слуга. И те како постоји средњи пут. Џабе што сме све битке до скора добијали на бојном пољу, када смо их губили за зеленим столом.

И да кренемо у рат, и победимо, уз Божију помоћ, опет ће се наћи неко ко ће да потпише предају КиМ, и предају свега освојеног. Али рат није опција, нити ко прича о рату.

:D

A koji je to srednji put?

Inace, kompletan komentar me je bas nasmejao, hvala . 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Па то питај ове што `оће у ЕУ. Ја сам већ писао о томе да ми то ништа не значи, чак сам и против.

...

...

Ако је већ све готово, зашто се захтева од нас да нешто потпишемо? Не само да потпишемо, него и да имплементирамо, тј применимо на делу.

Прво, зато што ми хоћемо у ЕУ. Они неће у свом саставу потенцијални конфликт итд. Неће нико да прави фирму са човеком који није расчистио своје дугове и спорове. Друго, зато што им је доста наших балканских глупирања и не желе да за пар година опет почнемо да се убијамо.

Ovde je izlgedalo kao da i ti zastupas takvu ludu misao. Nama tamo ionako niko nece ni da dozvoli ulaz, niti odavde iko normalan `oce tamo, tj. ostala je manjina jos koja se i dalje cima sa - kako rekoh - istom koskom.

Drugo, nasa "balkanska glupiranja" su izrezirana bas u toj EU, sto je i glavni razlog da ih zaobidjemo u sirokom luku...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...