Jump to content

Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moram da pitam, ne samo tebe vec i ostale, posto se to Zvonku prisivalo na drugim temama i svim ostalima, zasto odmah svako ko misli da Kosovo treba priznati ili ne priznati, ali uvaziti stanje u kome se nekakav kompromis sa pristinskim vlastima mora napraviti, odmah povezujete sa time da taj hoce da Srbija udje u EU, i da se zato treba priznati Kosovo?    To nije tacno. 

Sad ne bi ni pricali o Kosovu da nisu izasle ove bezkicmene pridvorice iz nazovi, vlade i razmahale se izdajnickim papirima zbog, ne zaboravi, dobijanja datuma. Ej, Srbija ce dobiti datum.... Kirie eleison.

Da je samo kompromis u pitanju, zasto bi se oglasavao Patrijarh?  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

U ovome i lezi problem, sto problem Kosova gledamo kroz koristoljubivu prizmu.
ево ај молим те реци кроз шта да га гледам. Реално гледано сви проширују своју територију на рачун слабе државе, то је тако увек било у историји или ти другоме отимаш територију или теби други отимају. 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Ljudi moji,postoje popisi,biracki spiskovi... Zna se da je dosta Albanaca trenutno ilegalno na Kosmetu i uglavnom su nastanjeni u kucama,stanovima,na imanjima proteranih i izbeglih Srba. Dosta je tu preslo posle pogroma 2004 godine.

Ja znam nekoliko slucajeva gde su Albanci jednostavno usetali u kuce i stanove Srba i eto. Valjda dozvoljavate da poverujemo da ce pravda nekad poceti da postoji? da ce ljudi dobiti sansu da se vrate u ono sto su godinama gradili ili za sta su godinama radili. Tako da je jako diskutabilno koliko trenutno Albanaca legalno boravi na Kosmetu.

Inace da ne bude zabune ima i dosta slucajeva gde su sami Srbi prodavali svoja imanja,kuce za basnoslovne sume,pa su onda gradili kucerine,kupovali dobre automobile i sirili se po Beogradu sa parolom "ne damo Kosovo" i slicno,ne mislim o njima nista dobro cak...ali mnogo vise je ovih prvih,koji su nasilno isterani,proterani,ubijani.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...