Jump to content

Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кад би се уздигли бар мало видели би да историја иде својим током, да народи настају и нестају, да се границе мењају - и колико је све то за Господа ситно и небитно.

Ништа није за Господа ситно и небитно, само за људе.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

И видели би колико радости хришћанство доноси и колико Србија - ма где јој биле границе - може да буде велика и лепа само ако се окрене Христу уместо што се ваља по блату. И онда не би сви били тако надрндани и намргођени, него би били радосни и једва чекали сваки нови дан да се помолимо Богу па кренемо да радимо и направимо још нешто лепо. Јер није битно колико је Србија, него каква је. Шта смо од ње направили.

Хоћеш рећи да нам тај споразум Дачић-Тачи доноси све наведено?

Подели на овим сајтовима

Моје племе сном мртвијем спава, 

суза моја нема родитеља, 

нада мном је небо затворено, 

не прима ми ни плача ни молитве; 

у ад ми се свијет претворио, 

а сви људи паклени духови. 

Црни дане, а црна судбино! 

О кукавно Српство угашено, 

зла надживјех твоја сваколика, 

а с најгорим хоћу да се борим!

Шта мислиш да би Његош рекао о свему овоме ? 

Подели на овим сајтовима

To se kamenko mnogo pre odnosi na tebe posto vidim ti apriori znas ko je Hristov a ko ne.

Znam ko je Hristos Milutine.

A znam i za tebe Milutine da pokusavas da budes kao sto je Apostol lovac na ljude.

Prvi bezis kad Hristos strada i prvi se vracas kad Hristos vaskrsava.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ромејац

Ма бре човече,размишљај својом главом, треба чувати људе , шта ће нам Косово без нашег народа!

Ситуација је таква,каква је,а врло лоша по нас,и у овом тренутку инаћење нам ничег доброг донети неће...

И  још нешто,да ли мати девичка.мисли да и њен вл Теодосије исто разапиње Христа, а има сасвим другачије мишљење од њеног?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ништа није за Господа ситно и небитно, само за људе.

I nemoj im sad vladimire traziti dubinu posle tvojih reci za njih je Hristos u svojoj sustini deda mraz predsednik svih Svajcarskih banaka. E to je zivot mda.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Е ајде вас двојца прекините, мисим тролујете ко ненормални,а није ни занимљиво...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Шта мислиш да би Његош рекао о свему овоме ? 

Не знам, али видим да је код нас завладало једно опште мртвило и конформизам. Постоји "званично мишљење" од кога се не одступа, ма какве глупости неко лупетао, а уједно је и рецепт како "увек бити у праву". Само удри по "трулом западу" и "живео друг Тито!", пардон - "Косово је Србија!" и следи обавезан аплауз. Још ако носиш мантију, онда Боже сачувај да се неко усуди да нешто приговори. Само се намрштиш и вичеш на народ да звучи озбиљно...

Извин`те, ал` мало сам матор за то...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...