Jump to content

Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма бре човече,размишљај својом главом, треба чувати људе , шта ће нам Косово без нашег народа!

Споразум ће их сачувати? Када се потпуно предају под контролу Хашима Тачија биће сачувани?

Нешто се присетих да се до сада на КиМ нису могли сачувати ни мртви (полупани надгробни споменици, постављене мине на гробљима...)!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не знам, али видим да је код нас завладало једно опште мртвило и конформизам. Постоји "званично мишљење" од кога се не одступа, ма какве глупости неко лупетао, а уједно је и рецепт како "увек бити у праву". Само удри по "трулом западу" и "живео друг Тито!", пардон - "Косово је Србија!" и следи обавезан аплауз. Још ако носиш мантију, онда Боже сачувај да се неко усуди да нешто приговори. Само се намрштиш и вичеш на народ да звучи озбиљно...

Извин`те, ал` мало сам матор за то...

Питање је гласило : Шта мислиш да би Његош рекао о свему овоме ?

Петар Петровић Његош још записа:

Бог вас клео, погани изроди,

што ће турска вјера међу нама?

Куда ћете с клетвом прађедовском?

Су чим ћете изаћ пред Милоша

и пред друге српске витезове,

који живе доклен сунце грије?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

колико Србија - ма где јој биле границе - може да буде велика и лепа само ако 

... su joj granice od Karlobaga, Ogulina, Karlovca ...   :D

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Споразум ће их сачувати? Када се потпуно предају под контролу Хашима Тачија биће сачувани?

Нешто се присетих да се до сада на КиМ нису могли сачувати ни мртви (полупани надгробни споменици, постављене мине на гробљима...)!

Контрола на Косову искључиво је у рукама запада и Америке, Тачи и екипа се искључиво баве протоком дроге са истока у западну европу...

Него питање за све : Шта конкретно треба урадити,а да испадне супер по Србе на Косову, а да се не увреди Његош, да мати Девичка буде сретна , да Косово буде српско а шиптари лојални грађани???

Има ли  неко  било какво логично решење и одговор ?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Igraci prosvetiteljstva jednog naroda koji odlaze u Crkvu da gledaju kako se ko pricestio i analizirajuci podatke i svojeglavih epitimija zatrcashe se na sinod.

Ko po vama u SPC govori ovo sto vas dvoje lupetate? Dajte nam neko ime vaseg fantasticnog autoriteta ako postoji.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Срби су један незавршен народ.

Србин почне кућу већу него што може да направи и никад је не заврши него остане немалтерисана, са најлонима уместо прозора и влагом унутра. Уместо да има малу, завршену и уредну кућу.

Србин хоће плац већи него што има па постави ограду метар у "комшијско" па се онда читав живот са њим тужи и расправља, па му на крају мотком разбије главу. Уместо да буде задовољан тиме што има и постави ограду где треба па двориште лепо среди.

Србин студира десет година нешто што га не интересује, па онда још десет година "чека посао" и заврши као "студент у пензији". Уместо да почне нешто скромно да ради на време и напредује у послу.

Србин почне пет ратова и ни у једном не зна шта хоће, већ се развлачи и иде напред-назад годинама док се свет не изнервира и интервенише да прекине бесмислено страдање. Уместо да постави циљ и заврши рат за три дана.

Србин хоће и државу већу него што може да има. Хоће да ожени Монику Белучи. Хоће да победи НАТО. Хоће да има свој авион. Хоће све оно што не може... Србин је алав преко сваке мере, а уједно потпуно неодговоран за многе обичне свакодневне ствари које може да заврши без проблема и буде срећан.

И тако Србин заувек остаје незавршен, несрећан и разочаран, а онда му је за то крив цео свет. Крива су му тајна друштва, велике силе, масони, илуминати, Ватикан, Американци, ванземаљци и мрачне силе из подземља. Само он никако није крив.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Zvonko Srbija ne treba da postoji i treba je jos vise rasparcavati a Srbi kao narod su budale.stize depesa iz amerike,ok shvatili smo.

I kad vec ostatak ljudi prozivas da se drze "zvanicnog misljenja" ne zaboravi i da je to tvoje misljenje itekako "zvanicno misljenje" drugih.

Ali kakva gordost kod tebe! Iako nisam dugo ovde i ne poznajem te brate u prvi mah mi se cinilo da ti sve namerno radis i namerno provociras konstantnim pisanjem protiv vecine (od episkopa,od politike,od svake teme gde sam te citao,pa cak i o masonima) kao da zelis da izazoves neku negativnu reakciju pa da napises kao sto si napisao vec "nisi ni prvi koji ce istrpeti bacanje kamenja na njega"?! Ti to izjednacavas sa time. 

Pritom kad smo kod bacanja kamenja ti ovde,na dve poruke dolazi jedna tvoja gde nam otvaras oci,jako si napadan. I jednostavno eto i mene si ubedio u sve, Srbija i treba da ne postoji,Srbi su lud,lenj,alav a iznad svega i nepotreban narod,Srbi izvrcu veru i sveto pismo,Amerika ne cini zlo,Jasenovac je fikcija ludih Srba,ucestvovanje vatikana u tome tek to je,bombardovanje,osiromaseni uranijum smo zasluzili,Kosmet i treba da ostane pod okriljem Albanaca,masoni su dobri ljudi koji pomazu komsijama itd. Isto tako kad su u pitanju teme Albanaca i njihovih dela i sl tvoje poruke odisu nekako ljubavlju,mirom dok smo mi svi ostali oni nedokazani Srbi koji izvrcu sveto pismo,ali kad se prica o npr nekom drugom ne manjka reci "zlikovac,trebalo mu je suditi jos ovde" trebalo mu je ovo,trebalo mu je ono itd cak i da se ja eto nedostojni Srbin slozim sa tim recima,ali kako sad tu manjka one ljubavi,one mirnoce...

A za ostale,zanimljivo i to jako zanimljivo koliko politika utice na ono na sta ne bi trebalo. Pa koliko ovde imamo Mirka Djordjevica koji samo nisu ugledali svetlost 'scene"? Zao mi je jako sto je takvo stanje,sve se gleda kroz politiku,sve.

Igumanija Anastasija koja zivi na tom Kosmetu,gde je manastir paljen,gde u 2013 godini postoji potreba za visokim zidom jer stalno postoji sansa da ce neko provaliti u manastir...umesto da imamo ljubavi za tu sestru i sestre,mi imamo reci snizavanja i upisa da "Cuti" jer jednostavno ne slaze se sa nasim stranackim opredeljenjem ili stavom. 

Prostite ako sam nekog uvredio,govorim onako kako vidim a posmatram vec duze vreme sve ovo i zaista sam u velikoj meri zapanjen.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Мени Господ није заповедио "воли Ким", него "воли ближњег свог".

Изокренули Срби Свето Писмо, уместо љубави проповедају "националну свест", уместо да се моле Богу они држе политичке говоре. А кад их Господ опомене, они ударе још горе... И још мисле да су праведни и верни.

A kako ti to volis bliznje svoje na KIM ,time sto im zabadas noz u ledja ,cime im to pokazujes voju ljubav ,jer Gospod ne trazi rjeci nego djela ,a na ovome primjeru su jasno prikazana djela svih nas ,Gospod ce nam svima suditi .....otpali smo od Boga ,prelestili se,pogordili se,uzdigli se iznad svih ljudi pa i Boga ....... dokle ce nas Gospod trpiti 

Подели на овим сајтовима

" Данас дувају опаки ветрови који би хтели да угасе свето кандило, али ово наше сабрање је додавање уља у то свето кандило да се не угаси, јер Косово и Метохија су темељ нашег народа и државе. Неки наши политичари кажу да их не интерсује небеско царство, него земаљско. Па ако су за земаљско, зашто се онда одричу Пећке патријаршије и Грачанице, које су на земљи. Зашто Црногорци ограничавају Црну Гору на филџан авнојевску, а они из Београда ограничавају Србију на београдски пашалук. То није пут већ беспуће "

Подели на овим сајтовима

Србин хоће плац већи него што има па постави ограду метар у "комшијско" па се онда читав живот са њим тужи и расправља, па му на крају мотком разбије главу.

Ти то тврдиш да су срби отели КиМ од шиптара?

Подели на овим сајтовима

Него питање за све : Шта конкретно треба урадити,а да испадне супер по Србе на Косову, а да се не увреди Његош, да мати Девичка буде сретна , да Косово буде српско а шиптари лојални грађани???

Одговор на твоје питање је да и Шумадију и Београд предамо Хашиму Тачију. Претпостављам да би то усрећило оне који подржавају овај споразум.

Потпуно игноришете глас људи који читав живот живе на КиМ. Прво су говорили да је народ за споразум, а да као политичари са КиМ нису. Ево, мати Анастасија није политичар. Скоро читав живот живи на КиМ.

Овај споразум значи наставак прогона цркве и народа са КиМ. Убиства, пљачке Срба се настављају на оним теритиријама које су под контролом Приштине. Сад се и север ставља под ту исту контролу. И као чудимо се што су људи који живе на тим територијама, људи који се предају албанцима у шаке, буне и не желе да имплементирају споразум, што не желе да прихвате државу Косово као своју домовину. Државу у којој им се руше споменици, пљачкају куће, убијају комшије....

И овде нас питају за које смо ми решење, ми који знамо, који смо били са тим народом доле, који смо видели, чули како изгледа Приштинска чизма, и управа. Када кажем ми мислим на људе са КиМ, као и наше преосвећене владике Атанасија и Амфилохија, оне људе које готово редовно иду на КиМ, носећи помоћ, али и братску реч утехе људима који живе доле, као и оне који више верују људима са КиМ и нашим владикама, него политичарима. Ја лично спадам у оне који редовно одлазе на КиМ, и срећем како поменуте владике, тако и народ који је остао, било у енклавама (гетоима), било на северу где су се вијориле српске заставе скоро на свакој кући, и било их је више него у остатку Србије.

Подели на овим сајтовима

Контрола на Косову искључиво је у рукама запада и Америке, Тачи и екипа се искључиво баве протоком дроге са истока у западну европу...

Силовао манијак кћерку једног човека. Манијак се поред свог гнусног дела подсмевао човеку и његовој породици, називао девојку курвом. Поново покушавао да је силује. Сваког дана. Тужио га човек полицији и судству, ови се праве луде, кажу му да је девојка изазивала манијака па је добила шта заслужује. И боље му је да се клони манијака јер ће њега стрпати у затвор што им досађује. Човек се разболи од туге и падне у кревет. Манијак добивши подршку полиције и судија још се више осили. Па захтева да му девојка плати за услугу (силовање). Још и тужи човека истим оним судијама и полицији. А ови затраже од девојке да исплати манијака за његов "труд" и да убудуће буде вољна да "сарађује" са манијаком...

Шта конкретно треба урадити, а да испадне супер по девојку, а да се не настави шиканирање девојчине породице и ње саме, и да манијак буде добар и поштен комшија?

Има ли неко било какво логично решење и одговор?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...