Jump to content

Мати Анастасија девичка: Попут оних који су погубили Христа говоре - Треба дати Косово и погубити овдашње Србе како бисмо се ми прикључили Европи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Voleo bi da zamolim administraciju ako je u mogucnosti da sve moje postove na ovu temu izbrise.

Samo bih voleo da znate da je na Kosovu i Metohiji bilo sramotno prodavati kucu iako smo svi dobijali neverovatne iznose za to.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ali postoje ljudi koji su to ucinili, vama svaka cast sto ste pokazali veru i ljubav prema Kosovu, sami niste mogli da se izborite za ono sto je vase, kako se sve to zbilo to je tuga velika.... Ne mislim da Zvonko (i ljudi slicnog misljenja) zeli da ''Srbija preda Kosovo'' niti da on sam ima ikakvog interesa od tog, ali istovremeno postoji bespomocnost i zelja da ljudi zive bolje, i da NE PATE.. da li je to osecanje ispravno ili ne, ne znam, mislim da covek treba da zeli da je i njegovom bratu dobro i da je zdrav i da ima uspeha u zivotu, tako da ja u tome vidim Zvonkov a i svoj greh, sto mi je vise zao ljudi nego svega ostalog... Napisah ovo iz srca, pa ako i ne zvuci bas pametno, prastajte...

Подели на овим сајтовима

Србин хоће плац већи него што има па постави ограду метар у "комшијско" па се онда читав живот са њим тужи и расправља, па му на крају мотком разбије главу.

Ти то тврдиш да су срби отели КиМ од шиптара?

Тврдим оно што сам видео - да у мом селу нема двојице комшија који нису у сваћи због неке "међе". Па се читав живот мрзе, туже и на крају потуку чак и рођена браћа.

Како ли си ти ту укапирао да тврдим како су Срби отели КиМ од Албанаца стварно ми није јасно... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Контрола на Косову искључиво је у рукама запада и Америке, Тачи и екипа се искључиво баве протоком дроге са истока у западну европу...

Него питање за све : Шта конкретно треба урадити,а да испадне супер по Србе на Косову, а да се не увреди Његош, да мати Девичка буде сретна , да Косово буде српско а шиптари лојални грађани???

Има ли  неко  било какво логично решење и одговор ?

Решење је просто, да оправославимо себе, па онда и оне који то (још увек) нису, зар нисмо на то смо позвани?

А Косово је искључиво у Божијим рукама, јер је већи онај који је у вама него онај који је у свету (1. Јов 4:4)... :)

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

На остало сумарно да одговорим - обраћате се на погрешну адресу. Ја нисам продао Косово, нисам потписао никакву резолуцију, нисам отео ничију кућу, нисам малтретирао народ деценијама, нисам им омрзао Србију да више никад у њој неће хтети да живе, нисам апсолутно ништа крив за све то што се десило.

Само сам изгледа крив што видим и кажем како изгледа реалност. Немате појма колико би волео да нисам у праву, али како сада ствари стоје не видим како другачије. Па нисам ваљда "издајник" зато што видим и кажем да је 1+1=2. Једини начин да се ту нешто бар мало поправи је да радимо на помирењу и да се тамо заведе ред.

Овом брату који је изгубио имање - жао ми је брате од свег срца. Ако можемо да нешто помогнемо јави.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Тврдим оно што сам видео - да у мом селу нема двојице комшија који нису у сваћи због неке "међе". Па се читав живот мрзе, туже и на крају потуку чак и рођена браћа.

Како ли си ти ту укапирао да тврдим како су Срби отели КиМ од Албанаца стварно ми није јасно... :(

Сва прича на овој теми је о Косову и Метохији. И ти ме питаш како сам тако нешто и помислио?  :(

Подели на овим сајтовима

Само сам изгледа крив што видим и кажем како изгледа реалност. Немате појма колико би волео да нисам у праву, али како сада ствари стоје не видим како другачије. Па нисам ваљда "издајник" зато што видим и кажем да је 1+1=2. Једини начин да се ту нешто бар мало поправи је да радимо на помирењу и да се тамо заведе ред.

Мали је проблем са објективношћу. Ја нисам стварно читао све, стварно има много. Али читава прича мислим да се тиче реалности мати Анастасије. Оптужио си је да води политику, да не види да је 1+1=2.

Нису +Амфилохије, +Атанасије, мати Анастасија људи који живе изван реалности. Ако неко живи Косовом, и на Косову, то су они. Поготово мати Анастасија, чији манастир се налази управо тамо где се налазе највећи албански екстремисти. Последњи пут када сам био код ње, чували су је француски војници. Држави Косова наши политичари предају Србе који су остали да живе доле. Шта је то друго него издаја. И то управо они политичари који су обећали народу, и који су дошли на власт са обећањем, да неће водити такву политику, политику продаје (предаје) Косова и Метохије.

Подели на овим сајтовима

Па они су КиМ већ предали. То је у прошлом времену. Та политика је "успешно" завршена.

А то што је народ насео на обећања која не могу да се испуне... шта да ти кажем...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па они су КиМ већ предали. То је у прошлом времену. Та политика је "успешно" завршена.

А то што је народ насео на обећања која не могу да се испуне... шта да ти кажем...

Ако је већ све готово, зашто се захтева од нас да нешто потпишемо? Не само да потпишемо, него и да имплементирамо, тј применимо на делу.

Очигледно је да нешто није у реду са твојом реалношћу. Јер да јесте, да је Косова независна држава, као Црна Гора, или Босна и Херцеговина, не би ни било преговора, нити би ми било шта потписивали, а камо ли потписано спроводили на терену. На терену ипак постоји држава Србија на тероторији Косова и Метохије, а која имплементацијом споразума треба да нестане, да се повуче, и да ингеренције преузме тзв држава Косова.

Подели на овим сајтовима

Прво, зато што ми хоћемо у ЕУ. Они неће у свом саставу потенцијални конфликт итд. Неће нико да прави фирму са човеком који није расчистио своје дугове и спорове.

Друго, зато што им је доста наших балканских глупирања и не желе да за пар година опет почнемо да се убијамо.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Прво, зато што ми хоћемо у ЕУ. Они неће у свом саставу потенцијални конфликт итд. Неће нико да прави фирму са човеком који није расчистио своје дугове и спорове.

Друго, зато што им је доста наших балканских глупирања и не желе да за пар година опет почнемо да се убијамо.

Дакле, и сам признајеш да није било готово 1999.г? Тј да се сада захтева од нас да предамо Косово и Метохију, да не би било тих проблема, пошто они сматрају да предајом КиМ наших политичара, да су затворили питање КиМ. Али време ће показати да ли су били у праву.

Подели на овим сајтовима

Дакле, и сам признајеш да није било готово 1999.г? Тј да се сада захтева од нас да предамо Косово и Метохију, да не би било тих проблема, пошто они сматрају да предајом КиМ наших политичара, да су затворили питање КиМ. Али време ће показати да ли су били у праву.

Ма како није било готово 1999-те? Па ми смо потписали капитулацију...

Ја сам био мобилисан тад и имао сам изузетног надређеног, веома искусног војника и часног човека. Чим смо се састали кренули смо да причамо шта може да се уради и он ми каже - "док нас бомбардују не можемо им ништа, ако крену са пешадијом онда можемо бар да узвратимо". И ту је онда требало ићи до краја. Кад нешто почнеш, нема оћу-нећу. Ту је требало да се гине и да се "не признаје", ако смо хтели. Нисмо имали неке велике шансе, али то је то. Ако си кренуо у тако нешто онда нема назад.

Нажалост, ми смо на власти имали обичне сероње који су подвили реп чим им је неко запретио. И то нису подвили реп због народа него због себе. А сад нас малтретирају да "не дамо Косово"... Па шта да "не дамо" кад смо већ дали? То је све обично педерисање (да ми опросте поштени педери).

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Мислим да ће пре бити да им је доста трошења новца на Косову и да би волели да се повуку. А најлакши и најјефтинији начин је да ми признамо Косово и да се сви правимо да је доле све у најбољем реду. Другим речима , да се све лепо гурне под тепих и заборави цела ствар са војном интервенцијом као да се никад није десила. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...