Jump to content

Како неправославни виде нас православне вернике ?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 234
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Eto obracham se administartoru da mi je zelja da budem  banovana,jer smatram da je poshtena.

У чему је поента??

Тражиш бан?

Мислим да је поштено да остале поштедиш тога. А и себе. Јасно је због чега се неко банује..

а ти се једноставно можеш одјавити...

Подели на овим сајтовима

Eto obracham se administartoru da mi je zelja da budem  banovana,jer smatram da je poshtena.

Такође...желим бити банован доживотно, јер нисам вјерник за пример.

Иронију сачувај за друга мјеста.

Подели на овим сајтовима

Eto obracham se administartoru da mi je zelja da budem  banovana,jer smatram da je poshtena.

Ej mali,pogledaj koliko je sati a ti još uvek nisi u krevetu  :drugarstvo: 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Ej mali,pogledaj koliko je sati a ti još uvek nisi u krevetu  :drugarstvo: 0110_hahaha

Хвала ти...

Подели на овим сајтовима

И теби хвала...

Подели на овим сајтовима

Цвеле, мора да си читао неку хард-кор монашку литертуру па си мало под утиском. Нешто, човече, не личиш на себе. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Eto obracham se administartoru da mi je zelja da budem  banovana,jer smatram da je poshtena.

И теби хвала...

Цвеле молим те, чему све ово?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ко год жели да се банује (што је потпуни апсурд) биће му та воља испоштована. Нема проблема.

Само, ово наше правдање и спуштање форума на патетичан ниво нећу дозволити. Дакле, ко је хоће да га банујемо? Одмах дође!

И као напомена:

Коме год смета политика форума слободан је ко птицана грани да иде. Нећемоникога мољакати и задржавати. Тај дефинитивно и не зна шта значи  личност и заједница и није спреман да прихвати другога у његовој разноликости. Ми баш и хоћемо да се покажу различити дарови, а не да штанцујемо неке "добре", "побожне" итд хришћане. Бог вас све воли баш такви какви сте, а ви ћете Бога волети ако волите најпре онога што видите поред себе. Бог је створио и Ениза и Селкобу, и Моноа и мене и Цвелета и Дејана...

Када се овако клиначки понашате стварно ми нијејасно која је то ваша вера и чему ви желите да се овде научите...

Има других православних сајтова који ће радо дочекати оне који ће и убијати у име Христово.

Ко хоће  :drugarstvo: ?

Подели на овим сајтовима

Понекад се ћуди и људи усијају, знам и по себи.

Ипак полако,то је њихово мишљење и тренутно расположење.

Ником није лако, ту нема патетике.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...