Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

kako god da namestis i sta god da stavis (od skinova) , bice 100 ljudi kojima ce da se svidja i 100 ljudi kojima nece. ovo sto pricam je iskustvo sa jedno 10 foruma (tematski razlicitih) minimum. dakle briga me (ne zanima me) sta se kome svidja ili ne , vec sta blagoslovi o. Ivan i kaze mi da instaliram (a da je naravno kompatibilno sa softverom foruma)

pozdrav.

:bendoff:

nađeš najmanji zajednički  :)

Подели на овим сајтовима

ukljucio sam podrazumevani IPB sofver skin, zove se na listi : "ЖРУ ИПБ"

on je pored mobilnog, jednostavan da jednostavniji i ne moze biti.  0110_hahaha

pozdrav.

čisto da se ogradim, nisam ni na čemu insistirao, ono su samo bila neka moja zapažanja

danas je UX u modi

Подели на овим сајтовима

ukljucio sam podrazumevani IPB sofver skin, zove se na listi : "ЖРУ ИПБ"

on je pored mobilnog, jednostavan da jednostavniji i ne moze biti.  0110_hahaha

pozdrav.

Хвала за овај скин, између осталог и претрага ради

Подели на овим сајтовима

Ништа не мијењајте..............молим вас! Таман се фино навикнем на изглед форума, а ви ............хоп........па промјена!  :D  :)

Све је супер, дивно, бајно, красно................не мијењај!  :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Vidim da se mnogi dice svojim titualama po forumu,pa hocu i ja sa svojom.Nekom umesto clana pise musliman,rimokatolik,ateista....

Ja bih da meni pise Srpski nacionalista!Ravnopravnost za sve.Osecam se ugrozenim,bez te objave.

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

То је deprecated. Сад се користи Србски националиста. Питај црвеног барона.

Ne znam sto bi se ovaj status izbjegavao na ovom forumu,kao da ostavalja krvave tragove za sobom....

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Креирај ново...