Andre Williams Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 обриши кеш па пробај поново Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Не вреди... Обрисала све, одјавила се, поново се пријавила (тражила сам нову шифру јер стару сам заборавила gringrin )... Знаш како једино успевам? Док се тема "пали - гаси" ја успем да "ухватим" страницу бр. 1 кликом на бр. 1 и онда је све у реду... 4chsmu1 У супротном стално је на другој страни и учитава се непрестано, трепери ми цео монитор... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 ај кликни на линк па јави ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Оооооооооооо.... Шта је ово? Чаробни штапић? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 немам појма? реко ајд да пробам. значи, ради! победили смо! algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Јупииии........ Хвала гос`н Илићу 138999 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 За име света, тако вам монитора и дијагонале, тако вам скрол точкића и кажипрстића, докле ћете држати оне банере на врху почетне стране форума (онај велики бели део)? Листа активних тема треба да је закуцана на сред екрана кад се отвори страница. Само сугестија с моје стране пс: слике ми се свиђају ппс: логаут изгледа ради Mилена КШ and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 За име света, тако вам монитора и дијагонале, тако вам скрол точкића и кажипрстића, докле ћете држати оне банере на врху почетне стране форума (онај велики бели део)? Листа активних тема треба да је закуцана на сред екрана кад се отвори страница. Само сугестија с моје стране пс: слике ми се свиђају ппс: логаут изгледа ради потпис Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 чисто да знате Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 такође, за неке поруке где сам цитиран није било обавештења Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 такође, за неке поруке где сам цитиран није било обавештења такође... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Obaveštenja zakazuju, potpuno slučajno otkrivam da su mi ljudi pisali nešto. Takođe, i čet koji nisam pročitao se gubio u etru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Такође и статус ми је нестао данас Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Када год покушам да направим постер на ЖРУ-у и задам неку другу боју оквира (која постоји у опцији понуде) не догађа се , већ се оцрни и тада обзиром да сам променила боју текста добијам фелер постер-постер са грешком- Зашто? Хвала. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука