Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Obaveštenja zakazuju, potpuno slučajno otkrivam da su mi ljudi pisali nešto.

Takođe, i čet koji nisam pročitao se gubio u etru

Такође и статус ми је нестао данас

Када год покушам да направим постер на ЖРУ-у и задам неку другу боју оквира (која постоји у опцији понуде) не догађа се , већ се оцрни и тада обзиром да сам променила боју текста добијам фелер постер-постер са грешком- Зашто? Хвала.

То вам се дешава јер учествујете у овој теми.  301 Марфијев закон. greengrin

Подели на овим сајтовима

Obaveštenja zakazuju, potpuno slučajno otkrivam da su mi ljudi pisali nešto.

Takođe, i čet koji nisam pročitao se gubio u etru

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Гости

ADMIRAL каже:

????????? ???? каже:

????? ???? ????, ???? ??? ?????: ????? ?? ????? ?? ?? ?????????? ????????? ?????
Nisu sveštenici Boga izmislili ali kako vreme odmi?e Bog kome govore institucionalizovani sveštenici sve više li?i na izmišljenog ,, popovskog boga,,

??? ?? ??????? ?????, ??? ????? ??? ?? ??? ???? ????????, ???? ???? ???????? ?? ?????????. ??? ????? "???????????????????? ??????"?

Како да се рјешим ових упитника на темама старијег датума?

Подели на овим сајтовима

Je l' te, zasto se pojedine poruke ne prikazuju cele?

npr: https://www.pouke.org/forum/topic/18864-%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B5/page-2#entry787850

Kod mene se vidi samo deo pre citata i citat, ali ne i ostatak. Medjutim kad hocu da odgovorim na post, vidi se pun tekst u "Uzvrati odgovor" prozoru, i ono sto je nevidljivo inace...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Једно глупо питање, али када ме занима, морам да питам :10500:

Шта значи ово што сам уоквирио? Вероватно да сам докон, чим постављам овакво питање, али... .smesko.

BmEL.png

Подели на овим сајтовима

Једно глупо питање, али када ме занима, морам да питам :10500:

Шта значи ово што сам уоквирио? Вероватно да сам докон, чим постављам овакво питање, али... .smesko.

BmEL.png

то је број људи који су гледали твој профил...или, заправо, колико пута је гледан твој профил....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Овде има објашњење. Није уопште тешко, само мало човек да се навикне .smesko.

Последње фотографије говоре о томе .smesko.

https://www.pouke.org/forum/topic/24633-жру-туторијал-како-да/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...