Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ne može da se vrati stari skin,probaj drugi browser na hromu za sad najbrže radi.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Probao sam te skinove. Premijum 1 za sad najbrže radi (premijum 2 npr. izbacuje me redovno iz mreže), ali ni sa ovim ne dolazim ispod 10 sec (sad mi je trebalo skoro 15 sec).

Da li može da se vrati onaj stari "skin", nije li VSI nešto o tome pisao?

Веома је могуће да ти постоји неки проблем са компом или једноставно користиш неки броузер који је спор (можда IE који не препоручујем ни најгорем непријатељу за ило шта). Када би форум био спор, онда би то био свима. Мени отвара све у секунди али буквално у секунди! Све је на свом месту и све ради брзо. Ако отвараш страницу са сликама или видео снимцима који се вуку са јутјуба, онда је нормално да мало спорије очитава јер покреће велике фајлове.

Предлози: Промени броузер или га апдејтуј на најновије верзије, намести најбржи скин (мада су сви мног пута проверавани и сви раде супер брзо) или провери да ли имаш неки проблем са компом, како ти раде други сајтови. Већ смо причали и да се не понављамо, промењена је философија приступа форуму и начину комуникације. Стари форум је отишао у заслужену пензију, као и стари изглед портала. То је било и нема га више. Ниси дуго био па ти је све необично. Они који су ту били стално од када смо посравили нови изглед (и нови софтвер и све остало) су се до сада привикли и ако је веома мали борј оних који су на почетку разумели шта хоћемо да урадимо. Како је Администрација портала Поуке.орг ипак тим који гледа ствари и мало испред а не само тренутну ситуацију, одлучили смо се а ове драстичне промене.

Зато, полако се привикавај и веруј да за недељу дана нећеш моћи ни да помислиш на стари форум. Стари форум је своје одслужио и на бесплатне верзије које сваки клинац може да сруши ни у лудилу не бих да се вратим.

Подели на овим сајтовима

Probao sam te skinove. Premijum 1 za sad najbrže radi (premijum 2 npr. izbacuje me redovno iz mreže), ali ni sa ovim ne dolazim ispod 10 sec (sad mi je trebalo skoro 15 sec).

Da li može da se vrati onaj stari "skin", nije li VSI nešto o tome pisao?

1) Ako koristis internet explorer - promeni ga pod hitno

2) Ako koristis mozilu proveri u plug-inovima da nije slucajno ubacen i flashget, ako jeste odmah ga skloni, jer sa mozilom ima vrlo losu saradnju

3) Proveri na speedtest.net kolika ti je u stvari brzina ucitavanja strana

4) Takodje je moguce da imas crva - mali i bezopasni virus, koji, kad se raspakuje, jedino sto radi je da strasno usporava sve ili pojedine programe

5) Moguce je i da server preko kog ti dobijas internet ima neki svoj unutrasnji problem ili ogranicenje, pa zato koci

6) Koliki ti je RAM na kojputeru? Ako je premali (npr. 512 k ili manji), onda je moguce da i to pravi problem

7) Ukoliko uz otvaranje strana nesto skidas istovremeno, onda je i to sigurno uzrok usporenja

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ако не желите да Вам се поруке и подаци сами освежавају ( са оном flash апликацијом "учитавање), довољно је да одете на

-Моја подешавања

-одштиклирате опцију "Укључи flash учитавање?". То ће уједно и убрзати форум на Вашем browseru)

Ево тражим ту опцију али је не налазим. Можете ли да прикажете тачније где је?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Овде имате веома интересантна подешавања, довољно је да на врху форума уђете у "Моја подешавања" и отворити картицу "форуми"

wbvuph.jpg

Код мене у ,,Моја подешавања'' уопште нема опција ,,форуми''.

Постоје опције као доле наведено, али 2. 3. и 4. отварају исту страницу која носи назив ,,Општа подешавања налога''.

1. Живе Речи Утехе

1. Ваш контролапнел
  2. Подешавања
  3. Промени информације профила

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Код мене у ,,Моја подешавања'' уопште нема опција ,,форуми''.

Постоје опције као доле наведено, али 2. 3. и 4. отварају исту страницу која носи назив ,,Општа подешавања налога''.

1. Живе Речи Утехе

1. Ваш контролапнел
  2. Подешавања
  3. Промени информације профила

и код мене је тако.

?

Подели на овим сајтовима

Сећам се да сам пре једно годину, ил' две (?) овде чит'о дискусију на тему опажања парадокса ротације. Била је и илустрована анимацијом, нека балерина ако сам добро запамтио, ал' сад то из неког разлога не могу да пронађем.

Дал' неко зна, 'де је та тема на форуму? ( ил' бар како је насловљена, што му дође исто )

Подели на овим сајтовима

Svasta... ovde je sve toliko intuitivno i lagano da ne moze lakse...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Стара верзија је била. Нова онако. Нпр. где је сад опција да се искључи RTF едитор?

Ti si advanced user, za tebe ovo ne vazi... grin.gif

Подели на овим сајтовима

Сећам се да сам пре једно годину, ил' две (?) овде чит'о дискусију на тему опажања парадокса ротације. Била је и илустрована анимацијом, нека балерина ако сам добро запамтио, ал' сад то из неког разлога не могу да пронађем.

Дал' неко зна, 'де је та тема на форуму? ( ил' бар како је насловљена, што му дође исто )

https://www.pouke.org...dpost__p__33952

Подели на овим сајтовима

Е' 'фала мајсторе GeniusAtWork, ово ме занимало.

Мада сад видим и да није "балерина" већ "девојка која се врти обично у смеру казаљке на сату".

А од дискусије је остала гомила упитника, контам да је то технички нешто, због фонта.

ова девојка се мени врти обично у смеру казаљке на сату. мада сам научио и да променим смер, а ви?

3467978485_5230c288b5_o.gif

мозголомка

Подели на овим сајтовима

Možda je novi forum bolji i time lakši za one koji vole da se igraju. Ja npr. volim da napišem poruku i da pročitam poruku, i ako ide da vidim link a da link ne otvaram ekstra, i ovo mi je ustvari dosta. Vizualizacija treba da bude dobra, lako za gledanje/čitanje, i da pokreće da se učestvuje, čita, piše.. Ponekad, dakle, manje je više i više je manje.

сви смо били у том "грчу"... само пусти да време одради своје и веруј на реч да је мнооого боље сад. само истражуј помало...

Подели на овим сајтовима

Ово је класичан Кинески форум. ;)

Него и даље чекам одговоре на питања. Код мене су опције очајне, побркане, а и даље споро ради форум. Волео бих да учиним неки потез што ће вероватно убрзати форум, али то је као када би вам неко рекао да оперишете неком срце.

Можда ако би нам показали корак по корак како се то ради.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...