Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Na sta tacno mislis, nisam te bas ukapirao?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Na sta tacno mislis, nisam te bas ukapirao?

sad ja odgovaram na tvoj post - tvoje rijeci se skoro uopste ne vide (nije tako bilo prije, isprano zvuci). recimo zanimljivo je da pratim kontinuitet neke rasprave ...

Подели на овим сајтовима

ма ја сам за, такве и треба ставити у стаклена звона и посматрати prstgore

И ти се декларишеш као верник?! :krstix: Како те није срамота да овако нешто напишеш пред народом, и како се не плашиш Бога? Стиди се ако можеш!

У цркви смо сви исти у очима свештеника. Не одваја се верник од квазиверника, богаташ од сиромаха... Зашто тако не би било и на форуму за чији рад је дат благослов?

Но, Богу хвала па ниси питан ни зашта. Мени је довољно да видим твој упечатљиви аватар и да те прескочим као тркач препону. Делотворније је него да те гледам кроз стаклено звоно. Ето, мало и ја у твом стилу. Надам се да ћеш и ти мене прескочити.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Одлуком Адмнистрације портала Поуке.орг ступа на снагу правило о потпису члана (позиција испод поруке):

- потпис не може имати дуже од четири реда

- за потпис се користи само arial фонт и величина фонта 12 (или мањи)

- боја фонта може бити само подразумевана

- рекламне слике и банери су забрањени. Да би поставили слику или банер најпре консултујте Администрацију.

- линкови ка сајтовима, блоговима, књигама, видео снимцима су забрањени без претходне консултације и дозволе Администрације.

Молимо вас да убудуће поштујете одлуку јер у супротном ћемо морати да бришемо потписе а у случају поновног постављања да дотичним члановима забрањујемо постављање потписа.

Примарно треба да буде написана порука на форуму а не да се акценат стави на потпис. Потпис је ту да изрази ваш став по неком питању али најпре се став изражава писањем на форуму. Такође, доживљавали смо непријатности због непромишљених потписа као и рекламирања на сајту без знања Администрације. Овај сајт се издржава из сопствених средстава и ако се већ неко рекламира ред је да се најпре обрати Администрацији и помогне рад сајта а ми ћемо свакако подржати његов пројекат ако нађемо да није на штету Цркве.

Администрација

Подели на овим сајтовима

Ako niaste jos primetili, sada imamo ukuono 6 premium skinova, a uz njih default i mobilni...

U vezi premium skinova samo par stvari korisnicima koji to jos nisu ukapirali:

1) osnovni premium (bez dodatnog broja) ima svoju providnu varijantu, na oba mozete da menjate pozadine vasim slikama;

2) od ostalih premiuma, brojevi 1, 3 i 4 u gornjem desnom uglu imaju cetku ili malu paletu, pomocu kojih mogu da se menjaju boje u bilo kojoj varijaciji.

Toliko... na ovaj nacin mozete da stalno osvezavate izgled foruma prema svojim zeljama... slikanje

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

:229229229: :229229229: ček,dal me to oči varaju...juuuuu Dragi...De si bre čoveče,nemoj odma da kritikuješ,polako,dobro veče i tebi algabacaju 4869

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Vid Drageta,a ja mislila da se on trajno smestio samo na Verujem,pa mi bilo žao.E,Gagi nedostajao si pa čak i kad kritikuješ.Ako,ako,kažu da kritika mnogo bolje dođe nego pohvala,mada se ja ne bih u svakoj situaciji složila sa tim.Dragi dobro nam se vratio,a na forum će se navikneš.Na sve se čovek navikne,pogotovu na dobre stvari ;)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Šta znam, meni jako sporo radi, a i sa kvakicama zeza..

Где си човече? Нема те 100 година...

Имаш подешавања и промену скина, па подерси како ти одговара. Заиста све ради ултра брзо али је питање шта си и како поставио. Видећеш, све ће доћи на своје.

Подели на овим сајтовима

Sad sam merio, tačno 31,1 sec da mi otvori jednu stranicu, tu Anastasija pre donese kafu... 301

Iskreno, ne bih znao šta bi mogao da promenim da mi radi brže.

Znaš gde donosim kafu u kafanu a ne ovde Gagi.Reci koji si skin stavio?Onaj premium prozirni i 1 i 2 brže otvaraju pokušaj da namestiš te skinove pa da vidiš kako ti radi forum.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Sad sam merio, tačno 31,1 sec da mi otvori jednu stranicu, tu Anastasija pre donese kafu... 301

Iskreno, ne bih znao šta bi mogao da promenim da mi radi brže.

4,5 sec ,a internet LOW

ne znam ni ja :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Šta vam je to 'skin'?

Dole levo na forumu imaš "promeni temu" klikni na žru 1 pa vidi da li ti brže otvara.Ajde Dragi ne odustaj samo polagance :)
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...