Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Техничка подршка корисницима око сналажења би могао бити и одговор на питање ( за више од неколико, а мање од много поена ):

9bao2c.gif

У ком смеру с'казаљке ( на сату ) се обично врти натпис "НАША АУДИОТЕКА"?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

И ти се декларишеш као верник?! :krstix: Како те није срамота да овако нешто напишеш пред народом, и како се не плашиш Бога? Стиди се ако можеш!

У цркви смо сви исти у очима свештеника. Не одваја се верник од квазиверника, богаташ од сиромаха... Зашто тако не би било и на форуму за чији рад је дат благослов?

Но, Богу хвала па ниси питан ни зашта. Мени је довољно да видим твој упечатљиви аватар и да те прескочим као тркач препону. Делотворније је него да те гледам кроз стаклено звоно. Ето, мало и ја у твом стилу. Надам се да ћеш и ти мене прескочити.

види, види :291291291:

не, него ћу тебе да питам за игуманијски благослов како ћу да се декларишем greengrin

у Цркви и под Богом ниједан није исти нити се исто приступа сваком поједином вернику, иначе бисмо сви били клонови и носили исту одећу. према томе, сама личност човека одређује себи круг људи с којима ће имати интеракцију или њено одсуство, ко колико жели или може да поднесе нечије присуство.

и ја кажем фала Богу да се не питам више, од почетка рада овог сајта и форума па једно годину и кусур сам се администраторски питао ...

пс. извини ако сам се саплео о тебе, с обзиром да је ово одговор на твој први пост упућен на моју страну snoozer_11

ако сам неки пропустио, слободно реци greengrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

Вечерас смо освежили форум са најновијим софтвером 3.2.3. Уживајте у претраживању ЖРУ-а

Имали смо мале проблеме око логовања на наш сајт Православни постер www.pouke.org/posteri , али сада је сређено.

Подели на овим сајтовима

Имам предлог за администрацију да отворимо под форум навијачи или навијачка сцена и да се тамо депортује тема ДЕЛИЈЕ СЕВЕР као и да се отварају нове теме о навијачима. ;)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Веома сам радостан што око 80% нових чланова се пријављује са својим именом и презименом. Наравно, ми поштујемо нечију приватност и није обавезно да се пише са правим именом и презименом, али подржавамо.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1320777733' post='523882]

ја имам предлог да се забране те теме.

То је твој проблем ако те то не интересује једноставно не учествујеш у теми и то је то :)

Подели на овим сајтовима

Imam jedno pitanje za administraciju, moderatora ili bilo koga ko zna da mi odgovori. Ponekad mi se desi, da kada čitam nečije odgovore na neke teme, oni mi se prikazuju samo kao znaci pitanja... posle vidim da su ostali članovi to videli u normalnom formatu - slova, odgovarali na ta pitanja, a ja naravno blage veze nemam šta tu piše. I to se dešava samo kod određenih članova... za one koji nisu shvatili, to izgleda ovako :

?????? ?? ?????, ?????. ?????? ?? ? ??????, ?????. ( ovo je samo primer, naravno )

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

То је твој проблем ако те то не интересује једноставно не учествујеш у теми и то је то :)

зашто би то било проблем, ја кад дођем тамо сви се сморе и умукну, нико нема ништа паметно да ми напише кад дам пар аргумената.

зато и не учествујем редовно, да би могли да се радујете међу играчкама док не порастете :)

Подели на овим сајтовима

пола мојих постова су такви и волео бих да могу да их пронађем, јер овако су и нечитљиви.

друго, постоји ли начин да се експортују поруке у хтмл формату или неком сродном, мислим и на приватне поруке и на оно што је писано у прошлости?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Може ли неко конкретно да објасни,како да "не видим" на почетној страни теме попут бројања,каладонт и слично.?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Може ли неко конкретно да објасни,како да "не видим" на почетној страни теме попут бројања,каладонт и слично.?

Прави се да нису ту, just ignore...

Подели на овим сајтовима

Кад си на почетној страни форума на врху актуелних тема са десне стране постоји дугменце које изгледа као навој, на које кад кликнеш отвара се могућност да подесиш које теме не желиш да ти се појављују на почетној страни форума.

Ако нећеш неке теме да ти се појављују ни у прегледу новог садржаја на форуму, имаш са леве стране у дну опцију филтер форума, па подеси шта ти одговара.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала Лено. Већ смо о томе писали, чак и слике постављали, али поједини желе да им се то непрестано и наново поставља. Волим да изађем у сусрет свакоме и увек, али не и да понављамо једно те исто и ако има написано.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...