Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Zbog cega nema broj poruka ?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Jovanče,počelo je odbrojavanje svima poruka od nule,tako je moralo.Dakle svi počinjemo sa pozitivnom nulom :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Jovanče,počeće je brojavanje svima poruka od nule,tako je moralo.Dakle svi počinjemo sa pozitivnom nulom :drugarstvo: Valjda 0205_whistling

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Jovanče,počeće je brojavanje svima poruka od nule,tako je moralo.Dakle svi počinjemo sa pozitivnom nulom :drugarstvo: Valjda 0205_whistling

:(((( OK

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Како да сакријем своје присуство? Биће белаја ако жена примети да нисам код куће већ на форуму. crutches

Ни ја, у подешавањима, не могу наћи опцију "сакривен"

Собзиром да већ има 5 сакривених,очигледно да постоји,зато помоћ!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

:(((( OK

Број порука има само када се кликне на нечији профил. Нажалост, конвертер из смф-а у ипборд није то одрадио. Дакле, остао је број порука али на профилу.

Подели на овим сајтовима

Kad se prijavljujes na strani portala ,pri odabiru opcije uloguj se, mozes da cekiras da li hoces da budes sakriven ili ne.

Znam da sam to sinoc negde videla...sad opet nadjoh. I funkcionise 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

odloguj se pa idi na Advanced login

Подели на овим сајтовима

Није баш неки "проблем", али је мали "баг". Када уђеш у неки форум, у колони "Инфо о последњем посту" приказана је слика члана који је поставио тему уместо онога ко је поставио последњу поруку (чије име је у тој колони).

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Где сјесад она опција за улазак на тему где смо учестововали,а неко је написао поруку?

da, gdje je precica na 'azurirane poruke' i kako da obrnem poruke da mi najfriskije budu na vrhu / bila na forumu podesavanja izabrala linear umjesto standard i nista,nije to prst ka dole emoticons nisu tako lako dostupni; no dobro to su promjene valja se naviknuti

inace sajt je super sadrzajan i uredjen sada, i napredovali smo sa licnim profilima ka drustvenim mrezama, jos malo pa ko fb sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...