Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Eto vidis da prica stoji na laznoj dilemi. Otovri mi oči,koja lažna dilema? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Otovri mi oči,koja lažna dilema? Живот није тако прост да можеш да га представиш једном изреком . Шта мислиш , колико мушкараца не спавају редовно са својом женом зато што их мрзи и безобразни су ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Слажем се ,али има их поприлично и то је ситуација када саматрам да је ок да жена нађе себи неко мушко са стране ,обзиром да се удала за бабетину Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Слажем се ,али има их поприлично и то је ситуација када саматрам да је ок да жена нађе себи неко мушко са стране ,обзиром да се удала за бабетину Види,тешко се живи ,пуно је стреса , и не мислим да би превара ишта решила , то је лаж , исмевање брака,свете заједнице мушкарца и жене. Ако проблем није могуће другачије решити, тј.ако је муж "бабетина" како ти кажеш, онда нека се разведе од њега па нек тражи себи пара какав јој одговара. Овако само лаже и понижава и себе и свог мужа . pink panter and Ivana032 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 А шта ако имају троје деце,па због деце чувају заједницу? Као што рече отац Јустин,прељуба је када жена запусти децу ,растури брак због љубавника... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Па ако су створили заједно троје деце , и дотад јој ништа није фалило онда тај и није таква бабетина. Само тренутно постоје проблеми у браку, и било би добро бар покушати лечити их пре скалпела, тј. прељубе. Ivana032 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Hm, ja sam u tekstu videla samo da moraš voditi računa o drugoj osobi sa kojom si u zajednici, i da nekad njene potrebe stavljaš ispred svojih. Reciprocitet se podrazumeva. A što se tiče seksualnih potreba i odnosa, stvar je baš individualna. Ako jedno ne može, a drugo može, stvar izbora je da li će da pređu preko toga ili ne. Takođe, stvar je izbora kako će neko od njih dvoje rešavati svoje seksualne potrebe, ako se ono drugo slaže. Prevara je jako ružna stvar, i veoma je bolna za prevarenu stranu ali, pošteno, ne mogu da donosim neke zaključke ako je neka specijalna situacija u pitanju. A ako neko baš neće da vodi ljubav sa svojom ženom/mužem, nek' razmisli koliko mu/je stalo do druge osobe, da li se njih dvoje vole i vredi li uopšte da ostaju zajedno. Ustvari, mnogo je važnije da li se vole i poštuju nego koliko često vode ljubav... Ivana032 је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Слажем се ,али има их поприлично и то је ситуација када саматрам да је ок да жена нађе себи неко мушко са стране ,обзиром да се удала за бабетину лепо од тебе што си тако широких схватања светиње брака, мора да то исто и себи желиш - ако из неког разлога постанеш бабетина greengrin Ivana032 је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Па ако су створили заједно троје деце , и дотад јој ништа није фалило онда тај и није таква бабетина. Само тренутно постоје проблеми у браку, и било би добро бар покушати лечити их пре скалпела, тј. прељубе. Ја имам поприлично високо мишљење о интелектуалним капацитетима форумаша па ни ти ниси ту изостављен,тако да кад нешто кажем сматрам да не треба баш до ситних цреваца да појашњавам на шта сам мислио,јер контам да се то подразумева. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1346755429' post='703914] лепо од тебе што си тако широких схватања светиње брака, мора да то исто и себи желиш - ако из неког разлога постанеш бабетина greengrin Желим другима оно што желим себи ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 кад смо већ код блаженог Јустина Савинског, он је добар део колача кроз шалу причао и обично би људе скрушио у својим лудилима и намерама јер је гледао кроз њих тако да би људи управо супротно урадили од његових прича и "савета" ... тако да немојте да упаднете у замку да га буквално схватате, већином је то иронија живота а не упутство за употребу Natasa., malina :), Ратко :( and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Желим другима оно што желим себи ... па то кажем, занимљива ти је та идеја заједнице у одсуству заједнице, ко тело без душе ... пре личи на зомбија него на мртвака, додуше. Ivana032 је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Ја имам поприлично високо мишљење о интелектуалним капацитетима форумаша па ни ти ниси ту изостављен Шта да ти кажем, изузетак потврђује правило. gringrin Ал' озбиљно стекао сам утисак као да на сваки начин покушаваш да представиш прељубу као нешто малтене апсолутно нужно у браку. Има сигурно и таквих случајева, али по мени су они у великој мањини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 просто ми дође да се запитам како се замишља живот деце, људи и стараца који живе ван брака, пре брака, после брака, шта ли је онда тек "исправно" за њих клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Шта да ти кажем, изузетак потврђује правило. gringrin Ал' озбиљно стекао сам утисак као да на сваки начин покушаваш да представиш прељубу као нешто малтене апсолутно нужно у браку. Има сигурно и таквих случајева, али по мени су они у великој мањини. :krstix: Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука