Jump to content

Потребна помоћ-питајте

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hahahaha jes vala :D

Nece to od verouciteljske plate s pola fonda, moze samo neki polovnjak s limunda :D12:smeha:

Meni moj laptopic,koji dobih od vas na verujemu i dalje radi lepo i slatko, doduse baterija jok, al u struji je i men dosta. Ja igrice i cuda ne igram, i sasvim sam zadovoljna.

• Волим 1

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Фрида рече

Imam neki komp gde je Win na nemackom jeziku....em ne razumem nista, em je word i exel na nemackom i 2007, a detetu treba office 2003. Ima li neko resenje 

Zasto gubite vreme ?

Odneses kompjuter u servis i kazes da zelis da ga poprave ili da podese to sto treba . 

:351780:

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Arsenija рече

Zasto gubite vreme ?

Odneses kompjuter u servis i kazes da zelis da ga poprave ili da podese to sto treba . 

Vreme je novac...nemamo ga za gubljenje :)))

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Јелена011 рече

doduse baterija jok

A to obavezno crkava prvo na laptopovima, skoro kao da je to pravilo. I kod mene je ona skroz otisla, cak toliko da ne moze ni prosto da stoji na svom mestu jer pravi nekakve probleme sa strujom tako da nece masina uopste da se ukljuci, pa sam morao skroz da je odstranim. Nova mi se nesto ne uzima jer je oko 60e, a masina rabatna, nije bas za neka veca ulaganja.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ma baterija mi i ne treba, nisam bas ono biznis vumen da mi treba negde napolju, a dao Bog punu kucu uticnica :D:D:D

Ać sto se drugog tice, stvarno i dalje radi bez greske posle toliko godina,ato kazu nije me ostavila na putu nigde :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Помаже Бог!

Интересује ме да ли може да се некако у html-u да се запамти докле се стигло са читањем. Знам да постоје обележивачи, и знам како функционише. Кад се кликне на линк да га одведе на место где је стао са читањем. Да ли постоји таква могућност? Унапред хвала!

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
пре 2 часа, ana čarnojević рече

@Иван ♪♫ ...enibadi...?

Ivane za tebe znam da ces mi odgovoriti ako si uopste na forumu ovih dana. Takodjer molim sve koje znaju.

Situacija...PC. Windows 10. Dete napravilo Majkrosoft akaunt koji pita za sifru pre nego se digne sistem.

U jednom trenutku nesto krene naopako, ne prima sifru. Sledi dopisivanje sa sajtom i na kraju dobijem mejl da ne mo3ze da se ozivi taj postojeci nalog jer nismo dalu dovoljno informacija koje potvrdjuju da smo vlasnici naloga vec da napravimo drugi. Napravimo novi Majkrosoft nalog na linku koji nam je dat u mejlu.

Ali kad upalimo komp uvek stoji ime starog naloga i trazi nam staru sifru. Nigde ni makac. Na foru restart + shift otvori se prozor sa neko setovanje ali i kad mz kazes hocu da izbrisem sveeeeeeeeee on i dalje trazi da potvrdis da si ti taj baja na starom nalogu i trazi faking sifru koja vise ne vazi.

Eni help? Ili mora sve da se reinstalira.

???

Ја на једном од рачунара имам 10 али чисто ради реда. Погледао сам по интернету за решење али ми се чини да мора реинсталација с тим што нисам сигуран да ли би ти приликом нове инсталације тражио да формираш још један нови налог или би могла са последњим који си направила. Осим тога можда би изгубила све податке који су на системској партицији на којој ти је сада 10.

Решења по нету се углавном односе на ситуацију када можеш да уђеш у свој стари налог или у ситуацији када на 10 имаш већ пријављена два или више налога. Има пар комплкованих решења из сејф мода са чачкањем по регистрију и командној конзоли али то нисам имао времена да пробам а нисам сигуран ни да би нешто вредело (јер нису помогла ни некима којима су намењена).

10 по дифолту увек нуди последњи улоговани налог и зато ти и нуди само стари а будући да нови никада није ни пријављен на самом рачунару онда ти ни не нуди замену налога на екрану где ти тражи шифру (систем не зна да си направила нови е-маил налог).

Види са осталим информатичарима на форуму можда неко има неку идеју: @obi-wan @WiseMan @Muramasa @Vesna M  а извињавам се свима за таговање ако су преоптерећени својим обавезама.

Подели на овим сајтовима

Ne vredi, sa 10-kom sam u ratu od kad je ima, jednom sam je instalnuo nekom komsiji, jer je uzeo laptop na koji ne moze drugi, i nikad vise nikom. Grozna je po tim privacy pitanjima i podesavanjima, i ja sam najpre za reinstal, sto @Vladan3, i ne boli te glava. I stavi neki drugi, ma`ni se nje, jer ako opet ubacis nju opet imas isti problem - taj account je u stvari tamo negde na serveru, ti ga samo pozivas od tebe.

Takodje, osim pomenutih, i @Grizzly Adams moze da ti pomogne, isto tako i @Juanitopa evo kad se oni javu, da vidimo sta kazu... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, obi-wan рече

Ne vredi, sa 10-kom sam u ratu od kad je ima, jednom sam je instalnuo nekom komsiji, jer je uzeo laptop na koji ne moze drugi, i nikad vise nikom. Grozna je po tim privacy pitanjima i podesavanjima, i ja sam, sto @Vladan3 kaze - reinstal, i ne boli te glava. I stavi neki drugi, ma`ni se nje.

Takodje, osim pomenutih, i @Grizzly Adams moze da ti pomogne, pa evo kad se on javi, da vidimo sta kaze... :)

Ма и мене излуђује... него ето леба не тражи и палим га једном у 3-4 месеца да се апдејтује за штa му треба једно-два дана :smeh1: ....

Сада видех у клубу на теми о 10 да је неко рекао да је супер али је то урадио са налога Поуке.орг инфо тако да не знамо ко је тај стручњак за 10 а можда би могао да помогне да се Ана избави из ове муке.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

за што му треба једно-два дана :smeh1:

Ma krme bre brate, odvratan je...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Не користим Windows ево већ скоро 12 година. Немам појма. :smeh1:

A `vamo nesto nama "metro, ovo, ono... znas, dizajn, statijaznam..." :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

A `vamo nesto nama "metro, ovo, ono... znas, dizajn, statijaznam..." :smeh1:

Па то и волим, али виндовс није само то, него све ово друго што не ваља. Мало се поправљају у задњих годину и кусур, додају неке корисне новотарије које људи на другим системима користе од 1970, ал касно. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...