Jump to content

Monika Beluci: najzad cu biti srpkinja!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Apsolutno mi nije jasno zbog čega se naši predsednici toliko trte da se sretnu sa holivudskim zvezdama,pa to je srozavanje i degradacija predsedničke fukcije.

Јесте срозавање.

Сад су они "познати и битни људи", па би да то искористе максимално и да такође покажу да су "у рангу најпознатијих звезда", да су им друштво... А у ствари знамо ко су и шта су и какве су их несрећне околности изнедриле.

Подели на овим сајтовима

Apsolutno mi nije jasno zbog čega se naši predsednici toliko trte da se sretnu sa holivudskim zvezdama,pa to je srozavanje i degradacija predsedničke fukcije.

То је срозавање звездасте функције. Да сам на месту тих звезда, никада ми не би пало напамет да се срећем са тим талогом људске врсте званим ”политичари”.

Подели на овим сајтовима

То је срозавање звездасте функције. Да сам на месту тих звезда, никада ми не би пало напамет да се срећем са тим талогом људске врсте званим ”политичари”.

Vrlo verovatno. Ja nekako uvek ulogu političara posmatram kroz Makijavelističku uzvišenost i umetnost vladavine. Kako je to naivno sa moje strane. :)

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

politicari daju pare za film, a za uzvrat imaju reklamu od poznate licnosti. 

sve ovo slikanje sa njom oni ce da iskoriste pred izbore. 

svaka cast Kusturici. on ce u filmu pored nje igrati glavnu ulogu. da sam na njegovom mjestu napravio bi scenario za ne mladje od 18. 

Подели на овим сајтовима

20110317064826josip_broz_tito_sofia_lore

Ko je ovaj tip pored Sofije Loren?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...