Jump to content

Karleuša objavila ateističku poslanicu

Оцени ову тему

Препоручена порука

"A što gledaš trun u oku brata svoga, a u svome oku grede ne primećuješ?"

Ми је никад нисмо својатали, док сам на ФБ страници АС видео многе твоје претпостављене да Карлеушу бране "од напада затуцаних верника" ;)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Коментар уредништва: Јелена Карлеуша није у обавези да буде верник СПЦ или било које друге цркве али свакако би требала да зна да није у реду користити највећи хришћански празник за промоцију личних ставова и добијање поена јефтином патетиком. Иста та особа која сада прича о некаквом моралу заборавља да је била девојка убијеног криминалца, да се од првог мужа развела након што је оптужена да га је преварила са телохранитељем. Заборавља и да је, пре само пар месеци, обећала да ће финансијски помоћи лечење болесне девојчице Анђеле Јанковић ... и слагала њене родитеље обзиром да није дала ни динар. Вечерас је Бадње вече и треба праштати, тако да Јелени Карлеуши нећемо ништа замерити ... није она крива што не разуме и што очајнички жели пажњу по сваку цену.- Можемо само да жалимо што клинике за пластичну хирургију још увек не могу да уграђују мозак људима којима је то преко потребно.

http://prvasrbija.blogspot.com/2013/01/blog-post_8930.html

Подели на овим сајтовима

Mislim da ni njoj to nije jasno, samo je bitno pljunuti Crkvu ne bi li privukla malo paznje na sebe.

Danas pevaljka kad hoce da privuce paznju okaci se na krst ili ga stavi medju noge, jadno i bedno, al' sta ces :rolleyes: .

Јасно је али што не бије главом о зид на Славији, привући ће пажње ихахај!

Не, не може онај да издржи, мора да се наруга, да узнемири, да напакости пред ову радост, рождество Христово.

Али пролазна је она, као што смо сви пролазни али је рођење Христово вечито, слава му.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Ali svi veruju. Svi veruju u ideju dobrote, čistote, Isusovih ideala. Licemerje planete dostiglo je tačku topljenja, led na polovima nestaje sa svakim našim udahom i izdahom. Srbija je zemlja u kojoj se svi sećaju Boga po potrebi. Tri prsta i pominjanje Boga, Isusa i vere, ide uz naš mentalitet skorojevića i novopečenih vernika. Neretko uz nasilje usijanih glava koje ni ne znaju šta tri prsta znače. Ima više crkvi od bolnica, sveštenici voze bolje, jedu bolje, žive bolje od većine, upravo zbog sporadične griže savesti domaćih vernika, koji trpaju novac Crkvi u zamenu za oproštaj grehova. Trange frange vera. Vera se kupuje, upakovana. Čist biznis. Prvo se peru pare, a onda se pere duša. U bajci o Isusu, ljudi su ga izdali i razapeli. U modernim vremenima, prošao bi mnogo gore. Da postoji. A možda i postoji, ali se u sadašnjosti ne zove Isus. Možda je Marko ili Dragan, možda Ištvan, možda Mustafa, ili Antonije. Možda nam je komšija. Možda je žensko. Možda je upravo ostavljen u domu za napuštenu decu. Možda je romsko dete koje slinavo prosi na semaforu. Da li ga vidite? Ne. Ne vidite ga i ne čujete.

Nije ovde bas sve za odbacivanje i satanizovanje,

svakako joj je neko to napisao ali ne vidim veliku sablazan ovde,

i mnogo gorih stvari se moglo videti od ove persone.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Zamolio bi članove da na račun dotične pevačice ne ostavljaju komentare tipa da je satanista i sl...

Ima ona pravo da piše šta hoće,imamo i mi pravo tome da se smejemo,komentarišemo,čudimo itd...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Јасно је али што не бије главом о зид на Славији, привући ће пажње ихахај!

Не, не може онај да издржи, мора да се наруга, да узнемири, да напакости пред ову радост, рождество Христово.

Али пролазна је она, као што смо сви пролазни али је рођење Христово вечито, слава му.

Jasta mori, Hristos se rodi isus-sinai slavabogu

Подели на овим сајтовима

Nije ovde bas sve za odbacivanje i satanizovanje,

svakako joj je neko to napisao ali ne vidim veliku sablazan ovde,

i mnogo gorih stvari se moglo videti od ove persone.

Ma nije to neka sablazan, nece to ovaj praznik umanjiti, ali odakle joj vise moralno pravo da kritikuje sve zivo? Sad je ona neka moralna velicina, pa je nasla da ispravlja krive Drine drustva i Crkve.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Сатаниста је, бануј ме ако хочеш. Ако је оваква истина забрањена и неке остале ствари, онда мени заиста овдје није мјесто.

Не бих рекао да је сатаниста већ да је најпре необразована и атеистички опредељена. Наравно, ово не мора да буде повезано, имамо много примера да није, али код ње изгледа заиста јесте.

Подели на овим сајтовима

Ma nije ona satanista, obicna netalentovana estradna umetnica zeljna paznje :).
Ima jedan lep engleski izraz za to, ali se skidam sa psovanja, pa ga necu upotrebiti...podvizavam se :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

Нећу да коментаришем Јелену него нас остале.

Маните се ових писања, зашто и ми да јој правимо рекламу.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...