Таша Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Koliko kupujete "srpske brendove"? Da li imate neki svoj omiljeni? Sta bi ste preporucili? ... keka and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Trudim se da kupujem naše proizvode! Međutim, hemiju kupujem iz uvoza, kao i kafu (Franck ) I uvijek je "borba" između Štarka i Kraša! Drugim riječima; kupujem, ali ne sve! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 I uvijek je "borba" između Štarka i Kraša! e tu i ja imam veliki problem,stanem ispred rafa sa ledenim kockama-kras i svadjam se sama sa sobom i na kraju ipak kupim najlepse zelje 4chsmu1 Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Upravo me je jedna korejanka na FB inspirisala za ovu temu postavljajuci neke fotografije odece "Trikotaza Ivkovic" ... ja jako volim njihove krpice i to jos od devedesetih, sjajni su u svakom pogledu .... Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Deljem samo rubinov vinjak. Драшко and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 "... Биће у Србији пуно страних, великих трговаца. Биће и једна наша, домаћа трговина. Добра за све. Да наш новац остане у нашој Србији. Биће свега, само, мораће да се засучу рукави..." Много гледам рекламе :291291291: .smesko. ЕУРОКРЕМ bliss jeeee Јадранка-Дервента, Штрумпфета, sladjana888 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Ма ди више знам шта је наше а шта је њино. Све ми је исто. Срђан Ранђеловић, Благовесник, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Merimin sapun keka, Штрумпфета, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Мислиш Хенкелов сапун Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 имлек јогурт Срђан Ранђеловић and Штрумпфета је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Волем воћне ракије "Таково" и минералну воду "Књаз Милош" мада нисам сигуран да је то више домаћи производ као и много осталог. И "Јелен" пиво али је и то ваљда купио онај Интербев или ко је већ власник сада... И "Златиборац" месни производи Изгледа не знам ништа домаће осим ића и пића Јадранка-Дервента and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 "Златиборац" месни производи Извини, колико стада крава постоји на Златибору? Avocado and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Извини, колико стада крава постоји на Златибору? Не знам, али има крмади ваљда. Од чега праве они људи у Мачкату своје ђаконије? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Па од крмади из Србије... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 "Крмећа мафија" Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука