DYNABLASTER Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 to sto je bacio flasicu vode u kantu je nista naspram lazi i prevare lobija trgovaca vodom, veci besmisao ne postoji da na vodenoj planeti prodajes vodu, i to jos po abnormalnoj ceni- hyperbezumlje... sad sam ipak svestan da vanzemaljci postoje, a to su ljudi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Evo kako se čuva domaće greengrin Bacio studentu vodu jer nije srpska Izvor: Telegraf Beograd -- Ministar pravde Nikola Selaković svojevremeno je na predavanju na Pravnom fakultetu uzeo od studentkinje flašu hrvatske vode i bacio je u kantu jer nije domaća. Foto: Tanjug, Arhiva Selaković je potvrdio "Telegrafu" da se taj događaj odigrao u vreme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu. On, međutim, kaže da nije bilo nikakvog incidenta i da je samo želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda. "Moj odnos sa studentima uvek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji", rekao je ministar pravde. S druge strane, studentkinja čija je flašica vode završila u smeću rekla je da su ona i njene kolege bile u šoku. "Pratila sam predavanje Nikole Selakovića. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Uzeo je moju flašicu vode i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje, a Selaković je prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska", kazala je ona. B92 Toliko o slobodi izbora,, slobodnoj konkurenciji i ljudskim pravima u Srbiji! bora је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Неко нешто горе рече о Швајцарској, заштити домаћег, инхибицији увоза. Изгледа да то није баш најтачније... Švajcarska najveći uvoznik hrane u svetu BERN - Švajcarska koja 48 odsto potrošnje prehrambenih proizvoda podmiruje iz uvoza, najveći je uvoznik hrane po glavi stanovnika u svetu. “Uvoz stočne hrane je u Švajcarskoj poslednjih godina povećan na rekordnih 50 odsto”, objašnjava Fransis Eger, predstavnik švajcarskog udruženja poljoprivrednika u ministarstvu ekonomije. Švajcarska, 80 odsto uvoza hrane podmiruje sa evropskog tržišta pre svega iz Nemačke, Francuske i Italije. Eger objašnjava da je potrebna transparentnija i pravednija preraspodela dobiti od finalnog proizvoda, jer proizvodjači sirove hrane bivaju najčešće oštećeni, preneo je francuski list “24 sata”. “Građani se ljute kada u prodavnicama plaćaju skuplje prehrambene proizvode ne znajući da seljaci imaju od toga najmanju dobit”, objašnjava predstavnik udruženja. Izvor: Blic Више нисам хтео да пишем на овој теми и нећу после овога. Ал ако ти не знаш разлику између СИРОВЕ хране (о томе се у чланку пише), која је за прехрамбену индустрију о којој ја причам сировина, или у најбољем случају полупроизвод, и финалног производа прехрамбене индустрије, тек ти не би требало да пишеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Више нисам хтео да пишем на овој теми и нећу после овога. Ал ако ти не знаш разлику између СИРОВЕ хране (о томе се у чланку пише), која је за прехрамбену индустрију о којој ја причам сировина, или у најбољем случају полупроизвод, и финалног производа прехрамбене индустрије, тек ти не би требало да пишеш. Знаш како, Швајцарска с обзиром на степен економских слобода себи може да приушти глупирање, а Србија која је неких деведесет места испод, тачно између Замбије и Камбоџе, не може, јер је за њу свако глупирање у области економије корак ка корак ка тоталном банкроту... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука