Gogić Написано Фебруар 1, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 Najdivnija i najiskrenija bića ❤❤❤ АлександраВ, Дуња and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 1, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 Ayla , stevan911, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 Биљана, два, Vladan :::., ines and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 14, 2019 Пријави Подели Написано Мај 14, 2019 Јелена М., Milica Bajic and ines је реаговао/ла на ово 2 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 Предраг М, Биљана, два, ines and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 On 3.3.2019. at 23:26, Milica Bajic рече Kako je lep taj pačić. Prava jabučica. ❤ ines and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Биљана, два, Milica Bajic and ines је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Milica Bajic, Дуња and ines је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Ayla , Milica Bajic and ines је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 16 часа, Дуња рече Kako je lep taj pačić. Prava jabučica. ❤ Hvala Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Sad je veliki Ayla , JESSY, Предраг М and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 3 минута, Milica Bajic рече Sad je veliki Med. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 @Milica Bajic Kakvo srce, kakve lepote. <3 Najlepsa i najbogatija tema ne na forumu , nego na svetu. Milica Bajic and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 https://www.pinterest.com/pin/768004542685870888/ Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука