Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

Све жене су привлачне и мало је теже да се ''одмах'' убаци у групу пријатеља ка на фејсу  ladan

о кет,све сам те разумела!   smiley-dance007 Има истине у томе!  :bla:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Гости

E ako ništa drugo, za dvojicu mogu da garantujem da su mi friendovi 100% :D! Kada sam upoznala jednog dečka u paketu sa njim su išla i ova dvojica- nerazdvojni drugari od malih nogu i ta priča. Elem taj dečko imao neke fine emocije za mene, ali ništa se nije desilo. Ipak po muškom kodeksu za ovu drugu dvojicu sam uvek ostala 'devojka koja se sviđala ortaku' i nikad nije bilo te vrste simpatisanja ni u tragovima, a eto ekstra smo bili prijatelji. Kažem 'bili' jer na žalost kako smo završili faks, retko se viđamo i intezitet druženja je znatno slabiji (neko se vratio kući, neko našao posao u drugim gradu itd.)

Dakle smatram da mogu :D!

Slažem se da može postojati negde neki prelomni trenutak kad bar jedno drugu stranu ne posmatra kao prijatelja, već kao potencijalnog dečka/devojku, ali ako se to prevaziđe, budu to divna prijateljstva.

A sad šalu na stranu, mislim da su jako bitne godine. Teško da mogu postojati muško- ženska prijateljstva u tinejdžerskim godinama.

Prijateljstvo je ipak nešto što se gradi vremenom i sa manje hormonskog uticaja  gringrin .

Подели на овим сајтовима

Могу и то највећи - брак је најсветији облик пријатељства изаткан безусловном љубављу.

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Ako zamislimo sliku na onom svetu gde se neće ženiti ni udavati, onda je to moguće i ovde.

Ako ni crkveni život ne može da se zamisli bez reda, rada i discipline, tako ni bračni ili bezbračni.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ау бре људи, па јел можете ви неког да посматрате ко брата или сестру а да ни не промакне мисао о кресању :D

Подели на овим сајтовима

ау бре људи, па јел можете ви неког да посматрате ко брата или сестру а да ни не промакне мисао о .....

pip

:D :D :D 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

pip

ок, ок: вођење љубави, зиговање, теслачење, тарабљење, склекови, пресовање, сексање, кркачина, акање, ... greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

пресовање? теслачење? тарабљење?  ко неки стари занати :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

ок, ок: вођење љубави, зиговање, теслачење, тарабљење, склекови, пресовање, сексање, кркачина, акање,

fino fino ....

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

ау бре људи, па јел можете ви неког да посматрате ко брата или сестру а да ни не промакне мисао о кресању :D

Можемо наравно.

Вежба бр. 1 - концентриши се и размишљај "сестроооо":

SBuo1.gif

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Можемо наравно.

Вежба бр. 1 - концентриши се и размишљај "сестроооо":

SBuo1.gif

капирам ја, ал ми боду очи све неки коректни и идеални одговори :D

него, шалу на страну, и са свим тим је могуће сасвим нормално пријатељство које није засновано на ишчекивању креса ... тачније, није центар тог пријатељства корист.

Подели на овим сајтовима

Ма нормално, шалимо се мало. Ко је прошао пубертет не би требало да има проблема да успостави нормалан пријатељски однос са било ким.

Сад што многи не прођемо пубертет до пензије то је друга ствар...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...