Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

Kakva bre diskriminacija??? Kakvo bi po tebi bilo Bogougodno oblacenje ?

ајде наведи ми ЈЕДАН пример богоугодног облачења сем покривања и откривања главе.

то што си ти ограничио себе на одећу, не значи да се личност идентификује тиме.

то што ти пишеш је чиста дискриминација човека, мушкарца и жене подједнако, најобичнији шовинизам и елитизам, сводише религију на идеологију и штанц комерц, демонизујеш човека сводећи га на формалност идентификације без имало удубљивања шта има у том човеку.

фала и слава Богу што гледа у срца јел су скрушена или не, а не у одећу, иначе бисмо и данас каменовали због морала и сличних идиотлука ограничених умова.

Подели на овим сајтовима

Ipak se ne šališ :huh:

Ne shvatam na osnovu cega ti i vecina na forumu donosite zakljucke o moralnim stvarima.Nisam protiv toga da se devojke i zene ulepsavaju,ali sam protiv mode koja je vulgarna i podstice na blud.Za feredzu sam se naravno salio.Nisam tako strog kako me mozda zamisljate,ali nisam ni liberalan kakvog bi me mozda zeleli.Unutrasnja lepota je ipak vecna dok je spoljasnja prolazna !

Подели на овим сајтовима

Bogougodno oblačenje .smeha. .smeha. .smeha. . Covece pa u kom veku zivimo :D :D :D

век нема везе са тиме, никад није постојала богоугодна одећа.

постоји блуд, КОЈИ ЈЕ МЕНТАЛНИ ГРЕХ А НЕ ТЕЛЕСНИ, за који су способни подједнако и они којима само очи вире и они који су разголићени преко сваке мере укуса, а не морала.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323392502' post='540470]

век нема везе са тиме, никад није постојала богоугодна одећа.

постоји блуд, КОЈИ ЈЕ МЕНТАЛНИ ГРЕХ А НЕ ТЕЛЕСНИ, за који су способни подједнако и они којима само очи вире и они који су разголићени преко сваке мере укуса, а не морала.

Kako bi se narodski reklo - ona stvar ti iz ociju viri greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Ne shvatam na osnovu cega ti i vecina na forumu donosite zakljucke o moralnim stvarima.Nisam protiv toga da se devojke i zene ulepsavaju,ali sam protiv mode koja je vulgarna i podstice na blud.Za feredzu sam se naravno salio.Nisam tako strog kako me mozda zamisljate,ali nisam ni liberalan kakvog bi me mozda zeleli.Unutrasnja lepota je ipak vecna dok je spoljasnja prolazna !

sve moze da podstakne na blud

nije u suknji problem ,vec u mislima

nije suknja gresna

vec su misli gresne

slazem se da je unutrasnja lepota vecna :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

U prevodu, m-ž prijateljstva su moguca kod starijih ljudi sa potencijom u blagom opadanju :D. I opet - biologija :D

онда је биологија само алат који негира породицу и породичне везе.

пријатељство између мушкарца и жене је само могуће између двоје здравих људи који не негирају свој пол, већ се концентришу на пуноћу односа а не на конзумацију односа.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323392659' post='540473]

онда је биологија само алат који негира породицу и породичне везе.

пријатељство између мушкарца и жене је само могуће између двоје здравих људи који не негирају свој пол, већ се концентришу на пуноћу односа а не на конзумацију односа.

Prava retkost :)

Подели на овим сајтовима

O kojim moralnim stvarima?Ja vidim da se ti jedini ovde baviš moralom i bogougodnom odećom.Da li je odeća obavezno odraz unutrašnje pobožnosti?Ili je samo najčešće farisejština i to teška? To što neko ima problem sa samim sobom kada vidi ženu ( devojku) u kraćoj suknji to je njegov problem,a ne žene koja je nosi.Blud je u umu pa tek onda u očima.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323392326' post='540466]

ајде наведи ми ЈЕДАН пример богоугодног облачења сем покривања и откривања главе.

то што си ти ограничио себе на одећу, не значи да се личност идентификује тиме.

то што ти пишеш је чиста дискриминација човека, мушкарца и жене подједнако, најобичнији шовинизам и елитизам, сводише религију на идеологију и штанц комерц, демонизујеш човека сводећи га на формалност идентификације без имало удубљивања шта има у том човеку.

фала и слава Богу што гледа у срца јел су скрушена или не, а не у одећу, иначе бисмо и данас каменовали због морала и сличних идиотлука ограничених умова.

To sto ti pises je cista modernizacija hriscanstva.Znamo brate kako su se oblacile hriscanke prvih vekova.Nije sva stvar u odeci i spoljasnjem izgledu naravno,ali pristojnost i ne nametljivost su jedne od odlika hriscanstva i duhovnog zivota pored neizbezne ljubavi prema Bogu i ljudima.

Подели на овим сајтовима

"НЕОПХОДНО" би било знати да је "своју националност" у стању да истакне једино појединац, а не "народи"... чак ни "у 4. генерацији".

иди буди с неким национално или расно чист, ако можеш, има да се истребите сами од себе већ у 4. генерацији. неће чак ни бог да вас казни, то ће вам бити сва казна на свету, што сте сами себи лудаци.

не мораш да ми верујеш, пробај. greengrin

Као што је и "НЕОПХОДНО" познавати етимологију "политички коректних" појмова ( SA ) којима се бесомучно грудвамо.

видиш како ти се свети твоје инсистирање на правилима и гурање у фиоке, не разумеш шта је трансформација језика и покушаваш да сузбијеш сваку различитост у постојеће правило. не знам шта је горе, да ли сам себи што си непријатељ или што друге убеђујеш у неке илузије.

а кад научиш колика је моја толеранција, илити трпљење на српском, а не одступање како га ти замишљаш по физици и измерљивости, онда можеш да се фалично клибериш својим квази-знањем.

можда будеш укапирао да ни верометар не постоји, још мање начин да помериш истину у сиву зону.

Подели на овим сајтовима

To sto ti pises je cista modernizacija hriscanstva.Znamo brate kako su se oblacile hriscanke prvih vekova.Nije sva stvar u odeci i spoljasnjem izgledu naravno,ali pristojnost i ne nametljivost su jedne od odlika hriscanstva i duhovnog zivota pored neizbezne ljubavi prema Bogu i ljudima.

Takvo vreme bilo.

Daj Ignjate, pa nismo u Iraku zaboga.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323393019' post='540477]

иди буди с неким национално или расно чист, ако можеш, има да се истребите сами од себе већ у 4. генерацији. неће чак ни бог да вас казни, то ће вам бити сва казна на свету, што сте сами себи лудаци.

не мораш да ми верујеш, пробај. greengrin

greengrin greengrin greengrin prst ka gore

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...