Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

Prijatelji uvek,pa prijaju jedno drugom :)

Naravno, a kad muskarac i zena prijaju jedno drugom, retko se to zavrsi prijateljstvom :D :D :D.

Drugari da, ali prijatelji tesko, gejevi se ne racunaju.

Подели на овим сајтовима

Moj otac je tvrdio da ne mogu nikako ali ja mislim da mogu, ako ništa bar zato jer je to suprotno od tog što misli moj otac a mi se u životu nikad nismo složili na ni čem. Hahahaha! Pa što bi onda i u tom?

Подели на овим сајтовима

Moj otac je tvrdio da ne mogu nikako ali ja mislim da mogu, ako ništa bar zato jer je to suprotno od tog što misli moj otac a mi se u životu nikad nismo složili na ni čem. Hahahaha!

Cool, misljenje izgradjeno da bi se kontriralo ocu :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

Naravno, a kad muskarac i zena prijaju jedno drugom, retko se to zavrsi prijateljstvom :D :D :D.

Drugari da, ali prijatelji tesko, gejevi se ne racunaju.

na gej populaciju sam zaboravila :( ,to znam da može )

ali i dalje mislim da muškarac i žena mogu biti prijatelji :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ја не мислим, него знам да могу.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Cool, misljenje izgradjeno da bi se kontriralo ocu :D :D :D.

ja sam napisao, "ako ništa drugo", ustvari meni nije bilo nikad ni teško njemu kontrirat, hahahaha, uvijek se strefio obrnuto od mene već unapred, ja sam samo potom mogao konstatovat kako se, tako eto, razilazimo u mišljenju na još jednu od 500 miliona stvari, dakle dalju, hahahaha! Nisam morao toliko ni kontrirat, sve je ustvari uradio već on sam što je uvijek kao prvi zauzeo takav taj stav apsolutno suprotan od mog. Kao da je znao da ja na to imam sasvim suprotan nazor. To potom i nije bila neka velika moja krivica kad se to tako uzme. Hahahaha!

:rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Mogu.A što ne bi mogli da budu prijatelji? :D

Ima primera koliko oćeš. :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Omiljena poslovica, izreka ili glosa, mog oca,

svejedno šta, po tom pitanju je glasila:

"U ljubavi nema prijateljstva"

A to si misle mnogi muškarci, ne samo jedino moj otac, dosta ih je takvih koji to isto misle.

raspitajte se oko sebe pa ustanovite da ih imate i sebi nadohvat ruke iste takve koji to isto misle.

A s tim se ja već nikako nikada nisam mogao složiti a ni ne budem dok sam živ.

A vi, složili biste se vi s tim, tako napisanim i mišljenim, izrečenim?

Tačno s tim kako je to tu formulisano?

Pa napišite sad šta o tom mislite vi sami mile dame i cijenjena gospodo!

eheeeej

Подели на овим сајтовима

Kako da ne! naravno da mogu!

IDynablaster će se u tom slučaju s tim složiti u tom slučaju!

On inače tvrdi da ne mogu nikako!

ccvige

Hey Bibi! ja sam pricao u svoje ime, a ne uopsteno :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ne :D

opet zavisi sta se podrazumeva pod prijateljem tj na intenzitet druzenja i razumevanja

u mom slucaju pre ili kasnije jedna strana "popusti", tako da pricam u svoje ime

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

eno editovo sam :)

Подели на овим сајтовима

Ako je neko od njih dvoje jako lep (ili oboje) - jako tesko. Pre nego sto budem optuzena za plitkost i predrasude-dobro se zapitajte da li biste mogli biti samo prijatelji sa jako lepom osobom suprotnog pola 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

nema veze sa lepotom, nego sa blizinom i prisnoscu, ako pricamo o ljubavi a ne o plitkim/ niskim strastima jel :P

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...