Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

Наравно да могу :drugarstvo:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Човек никада неће бити пријатељ неке жене ако може да јој буде љубавник.

Onore de Balzac

Лепо каже човек!

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да форумаши, који су у срећним браковима или исто таквим везама,категорички тврде да могу,што је разумљиво, јер су они својом другом половином у потпуности задовољни и не размишљају о никоме другом,бар не у том контексту...

Ако ниси испуњен на тај начин, онда по дифолту у свакој особи можеш видети потенцијалну љубав...тако да је ту пријатељство лабаво...

У суштини, да се не лажемо,а за све важи, ако нема физичке привлачности,пријатељство је загарантовано... ;)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да форумаши, који су у срећним браковима или исто таквим везама,категорички тврде да могу,што је разумљиво, јер су они својом другом половином у потпуности задовољни и не размишљају о никоме другом,бар не у том контексту...

Ако ниси испуњен на тај начин, онда по дифолту у свакој особи можеш видети потенцијалну љубав...тако да је ту пријатељство лабаво...

У суштини, да се не лажемо,а за све важи, ако нема физичке привлачности,пријатељство је загарантовано... ;)

A pazi moj drug je bio u tom fazonu, ona me ne privlači, ma kakvi. I onda jednog dana booom. I onda uzme mene da smara kako se zaljubio u drugaricu i ne zna šta da radi, a ja mu lepo rekao još na početku kako će sve da se završi.

Zbog toga za drugove samo muškarce imam, za devojke imam drugih planova (if you know what i mean)...

Подели на овим сајтовима

Мушкарац и Жена могу да буду пријатељи само ако су у браку. 

Misliš kad se ugasi strast između njih ? Da, istina, što se braka tiče.

Generalno, totalna neistina. Muškarac i žena itekako mogu biti prijatelji.

Подели на овим сајтовима

Bingo!

Подели на овим сајтовима

Misliš kad se ugasi strast između njih ? Da, istina, što se braka tiče.

Generalno, totalna neistina. Muškarac i žena itekako mogu biti prijatelji.

Не, него мислим да и са страстима и без њих, једно другом су, између осталог и пријатељи. Иначе, жена може да има само пријатељице, а мушкарац пријатеље. 

Подели на овим сајтовима

@Dalibor984

Dobro nam dosao na forum... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

za devojke imam drugih planova

Harem?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...