Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

?????? ??????? ???????? ?? ?? ?????? ?? ???? ??????? ?? ?????? ??, ?? ?? ???? ???????.

??? ????, ??? ? ????? ?????? ???? ???? ?? ?????? ??????? ?? ???? ??????? ???????????? ??, ?? ?? ????, ??? ? ????, ????? ????? ?? ??? ?????? ????????? ? ???????????? ?????.

319.gif ?????????!

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

Оче Горане (Алефшин). Не треба да стављате тапију на научна знања, јер тиме можете само осрамотити своју службу као што се тиме осрамотила римокатоличка агресија над науком. Уколико хоћете нешто да кажете по питању науке, треба да имате основно знање из ње - из тих области - и да на плодан начин допринесете напредној мисли и исправним ставовима. Иначе, ваше залагање за слепо вођство, за Мирољубовим причама, која вам подржавају веру, може бити доказ нечега другог.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?? ???????? ?? ????? ??????. ?? ?? ?? ???? ??? ???? ? ?????? ????? ? ?? ?? ?????? ??? ??????? ??????, ?? ???? ?????? ?? ???????? ??????. ?? ???? ?????????? ????? ???????? ? ?????????? ????? ??? ?????? ??? ?? ??????? ? ?????? ????????? ???????.

???????????... "???? ?????? ???????? ??????"... ?????? ?? ???? ???? ????? ???????. ??? ?? ????? ?? ?????? ???, ???? ??????? ?? ????? ??????? ?? ?? ?????? ? ???????? ?? ??? ?????? ????? ?? ???????.

?????, ?? ???? ??? ??????????? ???????? ????? ??? ?? ?? "????????" ?? ?? ?? ?????????? ?? ?? ?????? "?????", ? ?. ???????? ?? ??? ??????? "??? ??????? ??????" ?? ???? ???????? ?? ????? ?? ????????? ??????, ???? "???? ???????" ? "????? ????????". ???? ???? ?? ?????? ????? ?? ?? ???? ???? ??????? ??????????? ????????. ??? ?????? ?? ?? ???????? "??????? ????? ? ????? ????????...".

???? ???? ????? ???? ? ????????, ??? ? ????? ????? ??? ?? ?? ?????? ?? ???????? ???????? ??????? ?????????, ? ?? ?? ????????? ?????????, ????? ????????, ???????? ????????? ?? ??? ????? ??? ???? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ????????? ?????????.[/b] ???? ???? ????? ???. ????? `???? ??????` ? ?? ?? ?????? ?? ???????? ? ???????? ? ???????????? ??????? ?????????, ???? ?? ???? ??????? ???? ?? ??????????? ????????? ?????????. ?? ????? ??? ???? ?????????? ????? ???? ? ?? ?? ???????. ?? ????? ???-????? ???? ? ?? ?????? ?????????? ?? ??????????? ?? ????????? ???????? ???????? ????, ?? ????? ?? ? ?? ????????? ????, ? ????? ?????????? ???????? ?? ???? ?????????? ??????. ?? ?? ??????? ????? ????????? ????.

??? ??? ?? ??? ?????? - ???? ??? ?? ????????? ????????? ?? ????????? ? ????? ??? ?? ???? ?????. ?????, ?????? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ????? ??? ????. ???? ??????? "?????" ???? ???????? ??? ?? ???? ? ?????? ?????????, ??????????, ????????, ??????? ???. ??????? ????????? ?? ??????? ?????? ???????? ?? ????????? ??????? ? ?????. ?? ????? ?? ?? ? ???????? ???????? ???????.

??????, ?????? "?????????" ?? ????? ????? ? ???????. ??????? ?? ?? ???????? ????? ?? ??????? ?a???? ??? ?????? ??????. ???????????? "Signature in the Cell" ? "The Edge of Evolution".

??? ???? ?????. ???? ?? ???? ????? ???? ????????? ????? ?????? ? ???? ???? ?? ??????? ???? ????????? ??????????????, ?? ???? ??????? ??? ???? ?? ??????????.

?????? ??????? ???? ?? ??? ????? ???????? ????????? ? ?? ? ???? ?????? ? ????? ?? ???????????. ??? ?????? ??????? ?? ?? ?????? ????????? ??? ??????????? ???????????.

????? ?????? ???? ?? ?? ?? ???? ????? ??????????? ????????? ????? ????? ?? ???????? ???? ???????? ? ???? "??????????? ???????" ???? ????? ?????????? ?? ?????? ?? ?????? ????????? ?? ??? ?? ???????? ??? ??? ?? ?? ? ??????? ???????!

????? ????? ?? ????? ?? ?? ????????.

?????? ??????? ???????? ?? ?? ?????? ?? ???? ??????? ?? ?????? ??, ?? ?? ???? ???????.

??? ?? ??????? ?????, ???????? ??? ??????. ?? ??????? ??????? ????? ?? ?? ??????? ??? ?????? ?????? ?????? ??? ????.

?? ?? ?????? ????????. ?????? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ??????? ??????. ?? ???? ?? ?????? ?????? ??? ????, ??? ?? ? ???? ??????????? ?? ?????? ??????? ??? ???? ?????. ?? ?? ????? ????? ????????????? ?????????? ? ???? ?????? ???? ?????? ???????? ?? ???? ?????? ?? ??????, ???? ??? ??? ????? ?? ????????. ???? ?? - ?? ??? ???? - ????????? ?? ?? ????? ???????? "?????????" ???? ??? ?????? ??????? ?? ?? ???? ???? ?????????.

???????? ????? ?????? ??????? ???????? ???? ?????? ? ?????????? ???????? ? ?????, ? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ?????? ???? ?? ????????????? ???? ??????. ?? ?????? ??????? ?? ?? ?????? ???????.

???????? ?? ????? ????? ?????? ?????? ???? ?? ?? ??? ????????? ????? ??????????? ??????? ? ????????? ?????.

??????? ?? ?? ????? ????? ?????? ?????? ???? ????????? ? ???? ?????, ? ??? ???? ?? ?? ????? ???????? ? ??????????? ????? ? ?????????? "?????????".

?? ????????? ???? ???? ? ?????????:

?????

???????? ????????? ?? ????? ???????? ???????? ??????? ?????????, ???????? ? ?????????????? ?????????? ???? ???? ?????, ????????? ? ?????????????? ????? ?????????? ???? ?? ???? ????? ???.

????

???????? ????? ???????? ??????? ?????? ???? ?? ??.????????? ???? ? ?? ???? ????? ???????? ???????, ???????? ??? ????? ??????? ?? `???????????`, ???????? ????? ????? ??? ????????? ????? ????, ??? ??? ????? ????? ? ????????

?? ???? ?????, ?? ?????????? ???? ? ?????? ???????:

?????

???????? ????????? ?? ????????? ???????? ?????? ? ????????? ????? ?? ????????? ?????. ?????????????? ?????????? ???? ?? ???? ??????????? ??????????

????

???????? ????? ???????? ??????? ?? ?????? ??????? ? ????? ?????? ????????? ????????. ???????? ????? ???? ????? ????, ??? ? ???????? ?????????

?? ?????, ????????? ?? ????? ??? ?? ???...

???? ?????? "??????????" ??????? ??????? ?? ?????????? ???? ???????? ?????, ?? ?? ?? ?????. ???? ?? ???? ??????? ????? ????? ????????.

??? ?? ???? ?????? ???????? ?????? ????? ? ??????, ??????? ??? ???????? ???? - ??? ? ?????.

???? ????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ??????? "?????????? ???????" ? ???? ???? ?? ?? ????? ? ?????? ?? ????? ?? ?????, ?? ?? ?? ???? ?????? ? ???? ???? "????????? ?????" ????????? ????? ????? ?????? ???? ?????, ???????? ? ????????. ?? ???? ?????????? ?? ???????, ?? ??? ?? ?? ?????????? "????" ???????? ????. ?? ???? ???????? ??????? ?? "?????? ???????". ????? ?? ????? ??????? ?????????, ??? ??? ?? ????????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?? ??? ???? ?????? ????? ?? ?? ?????. ???? ??? ????? ???????. ??? ????? ?? ? ?????? ???????????, ??? ?? ?? ????? ?? ?????? ????? ? "??????????? ??????".

?????, ????, ????? ?? ?? ?? ???????? ? ?????? ?? ???????, ???????????? ?????????? ???? ????? ? ???????? ? ???????? ??????. ???? ?? ????????? ? ??????, ?????? ???? ??????? ????, ?????? ????? ?????????, ??????? ???? ?????? ??? ?? ?????? ? ????? ?? ???????? ????? ???. ??? ?? ?? ?????? ??? ????? ?? ??????? ?????. ??? ???? ???? ??? ????? ? ?????? ?????????? ?? ??????????? ? ????? ??? ?????????, ??? ????. ??? "??? ???? ??? ????? ? ??? ?????, ? ?????? ????? - ????? ???". ???????? ???? ?????.

? ???? ????? ????? ???? ??? "??????" ? ???? ????????????

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Искрена да будем, овако на први поглед, није нормално да човек који тако говори о Светим Тајнама, проповеда у храму.

То је јако опасно за оне који слушају а нису утврђени у вери.

Саблазан.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добро Звонко, ајде што попљува Петровића, али ти овде попљува и оца Горана. Благе везе са темом нема. Пуно личних увреда...наводе ме на помисао да имаш сасвим друге циљеве.

Подели на овим сајтовима

Мислим стварно Оливера. На шта личи таква твоја примедба? Мени лично личи на ових дана примедбе на три дана жалости, три нерадна дана, отворен ковчег, и гардисте на сахрани Патријарха Павла итс. Све може да ти смета, али не видиш суштину ствари, односно не видиш праву срж проблема.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????? ??????? ???????. ?? ??? ???? ????? ????? ????????? ???? ????? ???? ?? ???? ???? ???????? ?? ??? ???? ???????, ??? ??????? ????, ??????? ??????, ? ???????? ?? ??????? ?????????? ????? ???. ??? ???? ?? ?? ?????, ??? ?? ????? ??????? ??????, ??????? ?? ????? ????? ??? ????????.

????????? ?????? ????????? ??????, ?? ?? ???. ??????? ????? ??? ???????? ??? ?? ?? ???? ??????? ?? ???? ????? ????? ??? ??? ?? ????? ????. ??? ???? ??? ??? ?????, ?? ???????? ??. ?? ?? ???, ???? ??? ??????.

? ??? ?????, ??? ?? ???? ????? ???????.

Подели на овим сајтовима

Ако не можеш да учествујеш у расправи по питањима науке и теологије, онда немој да спочитаваш браћи само због тога што хоћеш да видиш неки разлог својем пристрасном навијању.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

??? ?? ????? ?? ?????????? ? ???????? ?? ???????? ????? ? ?????????, ???? ????? ?? ?????????? ????? ???? ???? ???? ??? ????? ?? ????? ???? ?????? ?????? ??????????? ????????.

???? ??????, ??? ???? ??? ???????? "????????" ? ????? ?? ???? ????? ???????, ?? ?? ?? ????????...????? ??? ????? ???????????. ????? ?? ?????????? ?? ??? ? ???? ?? ???????. ? ?????????? ?? ??????? ?? ????? ???? ??????. ???? ?? ????? ?? ??????? ????? ??????? ? ?????? ?? ??? ????. ??? ?? ???????? ??????????? ????????????, ?? ????????? ?? ?? ????.
Подели на овим сајтовима

• Гости

Невероватно... "само устима исповеда Христа"... Одавно ме нико није овако увредио.

То је твој проблем. Не знам те ни ко си, ни одакле си, нисам имао никаква конкретна искуства са тобом у животу да бих знао да ли си човек од речи или не. И сад бих требао да ти дам потпуно бланко поверење? `Испитујте духове`, каже Свето Писмо. О твом писању и наступу немам неко високо мишљење, а и то је део личности, бар онај који могу приметити.

Дакле, ми који смо православни хришћани треба тек да се "докажемо" да би се удостојили да се зовемо "браћа", а г. Петровић се већ доказао "као Христов ученик" па може слободно за амвон да проповеда народу, буде "брат Мирољуб" и "кућни пријатељ". Осим тога је толико битан да се због њега вређају православни хришћани. Још остаје да му запевамо "Правило вјери и образ кротости...".

Ја са Петровићем уопште нисам у контакту, није ми он ни брат ни кућни пријатељ. Он ми је једноставно познаник( видели смо се само једном и то на Сајму пре пар недеља) и некадашњи сарадник, а надам се да ће увидети своје теолошке заблуде па да ми буде и будући. Штавише, својевремено сам тражио од ђакона Оливера Суботића да преко оног Центра за проучавање и употребу савремених технологија осуди сајт Петровића, баш зато што сматрам да овај срља( у теологији) и тако управо наноси штету онима који га читају, себи самоме, а нарочито науци о Стварању. Али сматрам да је у прелести, нећу га само фарисејски осудити као ови самонабеђени `учитељи` са твог форума. Тамо се не спроводи само разобличавање већ једна систематска и организована хајка која је изгубила сваку меру доброг укуса.

Узгред, његови "аргументи" су веома слаби и површни. Требало би да прочиташ нешто од Стивена Мaјера или Мајкла Бихија. Пропоручујем "Signature in the Cell" и "The Edge of Evolution".

Нити сам ти тражио савет када је литература коју читам у питању, нити ми треба. Према томе, имај то у виду убудуће. Што се тиче литературе која се бави побијањем безбожне ТЕ, Мирољубов ЦПС је фактички превео и објавио све што је вредно помена. Ја нигде и не кажем да је Мирољуб `безгрешан`, већ да наводи људе да размишљају и да истражују. Е сад, што то очигледно одређеним круговима смета, то је њихов проблем. Као што рекох, истима смета и наш форум, али немају никаквог начина да нас забране, спрече да радимо или сл. А ми смо тек почели, подфорум Стварање ће се тек развијати на духовну радост оних који воле Истину.

Иначе, ови дугометражни постови показују колико су ови људи оптерећни Мирољубом, чак овде видимо и упоређење са Хитлером на шта је сваки коментар излишан.

Подели на овим сајтовима

• Гости

??? ?? ????? ?? ?????????? ? ???????? ?? ???????? ????? ? ?????????, ???? ????? ?? ?????????? ????? ???? ???? ???? ??? ????? ?? ????? ???? ?????? ?????? ??????????? ????????.

?? ?? ???? ???? ???????? ?? ??????????? ?????? ?????? `? ??? ??????????` ???? ??????? ???????.

Подели на овим сајтовима

???? ??????, ??? ???? ??? ???????? "????????" ? ????? ?? ???? ????? ???????, ?? ?? ?? ????????...????? ??? ????? ???????????. ????? ?? ?????????? ?? ??? ? ???? ?? ???????. ? ?????????? ?? ??????? ?? ????? ???? ??????. ???? ?? ????? ?? ??????? ????? ??????? ? ?????? ?? ??? ????. ??? ?? ???????? ??????????? ????????????, ?? ????????? ?? ?? ????.

? ???? ?? ??????????? ? ?? ???? ?????? ??? ?????? ????????

????????, ?? ?????????? ??? ???? ???????? ?? ????????? ????? ??????? ? ????????? ??????. ????? ???? ?? ??? ??????, ??, ??? ??????? ??????? ? ????? ?????? ?????? ?? ?????? ????? ?? ??? ???? ??????. ??? ??? ??? ?? ????? ?????? ? ???????, ? ?????????, ??? ??????? ??? ?? ? ?????? ??? ??? ?? ????????? ?????? ?? ,,???????? ?????? ???????????''.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Брате мој Звонко, видим, много Ти смета што сам рекао да ми је Мирољуб кућни пријатељ и што сам рекао да нам је брат. Да ли то могу да схватим као наговор да се одрекнем Мирољуба као кучног пријатеља и као брата?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...