Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

@@Markod2001,

Све што си одувек желео да сазнаш о дотичном...

Линк

Линк

Линк

Подели на овим сајтовима

Доктор за све и свја. Униварзални стручњак за хиљаду различитих научних области. Највише се разуме у демонопоседнутост. За ту дијагнозу доктору Мирољубу није потребан живи контакт са пацијентом, даје је само на основу писања.

А неизлечиве телесне болести лечи на исти начин. Нема неуспеха, ко се не излечи сигурно је сам за то крив, није се придржавао прописане терапије без обзира што може доказати супротно.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

ao3r_N55.png

А ниси нас "удостојио" одговора овог несрећника!? Или је ХејМетал одма` банован :)))

Подели на овим сајтовима

Немојте да дирате човека, ај што има сијасет теолошких заблуда, ал полако, ди вам је братска љубав, па доћиће човек до  Богопознања, само му треба времена .Чини ми се да је направио благи помак. ne_shvata

Па и ови наши теолози ..........скрену понекад ......па шта сад.....да их одбацимо.......да оплетемо по њима......

Али за раскринкавање еволуциониста му   :skidamkapu:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Не заборавимо и заговорнике вакцинисања, њих је такође раскринкао.

Није једини.............прати евро трендове .............у најразвијенијим  европским земљама  вакцинација није обавезна ............само на закржљалом  Балкану је  обавезна , наметнули је  развијени Епропљани......... 

.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Поздрав. Нови сам на форуму тј. учланио сам се давно, али тек сада сам се активирао. 
Хтио бих да питам неког од православаца како коментаришу ове наводе и "аргументе" Мирољуба Петровића у овом видеу, и може ли се дати адекватан одговор на ове наводе ?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
12 minutes ago, Ћириличар рече

1800242_868911289793053_3981280793465812

Свети Христофор Машинопоправитељ

kakav je on u stvari profesionalni trol :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

MP je sarlatan i prevarant. Pokupio teolosko ucenje iz subotarske skole, pokusao da se dodvorava nekim svestenicima da bi imao prodju do pravoslavlje. Uspeo donekle dok nije provaljen i oteran. JOs je imao emisiju protiv sekti sa gospodinom Lukovicem iz policije koji se stvarno bori protiv njih. To je uradio da bi, verovatno, pridobio pravoslavne vernike da misle da je i on pravoslavac. Bezite od njega i njegovih suludih saveta o svemu. Zna sve teologiju, istoriju, medicinu, leci svaku bolest, kreacionizam, filozofiju, savetnik za brak i jos sto sta.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...