Милан Ракић Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 А ја сам окусио лимун... RYLAH and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Lenji Cernogorac,tesko onom ko se s njim razgovara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Markod2001 Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Pretpostavljam da svi znate ko je Miroljub Petrović. Možete li mi reći kakvo mišljenje imate o njemu? Da li treba da slušam njegova predavanja itd... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Obavezno.Takav um nije viđen u Srbiji.Vrsni teolog,arheolog,doktor medicine i što je najvažnije demonolog. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 A uz to jos zna da bude i duhovit, tako da se ne treba propustiti Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Не примајте се... Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Markod2001 Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Не примајте се... Zamoliću vas da prekinete da poslije svakog mog posta postavljate taj snimak. Uopšte se ne radi o provokaciji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Диван, изузетно образован младић са савременим схватањима и невероватном харизмом. Разоткрио је многе опасне завере досада, милостив је према пријатељима, немилосрдан према непријатељима (Холанђани су за длаку избегли његов гнев када је решио да им поруши све бране уколико не пусте наше затворенике из Хага)! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Врстан теолог, одличан медицинар и приде има занимљив филозофски приступ свакој теми. Свакако вриједан гледања и слушања под благим утицајем психоактивних супстанци. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Шта мислите о "Марку Драгичевићу"? "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Диван, изузетно образован младић са савременим схватањима и невероватном харизмом. Разоткрио је многе опасне завере досада, милостив је према пријатељима, немилосрдан према непријатељима (Холанђани су за длаку избегли његов гнев када је решио да им поруши све бране уколико не пусте наше затворенике из Хага)! То би му баш легло, имао би једно потпуно ново тумачење за причу о потопу. Juanito and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Markod2001 Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Шта мислите о "Марку Драгичевићу"?Ja sam u prošloj temi rekao da sam Marko. Administratori su me pustili na forum jer sam ih pitao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 @@Markod2001, да, а ономад си био Ивана... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Markod2001 Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 @@Markod2001, да, а ономад си био Ивана... To je sestrino ime. Ona se registrovala a ja pisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука