Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 9 минута, Ana B. рече Sto? Na koga? Ha-ha. Zna ti znas. Hehe na neciju simpatiju. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 On 1.9.2018. at 23:08, Данче* рече Милош Тимотијевић Извор Што старији, све боље изгледа. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2018 Игор Ђорђевић https://goo.gl/images/rk7JQi Ana B., Milica Bajic and Dominika је реаговао/ла на ово 3 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2018 Dmitrij Hvorostovskij Juanito је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2018 On 10.11.2018. at 18:48, AnaLaz рече Игор Ђорђевић Jadna Simka . AnaLaz and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Новембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2018 @Поуке.орг инфо Администрацијо, лепи сте ми као Ryan Gosling! Поуке.орг инфо and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Новембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2018 Vladan Glisic prelep covek Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Новембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2018 Georgij Makazaria Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 Broken and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 Broken and Dominika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Фебруар 20, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2019 Не види се баш јасно на овој слици, али, то је то. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука