Jump to content

Muška lepota

Оцени ову тему

Таша

Препоручена порука

Ja mislim da je najveca muska lepota u covekovoj produhovljenosti. Jer kada si produhovljen, i da nisi nesto fizicki lep, prosto te ono sto zracis cini lepim.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Precious рече

Нисам ја ни у френдзони, не дружим се са женама, лош су утицај. 

Тја.. није ваљда да обично женско може лоше да утиче на тебе, духовниче? Слабо ти је то. Сто метанија, пет удараца бичем и двеста Оченаша и биће боље.

пре 4 минута, Goku рече

Не мора нужно да значи. 
Нпр отац Макарије из домаћег филма Чудо Невиђено; можда је такав тип духовника :)

Сеје чуда по свету. :smeh1:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Precious рече

Нисам ја ни у френдзони, не дружим се са женама, лош су утицај. 

Nista lepse nem od zenskog drustva, prosto te opcine svojim osmehom i blizinom. ;)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Natasenka рече

Koliko se ja znam saliti ukorio bi me Sv. Zlatoust. :) Meni je ovo djelovalo kao da sam skroz pogresno shvacena. Izvinite radi moje mladosti i neukosti kako ovaj forum djeluje. :)

Ти и девојке теби сличног начина размишљања сте пријатно освежење за овај форум. Немој да те било шта обесхрабри да и даље износиш своје ставове.

Подели на овим сајтовима

А јесам ли и ја пријатно освежење? Док ја нисам дошао, ово је било расуло, хипи журка, ни у пакао се није веровало.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ana B. рече

A ne znam brate ja volim da je lep

lepi su obicno puni sebe, jure ih i druge zene(a ovde u nl i muskarci xaxa), a i ne mozes na red doci za kupatilo, kolko se glede u ogledalo :tv:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

lepi su obicno puni sebe, jure ih i druge zene(a ovde u nl i muskarci xaxa), a i ne mozes na red doci za kupatilo, kolko se glede u ogledalo :tv:

Мислим шта је уопште лепота или лепота мушкарца. Ако нема оно нешто у себи....а то нешто нисам знала шта је док се нисам оправославила...џаба му сва лепота ( бар мени ништа не значи)...оћу рећи нимало не падам на таКе...:D лепи мушкарци без духа делују поражавајуће шупљо и досадно...нимало нису интересантни.    

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasenka рече

Jednom je neko rekao da je najprazniji covjek na svijetu onaj koji je pun sebe. 

Или што би рекли браћа Енглези Full of sh*t. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...