Flojd Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Ja mislim da je najveca muska lepota u covekovoj produhovljenosti. Jer kada si produhovljen, i da nisi nesto fizicki lep, prosto te ono sto zracis cini lepim. Alegzandar, Sofija_ and Natasenka је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 5 минута, Precious рече Нисам ја ни у френдзони, не дружим се са женама, лош су утицај. Тја.. није ваљда да обично женско може лоше да утиче на тебе, духовниче? Слабо ти је то. Сто метанија, пет удараца бичем и двеста Оченаша и биће боље. пре 4 минута, Goku рече Не мора нужно да значи. Нпр отац Макарије из домаћег филма Чудо Невиђено; можда је такав тип духовника Сеје чуда по свету. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 11 минута, Precious рече Нисам ја ни у френдзони, не дружим се са женама, лош су утицај. Nista lepse nem od zenskog drustva, prosto te opcine svojim osmehom i blizinom. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Precious Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Не шлихтај се, на овом форуму су хришћанска господа која не пада на јефтини флерт. Smaragdni kamičak, Phoebe and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 3 часа, Natasenka рече Koliko se ja znam saliti ukorio bi me Sv. Zlatoust. Meni je ovo djelovalo kao da sam skroz pogresno shvacena. Izvinite radi moje mladosti i neukosti kako ovaj forum djeluje. Ти и девојке теби сличног начина размишљања сте пријатно освежење за овај форум. Немој да те било шта обесхрабри да и даље износиш своје ставове. Sofija_, Neša_ and Natasenka је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Precious Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 А јесам ли и ја пријатно освежење? Док ја нисам дошао, ово је било расуло, хипи журка, ни у пакао се није веровало. Снежана, Lady Godiva, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 A ne znam brate ja volim da je lep Sofija_, Phoebe and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 10 минута, Ana B. рече A ne znam brate ja volim da je lep lepi su obicno puni sebe, jure ih i druge zene(a ovde u nl i muskarci xaxa), a i ne mozes na red doci za kupatilo, kolko se glede u ogledalo Ana B., Paradoksologija, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 3 минута, Sofija_ рече lepi su obicno puni sebe, jure ih i druge zene(a ovde u nl i muskarci xaxa), a i ne mozes na red doci za kupatilo, kolko se glede u ogledalo Мислим шта је уопште лепота или лепота мушкарца. Ако нема оно нешто у себи....а то нешто нисам знала шта је док се нисам оправославила...џаба му сва лепота ( бар мени ништа не значи)...оћу рећи нимало не падам на таКе... лепи мушкарци без духа делују поражавајуће шупљо и досадно...нимало нису интересантни. Ana B., Natasenka and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Мислим шта је уопште лепота или лепота мушкарца. Cetnicki komandant Zaharije Ostojic Брада and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 29 минута, Sofija_ рече lepi su obicno puni sebe Jednom je neko rekao da je najprazniji covjek na svijetu onaj koji je pun sebe. Smaragdni kamičak, Sofija_, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 1 минут, Natasenka рече Jednom je neko rekao da je najprazniji covjek na svijetu onaj koji je pun sebe. Или што би рекли браћа Енглези Full of sh*t. Снежана, Natasa. and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 6 минута, Natasenka рече Jednom je neko rekao da je najprazniji covjek na svijetu onaj koji je pun sebe. arogancija pritajena impotencija :))))) Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 1 сат, Ana B. рече A ne znam brate ja volim da je lep Šta te briga, može ti se. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Lepota je neprestalan rad na sebi i nega... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука