Хелена Вујовић Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 17. Јер рекох: Да ми се не порадују непријатељи моји; и у спотицању ногу мојих бише нада мном велеречиви... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 18. А ја сам на ударце спреман и бол је мој стално преда мном.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 19.Jeр безакоње моје ја ћу објавити, и бринућу се за грехе своје. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 20. А непријатељи моји уживају и осилише се нада мном, и умножише се који ме мрзе неправедно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 21 који ми узвраћају зло за добро оклеветаше ме, јер идох за добротом, ( и одбацише ме, љубљенога, као мртвога згађенога ). Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 22.Немој ме оставити, Господе, Боже мој! немој се удаљити од мене. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 23.Похитај ми у помоћ, Господе спасења мога. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yXUKT59r_L0 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 2. Рекох : чуваћу се на путевима својим да не згријешим језиком својим; зауздаваћу уста своја; док је безбожник предамном. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 3. Постадох глувонем и понизих се и ућутах од добара, и бол се моја обнови.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 4.Запали се срце моје у мени, и у размишљању моме разгоре се огањ. Говорих језиком мојим: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 5. Обзнани ми Господе кончину моју и број дана мојих који је да знам шта ми недостаје.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 6. Гле, педљима си поставио дане моје, и састав ( ипостас) је мој као ништа пред Тобом; али (заиста) све је таштина, сваки човек жив. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 7. Заиста, као у слици ходи човек али се узалуд мете сабира у ризницу и не зна коме ће их сабрати..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 8. И сада, ко је ишчекивање моје? Није ли Господ? И састав (ипостас) мој код Тебе је. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука