Гости Guest Написано Октобар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Законе Твоје чуваћу,немој ме оставити до краја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Чиме ће успети младић на путу своме? Чувајући речи Твоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Свим срцем својим тражих Те,не одбаци ме од заповести Твојих. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 У срцу своме сакрих речи Твоје, да не бих сагрешио Теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 благословен си, Господе!научи ме наредбама Својим. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Устима својим јављам све судове уста Твојих. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 На путу сведочанстава Твојих, уживах, као у сваком богатству. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 O заповестима Твојим размишљам, и пазим на путеве Твоје. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 16. Наредбама Твојим тешим се, не заборављам речи Твоје. (мислим да је лакше пратити ако испред напишемо број стиха) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 17. Узврати слузи Твоме, оживи ме, и чуваћу речи Твоје... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 18. Отвори очи моје, да бих видео чудеса закона Твог; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 19: Дошљак сам ја на земљи,не скри од мене заповести Твоје... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 20.Изнеможе душа моја желећи без престанка познати судове Твоје. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 21. Запретио си гордима,проклети су који скрећу од заповести Твојих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 22.Oдврати од мене руг и срамоту, јер чувам откривења твоја. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука