Jump to content

Dvoje su se tako i smuvali...

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

1203777102505991916d319437291001_orig.jpg

http://love9000kmaway.blogspot.com.br/

18-godišnja Džesika živi u Brazilu, u Belo Horizonteu, a svog verenika, 23-godišnjeg Kenija, koji je iz Belgije, upoznala je na sajtu za učenje jezika SharedTalk. Ono što je počelo iz želje da se nauči novi jezik, pretvorilo se u ljubavnu priču preko dva kontinenta, više jezika i 9.000 kilometera.

Džesikin i Kenijev blog "Ljubav udaljena 9000km" iznosi detalje njihove romanse, koja je počela u oktobru 2011. godine. Vrlo brzo njihova "veza" došla je do trenutka kada je web-kamera bila upaljena i dok spavaju, a razgovori su trajali i po 12 sati....

16. septembra ove godine Keni je zaprosio Džesiku. Ima samo jedan (mali) problem – par se do sada nikada nije sreo u "stvarnom" životu. Keni stiže u Brazil da bi se upoznao sa Džesikom 31. oktobra. Da li će njihova veza da opstane? Moguće je... Što da ne?

Džesika i Keni nisu prvi par koji se verio a da su se "videli" samo online. Jedan par upoznao se tokom online igranja (igrali su "Halo"), a njihova veza trajala je pet godina pre nego što su se upoznali lice-u-lice u martu.

http://www.youtube.com/watch?v=sP7Um9qbBBE&feature=player_embedded

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Pa ti pusti posle dete na internet...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Све ће више бити оваквих љубави...

АЛИ и брачних превара, блудничења и развода...

Све зависи како ко ово искористи.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Moja kuma je svog muza upoznala preko fb.Do tada je sve bila sa nekim debilima,stalno se nesto iskomplikovalo .Upoznali su se u nekoj grupi.Pricali su tako preko zida te grupe nedelju dana,pa joj je poslao zahtev za prijateljstvo i tako su se dopisivali jos sigurno 2 ili 3 meseca.On je iz Bg a ona iz Ns.Prvo su se videli par puta pa tek onda se poceli zabavljati.Yabavljali su se oko 4 godine i pre dve nedelje su se vencali.Oboje su fakultetski obrazovani ljudi ,izrazito crkveni i verujuci.Oni su mi primer ,da takva upoznavanja nisu uvek losa.Kuma kaze da je najbolja stvar,to sto su oni tolko pricali pre nego sto su se upoznali.

Подели на овим сајтовима

Moj surak je preko fb doveo surnjaju sa Tajlanda... sad imaju Sofiju... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

javlja mi se da ce da bidne i prvi zru brak.

potpis:

VIdovita Corka

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...