Manolis Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Zvali smo ih leksikoni bar mi becki konjusari. Tačno, vratio si me u drugi razred osnovne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Сутра ћу да се исповједам, ако Бог да, па желим овом приликом да се извиним свима, које сам повриједила и увриједила. мада, ако сам реаговала безобразно, није без разлога, али ето, о5 извињавам се Oglo, Agaton Vuzman, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Сутра ћу да се исповједам, ако Бог да, па желим овом приликом да се извиним свима, које сам повриједила и увриједила. мада, ако сам реаговала безобразно, није без разлога, али ето, о5 извињавам се Ovaj zadnji pasus te neće učiniti srećnom, ali za početak i ovo je nešto Sanja Т., Ayla , Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ovaj zadnji pasus te neće učiniti srećnom, ali za početak i ovo je nešto Па тачно је. Нисам само ја била дрска ал ајд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Nema problema, ništa na silu Саша од Москве, RYLAH, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 imam lijepo misljenje Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 @Драгана Ако си се данас причестила,нека ти је Свето Причешће на исцељење,помоћ и спасење. Свако добро од Господа ти желим. Ayla , Gordana ., Crnokosa and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Različiti smo i dobro da je tako. U svemu možeš naći pouku, pa i u onome što ti se ne sviđa. Ponekad se jednostavno začudim. Pitam se kakvi su razlozi koji tjeraju ljude na neke postupke, komentare...onda shvatim koliko su tužni i kako sam tanka sa potrebom da shvatim i osjetim. Znači do mene je. Srela sam i ovdje drage ljude, mudre, posebne...sa namjerom ili bez nje, dali su mi smjernice, otvorili neka vrata koja sam dugo izbjegavala. Hvala na tome. Da ne dužim, dobro je...a može i bolje Иван Ивковић, Драгана Милошевић, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Сутра ћу да се исповједам, ако Бог да, па желим овом приликом да се извиним свима, које сам повриједила и увриједила. мада, ако сам реаговала безобразно, није без разлога, али ето, о5 извињавам се Можда ти Бог опрости,али ја сигурно не ! За оно што си ме увредила,искључићу те из тестамента... Млађони and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Kako ko. Mada, što se mene lično tiče, dešavalo se da se sa nekim onako najgore popi.... na nekoj temi, na sledećoj se apsulutno slažemo...Valjda različite stvari, pa se negde slažemo, negde ne... Nije se pojavio niko sa kim se apsulutno ni oko čega ne slažem niti nema zajedničkog jezika, makar ukus u muzici nam je zajednički... Mada ima par ljudi koji mi opasno skakuću po ganglijama, ali njih ignorišem i nikad se nisam upuštala u neke razgovore sa njima niti prepiske. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Можда ти Бог опрости,али ја сигурно не ! За оно што си ме увредила,искључићу те из тестамента... :.mislise. немо' да си такав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 @@Драгана., Ма, опуштено то је само наш Зоске. Колико год да смо различити видите да смо заједно Као и свуда: некад се волимо, некад свађамо, ма све помалко Драгана. and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Можда ово Моцарте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Različiti smo i dobro da je tako. U svemu možeš naći pouku, pa i u onome što ti se ne sviđa. Ponekad se jednostavno začudim. Pitam se kakvi su razlozi koji tjeraju ljude na neke postupke, komentare...onda shvatim koliko su tužni i kako sam tanka sa potrebom da shvatim i osjetim. Znači do mene je. Srela sam i ovdje drage ljude, mudre, posebne...sa namjerom ili bez nje, dali su mi smjernice, otvorili neka vrata koja sam dugo izbjegavala. Hvala na tome. Da ne dužim, dobro je...a može i bolje Наравно да је добро . Замисли да се се сви слажемо и да имамо иста гледишта , један напише нешто , да се наређају много постова где форумаши само пишу о томе да се слажу са тим постом . То би у најмању руку било јако досадно. Баба, Kaludjerovic Sreten and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Да мало поразговарамо на ову тему. Имате ли коју примедбу на нечије понашање? Без устручавања! Дијана., Ненад Р. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука