Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jel treba da sad trazim teme gde se pokazujes u svojoj punoj krvolocnosti?

A mislis da to sto si se takticki infiltrirao i zauzeo poziciju moderatora te cini posebnim kako se da i procitati iz tvoje sugestivne recenice?! Dzaba se slihtas i mazes, smesan si, da ne kazem nesto drugo...

Al dobro, strpljenje je vrlina...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ако хоћеш да губиш време, тражи. Ја апсолутно нигде и никада нисам рекао да би из освете користио насиље, а посебно не "одрубљивао главе". Значи лажеш.

Рекао сам, и поново кажем, да би у одбрани своје породице применио потребну силу. Колико год је потребно да заустави нападача.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

"Напуцавање ногом" није "дискусија" него варварство и то овде неће бити толерисано. Ни "у теорији".

Ja ne mogu da shvatim,da ljudi u 21 veku,koji sebe smatraju obrazovanim ne znaju sta je retorika ili stilske figure.

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Ако хоћеш да губиш време, тражи. Ја апсолутно нигде и никада нисам рекао да би из освете користио насиље, а посебно не "одрубљивао главе". Значи лажеш.

Рекао сам, и поново кажем, да би у одбрани своје породице применио потребну силу. Колико год је потребно да заустави нападача.

Opet trivijalizujes, nije sija nego vrat.

Gubim ja vreme dovoljno citajuci tvoje postove, nije sto zelim, nego sto moram, ali i tome ce jednom doci kraj bio banovan ti ili ja.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Imam ja strpljenja...

Подели на овим сајтовима

Ko mu kaze, covek koji bi iz osvete odrubljivao glave... pokazo si se na par tema, nema problema.

I nisi jedini, ima ovde jos par krvolocnih moderatora... to je jedan od razloga sto je Meda otiso sa foruma...

Не може да човек каже неку паметну да ми неки администратор не запрети баном! мене су поставили на неку специјалну листу па ако се модераторима не свидне шта пишем они не одобре мој пост. Али шта ћеш живот је то, многи су свеци чамили по тамницама али нису одступили од вере.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Е ово давно нико није отваро.

Нешто се мислим где на којој теми да начепим оног маторог рокера Зосиму и ево ми идеалне прилике.

Значи Зоске нит си вино нит си вода!

Подели на овим сајтовима

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

@@Жељко,

Опет је замрла тема.

Је л' неко расположен за пискарање?

Ево, пошто сам ја одлучио да паметујем, рек'о бих за господ'на Верујем јест' у пиво: господа!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ја сам од скора на овом форуму и пријатно се осећам овде .Не иде да никог издвајам, овде има доста добрих људи и свака им част  :navijanje:  :navijanje:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

@@Жељко,

Опет је замрла тема.

Је л' неко расположен за пискарање?

Ево, пошто сам ја одлучио да паметујем, рек'о бих за господ'на Верујем јест' у пиво: господа!

8086.gif

Ти то мени и још директно у лице :)    :blush: :blush: :blush:

А то је зато што сам на форуму учио од праве господе, а међу њима и од ibfo.jpg

Не, није ти мени сердаре, ја теби војводо.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Овде нађох и сестру и брата, тугу и радост, свађу и помирење... много има људи за истицање и бојим се да неког не заборавим  8086.gif

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

U svakom žitu ima kukolja, a posebno na forumima...

Tačno je da sam od skoro na forumu, ali mi nije potrebno mnogo da bih videla i procenila kakav je ko.

Ovog puta cu ostati suzdržana, neću nikog da kudim niti da hvalim .....

I neka niko ne pomisli da sam dvolična zbog toga.

Doći če dan kada ću i reci sta o kome mislim, a to svakako nije danas.

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...