DYNABLASTER Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Jel treba da sad trazim teme gde se pokazujes u svojoj punoj krvolocnosti? A mislis da to sto si se takticki infiltrirao i zauzeo poziciju moderatora te cini posebnim kako se da i procitati iz tvoje sugestivne recenice?! Dzaba se slihtas i mazes, smesan si, da ne kazem nesto drugo... Al dobro, strpljenje je vrlina... Цитат Помени @ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Ако хоћеш да губиш време, тражи. Ја апсолутно нигде и никада нисам рекао да би из освете користио насиље, а посебно не "одрубљивао главе". Значи лажеш. Рекао сам, и поново кажем, да би у одбрани своје породице применио потребну силу. Колико год је потребно да заустави нападача. Цитат Помени @ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 "Напуцавање ногом" није "дискусија" него варварство и то овде неће бити толерисано. Ни "у теорији". Ja ne mogu da shvatim,da ljudi u 21 veku,koji sebe smatraju obrazovanim ne znaju sta je retorika ili stilske figure. Жика је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Ако хоћеш да губиш време, тражи. Ја апсолутно нигде и никада нисам рекао да би из освете користио насиље, а посебно не "одрубљивао главе". Значи лажеш. Рекао сам, и поново кажем, да би у одбрани своје породице применио потребну силу. Колико год је потребно да заустави нападача. Opet trivijalizujes, nije sija nego vrat. Gubim ja vreme dovoljno citajuci tvoje postove, nije sto zelim, nego sto moram, ali i tome ce jednom doci kraj bio banovan ti ili ja. Цитат Помени @ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Освета и одбрана породице су две сасвим различите ствари, дијаметрално супротне. И немој више да губиш време... Цитат Помени @ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Imam ja strpljenja... Цитат Помени @ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Ko mu kaze, covek koji bi iz osvete odrubljivao glave... pokazo si se na par tema, nema problema. I nisi jedini, ima ovde jos par krvolocnih moderatora... to je jedan od razloga sto je Meda otiso sa foruma... Не може да човек каже неку паметну да ми неки администратор не запрети баном! мене су поставили на неку специјалну листу па ако се модераторима не свидне шта пишем они не одобре мој пост. Али шта ћеш живот је то, многи су свеци чамили по тамницама али нису одступили од вере. Цитат Помени @ Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Е ово давно нико није отваро. Нешто се мислим где на којој теми да начепим оног маторог рокера Зосиму и ево ми идеалне прилике. Значи Зоске нит си вино нит си вода! Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ghu3mB2djO0 Баба, Плутон and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 @@Жељко, Опет је замрла тема. Је л' неко расположен за пискарање? Ево, пошто сам ја одлучио да паметујем, рек'о бих за господ'на Верујем јест' у пиво: господа! horatio, verum est in beer, Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Цитат Помени @ Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Srdja je jedan od par njih (po meni) koji su Volim_Sina_Bozjeg, verum est in beer and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Ја сам од скора на овом форуму и пријатно се осећам овде .Не иде да никог издвајам, овде има доста добрих људи и свака им част verum est in beer, Jelena 76, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Цитат Помени @ Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 @@Жељко, Опет је замрла тема. Је л' неко расположен за пискарање? Ево, пошто сам ја одлучио да паметујем, рек'о бих за господ'на Верујем јест' у пиво: господа! 8086.gif Ти то мени и још директно у лице :blush: А то је зато што сам на форуму учио од праве господе, а међу њима и од Не, није ти мени сердаре, ја теби војводо. YOKA, Срђан Ранђеловић, Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Цитат Помени @ orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Овде нађох и сестру и брата, тугу и радост, свађу и помирење... много има људи за истицање и бојим се да неког не заборавим 8086.gif JESSY, Драшко, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 U svakom žitu ima kukolja, a posebno na forumima... Tačno je da sam od skoro na forumu, ali mi nije potrebno mnogo da bih videla i procenila kakav je ko. Ovog puta cu ostati suzdržana, neću nikog da kudim niti da hvalim ..... I neka niko ne pomisli da sam dvolična zbog toga. Doći če dan kada ću i reci sta o kome mislim, a to svakako nije danas. YOKA and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.