Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

ne,ne znas i zato mi je super zabavno kad se neko ovako upeca :krstix:

Pa vala bas, vreme je da nas sve skupa malo zabavis inace od tebe ovde bas i ne bi bilo koristi. 4chsmu1

volim i ja tebe t1007

Ja sam oduvek govorio da vazi ona ko se bije taj se voli i nekako uvek ispadnem u pravu.

eto vidis,ponekad i ti budes u pravu :krstix:

I juuuuu ne samo da me volis nego me pratis 24/7 a pa ovo je sasvim ozbiljna stvar. t1007

pa i nije ti neka taktika-lupis nesto,a ja bi' kao trebala da se pravdam :krstix: ali,nije ni tako crno,ti uvjek mozes da sanjas da je to tako ladan  l' noc,lijepe snove ti zelim :cheesy:

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pa i nije ti neka taktika-lupis nesto,a ja bi' kao trebala da se pravdam :krstix: ali,nije ni tako crno,ti uvjek mozes da sanjas da je to tako :krstix:  l' noc,lijepe snove ti zelim ladan

Eeee ja bi pevao od radosti da je to sto ja citam u tvojim postovima samo jedan veliki san. :krstix:

Подели на овим сајтовима

pa i nije ti neka taktika-lupis nesto,a ja bi' kao trebala da se pravdam navijanje ali,nije ni tako crno,ti uvjek mozes da sanjas da je to tako 1502_baby  l' noc,lijepe snove ti zelim :cheesy:

Eeee ja bi pevao od radosti da je to sto ja citam u tvojim postovima samo jedan veliki san. navijanje

onda nista od radosti,pocni da places navijanje

ma dosta vise,haj' l' noc  spavanje1 zzzzzzzzzzzzzzzzzz 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

pa i nije ti neka taktika-lupis nesto,a ja bi' kao trebala da se pravdam navijanje ali,nije ni tako crno,ti uvjek mozes da sanjas da je to tako 1502_baby  l' noc,lijepe snove ti zelim :cheesy:

Eeee ja bi pevao od radosti da je to sto ja citam u tvojim postovima samo jedan veliki san. navijanje

ma dosta vise,haj' l' noc  spavanje1 zzzzzzzzzzzzzzzzzz 0102_laugh

Ima vremena za radost. Evolucija je cudo radi svoje samo sve u svoje vreme. :bla:

Подели на овим сајтовима

pa i nije ti neka taktika-lupis nesto,a ja bi' kao trebala da se pravdam navijanje ali,nije ni tako crno,ti uvjek mozes da sanjas da je to tako :cheesy:  l' noc,lijepe snove ti zelim :bla:

ma dosta vise,haj' l' noc  spavanje1 zzzzzzzzzzzzzzzzzz 0102_laugh

Ima vremena za radost. Evolucija je cudo radi svoje samo sve u svoje vreme. :bla:

1502_baby

Подели на овим сајтовима

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Где набављаш ватромет медени?

NEDAMO SEMBERCA 1000000001010

Milan Medenica aka Meda Frustral

исти се идентификују, нема шта. prstgore

Ма медени..битно је да си ти извршио притисак на модерацију...семберац банован..а ти само опоомену фасовао...

А вређање ти је било чак горе него код семберца...али изгледа да је битна и политичка орјенатција на форуму и лично познанство са модерацијом и администрацијом...

Ето ако ко од администрације жели да се дружи...нека се јави за пиво..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Где набављаш ватромет медени?

NEDAMO SEMBERCA 1000000001010

Milan Medenica aka Meda Frustral

исти се идентификују, нема шта. prstgore

Ма медени..битно је да си ти извршио притисак на модерацију...семберац банован..а ти само опоомену фасовао...

А вређање ти је било чак горе него код семберца...али изгледа да је битна и политичка орјенатција на форуму и лично познанство са модерацијом и администрацијом...

Ето ако ко од администрације жели да се дружи...нека се јави за пиво..

Пиво не одбијам  greengrin

И правите разлику између чланова.Меда јесте претерао али он не може да се пореди са Семберцем.

Подели на овим сајтовима

Пиво не одбијам  1000000001010

И правите разлику између чланова.Меда јесте претерао али он не може да се пореди са Семберцем.

Зашто..зар нисмо Брате сви пред Црквом исти?

А ово се води као ЗВАНИЧАН сајт и форум СПЦ!

п.с

Кад будеш у БЛ...идемо на Црног Ђорђа...мада Јустинијан,Вук и Евгеник договарају неки роштиљ већ 10 дана...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Пиво не одбијам  greengrin

п.с

Кад будеш у БЛ...идемо на Црног Ђорђа...мада Јустинијан,Вук и Евгеник договарају неки роштиљ већ 10 дана...

има и мјесец... prstgore 1000000001010

Подели на овим сајтовима

Пиво не одбијам  dada

п.с

Ne brate nismo isti,svi smo jedinstvene i neponovljive ličnosti.

Ne postoji zbog radi toga  womens  uniformnost u Crkvi.Naročito ne među ljudia koje smo dobro upoznali.

Подели на овим сајтовима

Предлажем да уредници убудуће бришу увредљиве поруке, а не људе.

Овде пре свега мислим на чланове који су овде написали на стотине и хиљаде порука, уградили у форум дане и месеце слободног времена и онда због пар слабих тренутака - бан!?

Подели на овим сајтовима

• Гости

На будућем форуму чији софтвер развијамо биће "казнени поени" који могу да се нулирају. Много бољи увид ћете сви да имате. Све то очекујте за највише месец дана.

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...