Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Пријављујете се са старим именом Sinergija, али се на  јавном форуму види као Συνεργία . Једино на чету остаје Sinergija, али то и није толико битно...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Поздрав свима на форуму! Пуно Вам хвала за овакву тему,јако ми је драго да постоји тема за конструктивне критике и савете.Ја углавном нисам имао већих проблема са модераторима...

Поздрави!!  1000000001010

Подели на овим сајтовима

Није баш тако...

Ево ја сам реаговао на написано у делу где уређујемо форум. Тренутно нико није онлајн осим мене, па ћемо видети сутра детаље. До тада, замолио бих вас за стрпљење.

Упркос вашим предрасудама Александра познајем лично као врло стабилну и добронамерну личност, спремну да саслуша аргументе других. Само избегавајте препуцавање с њим - колико знам, администрација других форума је по таквим питањима знатно нетолерантнија од било кога од нас овде.

У сваком случају, молим вас за мало стрпљења...

Ocemo li braco admini?

Друже Мрачни, ти си ипак инхерентни верник, када у реалним системима тражиш идеалне параметре. А идеално би, видиш, било када би ми овде радили за плату и имали обавезу према администрирању форума. Жалосна истина је да сви ово радимо од вишка времена, а тога ретко има превише. Колико разумем, нико те у међувремену није "дирао" нити спречавао да пишеш. Оно што сам ти рекао и јесте тако - постављено је питање у делу за уреднике. Кад буде одговора саопштићемо ти га.

И пре него што нас будеш критиковао да смо "лењи" или "бахати," ево, уштедећу ти труд и признати у своје име: јесам и лењ и бахат, али, трудим се да се поправим.  0205_whistling

EDIT: Дакле овако...

@Мрачњак

Са жаљењем те извештавам да су браћа из администрације размотрила твој случај, али ја с тим нисам био упознат пошто сам био одсутан ових дана. Дакле, преовладава мишљење да су ти опомене дате оправдано и да стоје. То је и по логци да је стпен толеранције према верницима на атеистичком форуму далеко нижи него наш овдашњи праг.

Свакако, верујем да ћеш ову одлуку сматрати "неправедном," па имаш две опције:

1. Да наставиш са провокацијама и будеш банован једно одређено време (у зависности од степена провокација). Добра вест је да ће ти, по истеку тог бана, опомене бити ресетоване.

2. Можеш да на мало конструктивнији и мање заједљив начин наставиш комуникацију (као други атеисти - нпр. XIO), па је онда свеједно колики број опомена имаш.

У сваком случају, ово је коначна одлука и саветовао бих те да ово питање даље не потежеш. Али, избор је само твој, наравно као што и свети апостол Павле каже: "Све ми је слободно али ми није све на корист."

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Пријављујете се са старим именом Sinergija, али се на  јавном форуму види као Συνεργία . Једино на чету остаје Sinergija, али то и није толико битно...

1405_love    1405_love

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Мораш да схватиш да се ти овде себе представио као атеисту, а као такав, ипак имаш пуну пажњу од уредника и других чланова. Тежња је да остваримо дијалог који има неки резултат и смисао. А када се деси да након пуно улагања у аргументе и одговоре на твоја питања све то запоставиш као нешто неважно, тиме што окренеш причу по старом и досађујеш, ништа друго не може да се деси осим да настану препирке и опомене.

Нико не жели да тебе одстрани са форума, али мораш да покажеш мало разумевања и да прикочиш са досађивањем. За већину уредника провођење времена на форуму далеко је од разоноде. Покажи мало стрпљења, покушај да будеш неко ко учествује на форуму да би довео до напретка по неком питању, а не да тражиш искључиво препирку и да скачеш неповезано из негодовања у негодовање.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Мислим да је очигледно да су неки чланови овде заштићени као бели медведи и да постоји једно слепило за њихове грешке  0205_whistling

Не сврставам се ни на једну страну,али баш упада у очи ово игнорисање очигледног вређања Мрачњака и претерано игнорисање или оправдавање неприкладног писања модератора Александра.  :nene:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Администратор није само обичан члан, он је неко ко управља форумом. Лично се не слажем са Ациним тешким речима али такође се не слажем ни са очигледним провокацијама Мрачњака који је, да не буде заборављено, после трајног бана наново враћен на форум после много перипетија. Дакле, ствари нису једностране и једноставне и мислим да не треба даље настављати ову дискусију. У крајњем случају, помену админа треба примити достојанствено.

Сви знају да је свако на форум добродошао, па било које вере или невере да буде. Но, исто се мора знати да је ово хришћанске форум са благословом Цркве, те уједно то подразумева и одговорност. Аца зна некад да проговори тежим речима али сигуран сам да то не чини из зле намере. Мислим, тога сте сви свесни- надам се.

Подели на овим сајтовима

@mracnjak

sta je mracnjak,to sto se deklarises kao ateista nije nikakav problem,ali jeste to sto stalno nalazis neki nacin da provociras,ma bole tebe brige za "istina je samo jedna" znas kol'ko...

i odkud takva potreba,ako si vec ateista,da se prema tebi uvjek,i iskljucivo postupa hriscanski...

primjecujem da jedva cekas tako neki odgovor da bi likovao u fazonu-aha,vidis kakav si,ti mi neki hriscanin,ali dobro,u nedostatku argumenata moras za nesto da se zakacis...

sta mislis kako sam se ja provela na krstarici od strane tvojih istomisljenika?!!!

i hriscanin je samo covjek,pada i grijesi,ali se i trudi da se ispravlja uz pomoc Boziju,ali kako bi ti to znao kad biras da budes ateista :bla:

i,da,ja nikako nisam za tvoje banovanje,mislim da ti nisi slucajno ovdje,cak iako izuzmemo tvoju motivaciju da provociras 0102_laugh

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Мислим да је очигледно да су неки чланови овде заштићени као бели медведи и да постоји једно слепило за њихове грешке  algabacaju

Не сврставам се ни на једну страну,али баш упада у очи ово игнорисање очигледног вређања Мрачњака и претерано игнорисање или оправдавање неприкладног писања модератора Александра.  greengrin

Да, када то Мрачњак сервира извучено из контекста, онда изгледа заиста страшно. Но, ако видиш да је дотична госпођа омаловажавала вероучитеље и верску наставу, веру уопште, онда ће ти бити јасно зашто сам је назвао "комуњаром". Једноставно, такав начин говора о вери и верницима практиковали су само Титови комесари у кожним мантилима. Ја немам ништа против да неко буде атеиста и да брани свој став и на овом форуму. Међутим, док сам администратор (а не модератор, тако да не знам зашто ме уопште помињете на овој теми) НЕЋУ ДОЗВОЛИТИ вређање православне вере и вере уопште. Понављам, није увреда ако ми неко каже да не верује у ово што ја верујем, нити ако то назове бајком, али ако вернике назива малоумницима, глупацима, простацима или сличним погрдним именима, ако говори да нас треба протерати из школа и јавног живота (као што то чине атеисти на својим групама и форумима), будите сигурни да ћу увек реаговати и да нећу жалити ни опомене ни банове, а ни оштре, метафоричне речи.

А вођству форума када се више не буде свидео мој начин рада нека ме слободно разреше дужности. Једино што ће ми урадити јесте да ће ми уштедети време, којег заиста немам на претек. Имам заиста паметнија и важнија посла него да се овде натежем око Мрачњакових и сличних тужакања.

Подели на овим сајтовима

Мислим да је очигледно да су неки чланови овде заштићени као бели медведи и да постоји једно слепило за њихове грешке  4chsmu1

Не сврставам се ни на једну страну,али баш упада у очи ово игнорисање очигледног вређања Мрачњака и претерано игнорисање или оправдавање неприкладног писања модератора Александра.  0205_whistling

Да, када то Мрачњак сервира извучено из контекста, онда изгледа заиста страшно. Но, ако видиш да је дотична госпођа омаловажавала вероучитеље и верску наставу, веру уопште, онда ће ти бити јасно зашто сам је назвао "комуњаром". Једноставно, такав начин говора о вери и верницима практиковали су само Титови комесари у кожним мантилима. Ја немам ништа против да неко буде атеиста и да брани свој став и на овом форуму. Међутим, док сам администратор (а не модератор, тако да не знам зашто ме уопште помињете на овој теми) НЕЋУ ДОЗВОЛИТИ вређање православне вере и вере уопште. Понављам, није увреда ако ми неко каже да не верује у ово што ја верујем, нити ако то назове бајком, али ако вернике назива малоумницима, глупацима, простацима или сличним погрдним именима, ако говори да нас треба протерати из школа и јавног живота (као што то чине атеисти на својим групама и форумима), будите сигурни да ћу увек реаговати и да нећу жалити ни опомене ни банове, а ни оштре, метафоричне речи.

А вођству форума када се више не буде свидео мој начин рада нека ме слободно разреше дужности. Једино што ће ми урадити јесте да ће ми уштедети време, којег заиста немам на претек. Имам заиста паметнија и важнија посла него да се овде натежем око Мрачњакових и сличних тужакања.

Ma da, cim neko prijavi odmah ima opravdanja... i gotovo uvek je to "vadjenje iz konteksta"... kako ocete meni svejedno, nije da mi aleksandar nesto znaci u zivotu...

I mene ne zanima nacin aleksandrove komunikacije (slobodni smo ljudi pa svako ima pravo da komnicira onako kako je voli, neko sa vise neko sa manje vaspitanja) meni predrasude i dvostruki arsini bodu oci jer bi meni za bilo koji od aleksandrovih komentara usledila opomena (a aleksandar laze kad kaze ono za "bajke"! ja sam jednom rekao za religiju da je bajka i doticni mi je CRVENIM slovima zapretio da ne tolerise  takvo obracanje... a ovde vama prica druge price u cilju da afirmise svoje stavove no, dobro... necemo se svadjamo valjda sad ;) )

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Мислим да је очигледно да су неки чланови овде заштићени као бели медведи и да постоји једно слепило за њихове грешке  0102_laugh

Не сврставам се ни на једну страну,али баш упада у очи ово игнорисање очигледног вређања Мрачњака и претерано игнорисање или оправдавање неприкладног писања модератора Александра.  0102_laugh

И треба хришћански форум да буде пример цивилизованог опхођења и истрајте у томе.

Има сасвим довољно форума на нету где противници религије могу на највулгарније начине да износе своје ставове.

Овде би било логично да буду пристојни.

То што је неко неваспитан није оправдање.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

јел може неко да објасни овом модератору где греши, или мени?

ово сам добио као пп

Ако поставиш још једну поруку на теми о Месецу а помињеш фотоапарате о којима немаш појма, добићеш опомену. Готово је било са спамовањем.

Поздрав

пошто ми је обрисана ова порука:

2vs3tol.jpg

на овој теми:

Живе речи утехе > Наука и уметност > Науке (Уредници: миш Мицко, Milan Nikolic, ouk) > Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12551.0.html

иначе, тема има 5 страница, а лична нетрпељивост овог моНдератора ме не занима, нити сматрам да сме да има такву слободу на овом форуму.

Подели на овим сајтовима

• Гости

ne svidja mi se ova rijec-gotovo,u milanovim porukama algabacaju

nije ni medenica zlatan,ali tema je da se kritikuju mod.,a on to vise nije,kol'ko znam :group111:

Па баш они који "нису баш златни" и пишу на оваквим темама. Ваљда је то тако неко неписано правило, шта знам..  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...