Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сутра ћу да се исповједам, ако Бог да, па желим овом приликом да се извиним свима, које сам повриједила и увриједила. :)

мада, ако сам реаговала безобразно, није без разлога, али ето, о5 извињавам се  :)))

Подели на овим сајтовима

Сутра ћу да се исповједам, ако Бог да, па желим овом приликом да се извиним свима, које сам повриједила и увриједила. :)

мада, ако сам реаговала безобразно, није без разлога, али ето, о5 извињавам се  :))) 

Ovaj zadnji pasus te neće učiniti srećnom, ali za početak i ovo je nešto

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

@Драгана  Ако си се данас причестила,нека ти је Свето Причешће на исцељење,помоћ и спасење. Свако добро од Господа ти желим.

Подели на овим сајтовима

Različiti smo i dobro da je tako. U svemu možeš naći pouku, pa i u onome što ti se ne sviđa.

Ponekad se jednostavno začudim. Pitam se kakvi su razlozi koji tjeraju ljude na neke postupke, komentare...onda shvatim koliko su tužni i kako sam tanka sa potrebom da shvatim i osjetim. Znači do mene je.

Srela sam i ovdje drage ljude, mudre, posebne...sa namjerom ili bez nje, dali su mi smjernice, otvorili neka vrata koja sam dugo izbjegavala. Hvala na tome.

Da ne dužim, dobro je...a može i bolje :)

Подели на овим сајтовима

Можда ти Бог опрости,али ја сигурно не !

За оно што си ме увредила,искључићу те из тестамента... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Kako ko. Mada, što se mene lično tiče, dešavalo se da se sa nekim onako najgore popi.... na nekoj temi, na sledećoj se apsulutno slažemo...Valjda različite stvari, pa se negde slažemo, negde ne... Nije se pojavio niko sa kim se apsulutno ni oko čega ne slažem niti nema zajedničkog jezika, makar ukus u muzici nam je zajednički... Mada ima par ljudi koji mi opasno skakuću po ganglijama, ali njih ignorišem i nikad se nisam upuštala u neke razgovore sa njima niti prepiske. 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

@@Драгана.,

Ма, опуштено то је само наш Зоске. Колико год да смо различити  видите да смо заједно :)))  1324_womens 

Као и свуда: некад се волимо, некад свађамо, ма све помалко  :cheesy3:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Različiti smo i dobro da je tako. U svemu možeš naći pouku, pa i u onome što ti se ne sviđa.

Ponekad se jednostavno začudim. Pitam se kakvi su razlozi koji tjeraju ljude na neke postupke, komentare...onda shvatim koliko su tužni i kako sam tanka sa potrebom da shvatim i osjetim. Znači do mene je.

Srela sam i ovdje drage ljude, mudre, posebne...sa namjerom ili bez nje, dali su mi smjernice, otvorili neka vrata koja sam dugo izbjegavala. Hvala na tome.

Da ne dužim, dobro je...a može i bolje :)

Наравно да је добро . Замисли да се се сви слажемо и да имамо иста гледишта , један напише нешто , да се наређају много постова где форумаши само пишу о томе да се слажу са тим постом . То би у најмању руку било јако досадно.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Да мало поразговарамо на ову тему. Имате ли коју примедбу на нечије понашање? Без устручавања!

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...