Лазар Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Цитат Мени је ова добра од њих У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Crvena Jabuka Tvoga Srca Vrata "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Цитат Цитат Мени је ова добра од њих Моји Јагодинци... Имам њихов албум, па ако ти треба... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Песма је снимљена 1977. када смо се звали Светозарево... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 klapklap :0104cheesy: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Од синоћ. Ијууууууу slavabogu "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Цитат Тоо Лионе!Севдалинке су просто део мене (скоро сви ми изБосне осим маме и тате). Ово је моја омиљена: Meho Puzic - Snijeg Pade Na Behar Na Voce (Classic Hitovi) Вероватно постоји боља изведба, не свиђа ми се овај вокал. пс то смо певали на слави Требиња пре пар година Додик и ја а остали нас пратили 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Safet Isovic U Stambolu Na Bosforu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Samo za Deksu ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Merima Njegomir - Stade se cvijece rosom kititi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ова песма ме увек сети на Милета Радовића из Ваљева, данас хиландарског монаха, када смо пре ху година били ђутуре на венчању моје пријатељице .. била је невиђено добра жива музика и Миле на ову песму пао у омањи транс Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Nedeljko Bilkic Krcma u planini А на ову песму у ''транс'' је падала моја мама )) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Зна твоја мама шта је добро 0110_hahaha 0110_hahaha а ево и ремек дјела : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 и Morello koји роштиља све у 16! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука