w.a.mozart Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 haj i ja da se ubacim u trip Tozovac-Kupicu ti Dance svileno maramce Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Toma Zdravkovic - isus-sinai je padala '87 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 samo za naše orlove... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 0212_rolleyes :0104cheesy: 0212_rolleyes ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 A može i ova: ORLOVI RANO LETE - GALIJA 0212_rolleyes 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Јој,бре...све неке њањаве песмице! dancedance Дај мало озбиљног звука зачињеног добрим и квалитетним дуваном. :0104cheesy: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 bighugbighug "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Chris Rea Blue Cafe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Певач групе Rare, његов соло пројекат, много добро звучи Која му је то врста музике сад?пс Мирко је долазио код мене пре пар год, са гитаром и свеском у које је записивао песме које је смишљао на енглеском и свирао ми :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 HLADAN KAO LED - AZRA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Убило ме безнађе!!! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука