Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Bog nije obećao:

Dan bez bola,

smijeh bez tuge,

put bez trnja,

sunce bez kiše,

ali je obećao:

Snagu za dan,

Utjehu za suze i

Svijetlo za put!

Neka ti se loše stvari spoje u jednu točku.

Laganim pokretom ruke skloni je u stranu.

Ostaće ti put čist kao suza.

Kreni njime, vjeruj, nadaj se i voli.

Jer duša je tvoja velika i čista.

Bog će tebi samo dobro dati,

a u ovom svijetu punom tuge i laži

lijepo je nekog poput tebe znati.

Sretan rođendan . 319.gif.Oce...Ivane

Постављена слика Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ево, моја супруга и ја очекујемо данас велики број званица. Имаћемо негде око стотинак званица те смо морали да унајмимо агенцију која ће нам помоћи да прославимо мој рођендан јер ово је заиста велики дан за све нас. Како у кући немам довољно места изнајмили смо један локал на Морави (брод-сплав), зато што имају веома добар мени (преовладавају морски плодови и традиционална народна кухиња). Иначе, ја нисам био за толико трошење, али је моја жена инсистирала. Додуше, хтели су да то буде још свечаније јер мој рођендан је заиста велики дан који не може проћи незапажено. Не слави се сваки дан рођендан, нарочито не када напуниш 31 годину.

Нисам вам рекао да сам на поклон добио и најновији Apple компјутер са монитором од 27 инча, поклон људи из Цркве? Баш сам му се обрадовао, мада већ имам сличан само мањи. (21,5).

Novica Negovanovic - Prodje leto trideseto

Хвала свима који су се потрудили да увеличамо ово славље, нарочито спонзорима.

Тако и треба, нек` се види раскош, докле то стезање?! smej.gif

Срећан рођендан, ако уопште поред Божића, Васкрса, крсне славе...Вама рођендан ишта значи. Енивеј, све најбоље данас!

Бојећи се да неко ово не схвати озбиљно, морам да речем да је све била само једна  петофебруарска шала  0304_smile4 Нисам ја баш тип који слави рођусе.  smej.gif Дакле, шала људи.

Замисли, екипа из Цркве ми поклонила Apple... где ми само то паде на памет.  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ево, моја супруга и ја очекујемо данас велики број званица. Имаћемо негде око стотинак званица те смо морали да унајмимо агенцију која ће нам помоћи да прославимо мој рођендан јер ово је заиста велики дан за све нас. Како у кући немам довољно места изнајмили смо један локал на Морави (брод-сплав), зато што имају веома добар мени (преовладавају морски плодови и традиционална народна кухиња). Иначе, ја нисам био за толико трошење, али је моја жена инсистирала. Додуше, хтели су да то буде још свечаније јер мој рођендан је заиста велики дан који не може проћи незапажено. Не слави се сваки дан рођендан, нарочито не када напуниш 31 годину.

Нисам вам рекао да сам на поклон добио и најновији Apple компјутер са монитором од 27 инча, поклон људи из Цркве? Баш сам му се обрадовао, мада већ имам сличан само мањи. (21,5).

Novica Negovanovic - Prodje leto trideseto

Хвала свима који су се потрудили да увеличамо ово славље, нарочито спонзорима.

Тако и треба, нек` се види раскош, докле то стезање?! :)

Срећан рођендан, ако уопште поред Божића, Васкрса, крсне славе...Вама рођендан ишта значи. Енивеј, све најбоље данас!

Бојећи се да неко ово не схвати озбиљно, морам да речем да је све била само једна  петофебруарска шала  kraljica Нисам ја баш тип који слави рођусе.  confused Дакле, шала људи.

Замисли, екипа из Цркве ми поклонила Apple... где ми само то паде на памет.  :)

Već su sve novine prenele vest da se danas u Beogradu pred skupštinom skupilo sto hiljada ljudi da proslave vaš rođendan!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Видиш, а многи мислили да су у питању промене режима. Из масе се могло кад-кад чути стихови познате песме Халида Муслимовића "Срећан ти рођендан сунце моје мало" са оним чувеним "тн-тн". Мислим, хвала оном народу што је на тај начин желео да покаже своју љубав према мени и окупио се у оноликом броју. Додуше, понекад тај скуп није одавао утисак рођенданске ЖРУке али то је била само маска да не би привукли велику пажњу регулаторима јавног реда енд мира.

Регулатори...  kraljica

Подели на овим сајтовима

Bog nije obećao:

Dan bez bola,

smijeh bez tuge,

put bez trnja,

sunce bez kiše,

ali je obećao:

Snagu za dan,

Utjehu za suze i

Svijetlo za put!

Neka ti se loše stvari spoje u jednu točku.

Laganim pokretom ruke skloni je u stranu.

Ostaće ti put čist kao suza.

Kreni njime, vjeruj, nadaj se i voli.

Jer duša je tvoja velika i čista.

Bog će tebi samo dobro dati,

a u ovom svijetu punom tuge i laži

lijepo je nekog poput tebe znati.

Sretan rođendan . greengrin.Oce...Ivane

Постављена слика Постављена слика

sretan rodjendan
Подели на овим сајтовима

Prvo smo Medeničin rođendan slavili čitavu sedmicu, zatim sada slede Ivanovi dani...greengrin...

Volim što na forumu se vodi po onoj staroj socijalističkoj, samo da se proslavlja i slavi i da se diže ruka za.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Srećan rođendan Marty,prijatelju,batke bliss jeeee :229229229: ekstra i svako dobro od Boga ti želim.I da se oženiš ŠTO PRE!

Happy-Birthday-Cake.jpg

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...