Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

@, NE - NIKAKO!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

@, NE - NIKAKO!

Не знаш шта ваља. Ова зна свашта, искусна, еманципована, просили је генрали тако што јој стављали прстен у шампањац, прошла света. Сигурно да зна и да кува и да користи оне нове машине за по кући.

А не оне шипарице дрогиране што их овде качите..

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ona mi je jako lijepa!

a-n.jpg

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Јесам ли ја овдје сигурно на православном форуму ?

Smatras da su ljudi koji pricaju o zenskoj/muskoj lepoti zbog toga nepravoslavni?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ти ћеш због оне твоје косооке право у пакао...

Nije ona moja nego tvoja, poklonio sam ti je, secas se?... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Neko krenuo u potragu za alternativom ugasenog Ihtusa, pa zalutao na Pouke.

Dobro, dobro, molim bez niskih udaraca.

Nema potrebe za ovakvim etiketama.

Covek/zena dao/dala je svoje vidjenje ove teme. Sad cekamo da se javi, da vidimo sta je tacno njoj/njemu zasmetalo...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...