Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

U tvom slucaju, okostavanje zbog silnih godina izucavanja tajni teologije :))

• Хахаха 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2018. at 13:29, Danijela рече

Expand  

Теза: Естетски аспект дела Божије творевине, конкретно женских јединки врсте хомо сапиенс

Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2018. at 13:05, obi-wan рече

@Zoki1988 

Evo ispravio sam, nema na cemu...

479907949_mlnk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTm1NN01EQV8vMjE3NWE5YTczY2RlOWFiMGI5NDFiOTN-TAs0DjgCBoTAB(1).jpg.51347bf9cfd5a546960c1ae2fd88a708.thumb.jpg.638b6032ee30ea96ebf15bb4d600363a.jpg

Expand  

Rado, lepa Rado:1405_love:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2018. at 13:29, Danijela рече

Expand  

A `de je okostavanje tu je i (zenska) masaza... sve se slazem, do u jotu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Juanito 

Najgori smo od sve dece ovde... :laugh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Toliko polemike o zenskoj lepoti. A dovoljno je samo novine da otvorite i sve saznate. ?

images.jpeg

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2018. at 13:41, obi-wan рече

A `de je okostavanje tu je i (zenska) masaza... sve se slazem, do u jotu...

Expand  

Отишли скво и ја на Фрушку гору прошле године у неки фенси спа хотел на викенд. И сад ту први пут пробали оне сауне, купатила нека и сто неких чуда. И ајде и масажу да узмемо, кад смо већ ту. Тог јутра је радио неки млади дечко, испод 25 година година и једна средовечна женска која много добро изгледа. И сад каже скво: ”Ајде ти код ње, а ја ћу код њега”. А ја, шта ћу, морам да се сложим. Пита цура на рецепцији коју ћемо масажу. Ја кажем: ”Па масажу. Обичну масажу.” А скво, наравно, нађе неку с неким минералима из рудника у Катмандуу, уљима од млека тибетанског говечета и пудером од костију препелице с Мадагаскара. Уђемо унутра и крене она ка том лику, а ја ка госпоји. Кад ће госпоја: ”Е, ту с пудером од мадагаскарске препелице радим само ја!” И тако су мене гњечиле младе руке мушке ни кривог ни дужног добрих 45 минута док сам у себи псово препелице и говече.

Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2018. at 13:51, Juanito рече

”Ајде ти код ње, а ја ћу код њега”. А ја, шта ћу, морам да се сложим.

Expand  

Kakva ljubav i poslusnost prema zeni! Za primer!... :((

Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2018. at 13:51, Juanito рече

минералима из рудника у Катмандуу, уљима од млека тибетанског говечета и пудером од костију препелице с Мадагаскара

Expand  

Nego, ovo da zapisem, da ne zaboravim...

Подели на овим сајтовима

On 13. 10. 2018. at 21:14, Zoki1988 рече

pJKk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWTJNN01EQV8vZjExNWVkMWJjMjU0NTM3NDYwMTI5NWZhODQwMmRkYTguanBlZ5GTAs0CgACBoTAB.jpeg

Expand  

теби је ово лепо?:scratch_head: пластична је 90%:))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2018. at 10:09, ronin рече

теби је ово лепо?:scratch_head: пластична је 90%:))

Expand  

Gle, on je odma osudi. Mozda devojka trenira. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...