Гости Guest - . . .- Написано Јул 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ја највише волим да пишем увечерњим часовима, на пример од 22-24. тада некако дајем максимум. Највише сам сконцетрисан на теме. Преко дана углавном се бавим мање битним темама... Такође, веома ме инспиришу креативни људи који овде пишу, да их не набрајам, има их заиста пуно. Они су богатство ЖРУа а и богатство наше Цркве. Благо нама са њима, заиста то мислим. Волим када видим јасне и животне теме које мене муче, нарочито питања живота и смрти, моје свештеничке службе, теме које говоре о проблему младих и недоумицама са којима се сусрећу. Шта вас овде инспирише, када највише волте да пишете? Које вас теме највише интересују? ПС Од ове теме зависи много тога на ЖРУ. pink panter, DYNABLASTER, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 како да напишем а да не зарадим бан greengrin greengrin greengrin највише ме инспиришу неуки који су убеђени да имају представу о чему пишу, неке сопствене недоумице да читам, неспоразуми да питам, нека размишљања да положим вербално на "папир". Биљана је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 ja ovde pisem jer volim sve sto vole mladi, a gde su mladi tu vrca od sale! :lol: Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Желим да пишем чим се укаже прилика да се разматра о нечему што и мене занима. Међутим, често немам довољно концентрације да у исти час нешто пишем, а то је због тешких физичких радова којима сам преко лета изложен. Једноставно, немам способности да саставим једну реченицу. Али када имам снаге и воље онда не пропуштам прилику. Олимп, pink panter, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ја најволем да пишем кад се дочепам компа, а данас то је ево колико сати...И пошто је то обично кратак временски рок, најчешће прелистам шта је од старих тема или актуелно потегнуто и тада одговорим или улетим са коментаром. Заиста бих волео да покренем по неку тему а не само да одговарам, али кад ми нека падне на памет обично сам у трилеми како да је покренем на правом месту, тј не у погрешном "сектору". Има времена, млад сам-историјски гледано... Зато, одох сад једну да отворим, ваљда неће болети... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Највише волим да пишем кад устанем И волим опуштене теме у којима нема расправљања и препуцавања. А људи су ми највећа инспирација,дефинитивно. Жао ми је што више нема Милеве, а и Моцарта у последње време. Олимп and pink panter је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Kako sam postala clan vise sam ovde nego na fejsu sHa_sarcasticlol .Najvise mi gode tekstovi o molitvi , zivotu kroz Liturguju Naravno da mnogo da mnogo toga ne znam. Ne bi bilo lose da se pokrene tema O invalidima na Liturgiji. Necu da okrecem vodu na svoju vodenicu .smesko. ali znam da se roditelji ustrucavaju da ih dovode ( za to postoje milion razloga koje lako mozemoda pobijemo ) .hvala. Milan Nikolic, Драшко, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Najviše u jutarnjim časovima volim da čitam razne teme po forumu! Pijem kafu i pregledam forum! To mu dođe kao čitanje jutarnje štampe! 0231_newspaper Ako osjetim potrebu da nešto napišem, to i uradim! I sve teme dolaze u obzir, osim politike! To zaista niti volim, niti znam išta reći na tu temu, jer me ne interesuje ni najmanje! Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Kada vidim da neka tema stvarno nekome pomaže. Rado čitam šale i putopise članova. Иван ♪♫ and Макрина је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Волим теме о важним питањима које нас терају да размишљамо изван устањених стереотипа и предрасуда, а подједнако и шалу, музику итд. Драгана Милошевић and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Cim ugrabim vreme dolazim na forum aman sHa_sarcasticlol gringrin .mislise. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Жао ми је што више нема Милеве, а и Моцарта у последње време. И мени Милева много недостаје...надам се да ће ово некако доћи до ње... bighugbighug а што се тиче Моцарта, он је сигурно на одмору...сад ће он да се јави... :bla: иначе , што се тиче наслова, највише ме инспирише добра тема, и ако тада имам времена, пишем... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 najvise u vecernjim satima.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 овако мало кад ми је досадно JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука