Danijela Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 https://www.orthphoto.net/photo.php?id=108602&id_jezyk=1 Dominika and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 Jov nasih dana. Dominika, Чунга Лунга, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 3 часа, Danijela рече Jov nasih dana. Ko je ovaj svestenik? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 o. Radivoj Panic. obi-wan and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 Odavno ga nisam video, promenio se dosta. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 Kako i ne bi "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 извор Smaragdni kamičak, Dominika and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 http://foto.patriarchia.ru/news/patriarshiy-vizit-v-sankt-peterburgskuyu-mitropoliyu-osvyashchenie-khrama-vsekh-svyatykh-v-zemle-sankt-peterburgskoy-prosiyavshikh-na-memorialnom-kladbishche-levashovskaya-pustosh/ obi-wan, Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 http://foto.patriarchia.ru/news/patriarshiy-vizit-v-sankt-peterburgskuyu-mitropoliyu-osvyashchenie-khrama-vsekh-svyatykh-v-zemle-sankt-peterburgskoy-prosiyavshikh-na-memorialnom-kladbishche-levashovskaya-pustosh/ Vladan :::. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 Данас сам посетио логор Дахау. Тамо су из манастира Војловица (Панчево) одведени владика Николај Велимировић и патријарх Гаврило Дожић. Међу југословенским заробљеницима наведен је патријарх, али не и владима. Ту се налазе и нека друга имена из тадашње Југославије. Тамо се налази и руска капела. Agaton Vuzman, Vladan :::. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 16, 2018 Пријави Подели Написано Мај 16, 2018 Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Грчка црква у Минхену. Dominika and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 https://www.flickr.com/photos/spbpda/28295698548/in/album-72157695188996171/ Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 https://www.flickr.com/photos/spbpda/28295700888/in/album-72157695188996171/ Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука