Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

12144894_736174786509768_364410716984833

http://www.orthodoxheritage.org/MOM%2011%202004%20B.htm

Bojana Mitrovic (bride) and Slobodan Petrovic (groom) leave the 19th century St. Nicholas Serbian Orthodox church after their wedding ceremony in Pristina October 10, 2004. Dozens of Serbs defied security fears on that Sunday to attend the wedding in Kosovo's predominantly Albanian capital, held in the burn-out ruins of an Orthodox church targeted during Albanian mob riots in March.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

85040.jpg    Чудотворна икона Мајке Божије "Чајничка Красница" 

https://plus.google.com/u/0/+NeilHoward/posts/jgyJrc71tcS?pid=6206565954541351378&oid=117408729502891718562

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

85040.jpg    Чудотворна икона Мајке Божије "Чајничка Красница" 

https://plus.google.com/u/0/+NeilHoward/posts/jgyJrc71tcS?pid=6206565954541351378&oid=117408729502891718562

Предивна икона, дивно место

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Предивна икона
znam...dobila sam je na poklon..... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Skolski primer kako izgleda dobro uradjena slika. :good2:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

207171.p.jpg?0.8207677383907139

Проповедь апостола Фомы в Индии

http://www.pravoslavie.ru/put/86883.htm

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...