Ivan Marković Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 5 часа, Liga Džentlmena рече Naselimo mars. ? Како? Зашто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 1 минут, Ivan Marković рече Како? Зашто? Zsto da ne? Novi resusrsi, novi zivot, nove pustolovine. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Zsto da ne? Novi resusrsi, novi zivot, nove pustolovine. Имаш то и у пустињи Такла Макан, у којој за разлику од Марса имаш и ваздух. Ниси одговорио на питање како? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 5 минута, Liga Džentlmena рече Novi resusrsi Који? пре 5 минута, Liga Džentlmena рече nove pustolovine. Какве? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 Свима би добро дошла мало лакша гравитација. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 Управо сада, Milan Nikolic рече Свима би добро дошла мало лакша гравитација. Колико лакша? Марс и Земља су отприлике исте масе или се варам? А ваздух? И даље остаје питање како? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 Прилично лакша. На Замљи је 9,807 m/s², а на Марсу 3,711 m/s². Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 13 минута, Ivan Marković рече Колико лакша? Марс и Земља су отприлике исте масе или се варам? А ваздух? И даље остаје питање како? Kako god, samo da se ode. Pa videcemo koje resurse. Prvo da ih ispitamo posle cemo da znamo zasta nam trebaju. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Kako god, samo da se ode. Pa videcemo koje resurse. Prvo da ih ispitamo posle cemo da znamo zasta nam trebaju. Јел, ајмо па куд пукло? А како? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 2 минута, Milan Nikolic рече Прилично лакша. На Замљи је 9,807 m/s², а на Марсу 3,711 m/s². Одкуд знаш? Колика је маса Марса, а колика Земље? Ако је блиска, а ја мислим (можда грешим) да јесте, онда би и гравитација требала бити слична. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 1 минут, Ivan Marković рече Јел, ајмо па куд пукло? А како? Smislice to neko pametniji od mene. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 2 минута, Ivan Marković рече Јел, ајмо па куд пукло? Pa da, moramo imati malo i Bogopouzdanja. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Smislice to neko pametniji od mene. ? Па сад. Не треба ти неко много паметан да ти објасни колика се количина вакуума и бестежинског стања налази између Земље и Марса. О зрачењима и сличном да не говоримо. А затим, реимо да се све то некако реши, и даље остаје питање поенте живота на пустој безваздушној каменчини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Pa da, moramo imati malo i Bogopouzdanja. Да, међутим јеси ли сигуран да космичке егзибиције имају Божји благослов? Ја нисам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 То су причали и за морепловце. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука