Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Zamisli sad da je neki nas fudbaler najbolji sportista planete? ... ok je nole skroz a naravno da je morao na svoj Krst staviti to sto su mnogi zaduzeni da promovisu sport i da prave idole svoj deci po svetu.

Mislim i vidim da u sopstvenim izjavama nije tako gord.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Zamisli sad da je neki nas fudbaler najbolji sportista planete? ... ok je nole skroz a naravno da je morao na svoj Krst staviti to sto su mnogi zaduzeni da promovisu sport i da prave idole svoj deci po svetu.

Mislim i vidim da u sopstvenim izjavama nije tako gord.

Рекох у једном од ранијих постова.......новинари = лешинари

Подели на овим сајтовима

Mogo bi MALO VIŠE u zadnje vreme, da igra tenis ... osim svega drugog što je počeo...

Očito mu SMETA ...   

Đoković ''postaje'' politički analitičar: 

“Udovičić je izuzetan, a Vučić vrlo sposoban”

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, i pored obaveza na US openu, redovno prati dešavanja u Srbiji, pa je tako upoznat i sa promenama u Vladi Republike Srbije.

Obradovala ga je informacija da je Vanja Udovičić novi ministar omladine i sporta.

“Naravno da pratim sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportsta. Čestitam mu, dobio je odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogih uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti izazovu”, rekao je Đoković.

On se osvrnuo i na prvog potpredsednika Aleksandra Vučića.

“Znam da ga je za ovo mesto predložio Aleksandar Vučić i to mi uliva još više poverenja. Vučić je po onome što je do sada uradio pokazao da je veoma sposoban”, istakao je Đoković.

Izvor: Vesti online

http://www.svet.rs/top-vesti/dokovic-postaje-politicki-analiticar-udovicic-je-izuzetan-a-vucic-vrlo-sposoban

П.С.

Какои сам и ''најавио'' у цитираном посту, само се чекало кад ће да потегне изјаву оваквог типа..

... дечко полако  ... тенис оставља по страни и улази .. у неку врсту .. неке своје ..''кампање'' (бунила)  ...

Да се кладимо да нема шансе да осовоји УС-Опен .. ;)

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

To sto je dao nebuloznu izjavu, ne znaci ono sto si ti izmastao.

Ako ti se ne svidja, u redu, tvoja stvar, ali nema smisla da jedva cekas neki momenat da bi potegao nagomilanu pljuvacku.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pa da ljudi...ono kad posalje pismo u znak podrske Borisu Tadicu,pa posle kad ga familija priblizi Ivici Dacicu,a on hvali Aleksandra Vucica...to je do nas,sto mi ne shvatamo,a on je u pravu ma koliko davao razlicite stavove u svakom je u pravu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

To sto je dao nebuloznu izjavu, ne znaci ono sto si ti izmastao.

Ako ti se ne svidja u redu, tvoja stvar, ali nema smisla da jedva cekas neki momenat da bi potegao nagomilanu pljuvacku.

Ништа ја нисам измаштао .. човек (разуман) другог оцењује по поступцима и речима. .. у задње време поступци су му чудни.. а речи још чудније.. за једног спортисту .. али ти изгледа не пратиш шта Ноле ради .. Немам ја ништа против њега да се разумемо .. Ја сам само забринут .. а видећеш да је то веома оправдано ..  Само полако, са овим ''млатарањем'' типа ''потезање нагомилане пљувачке'' ... то говориш из своје што свести што потсвести .. 

Ко што рекох ја сам само забринути љубитељ СПОРТА .. а ово не личи на спортисту .. бар не његовог калибра ..

...

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Jeste podsvest to sto si mi zapao za oko bas u vezi sa Djokovicem, jedva cekas momenat da das svoje samocenjeno misljenje.

To za "zabrinuti ljubitelj sporta" pricaj nekom drugom.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ето .. видело се прошле ноћи     ..ко је хтео да види ... ;)

До скора су улоге биле другачије..  Сад је Новак изгубњеног погледа.. нервозан ... нервознији од Надала... што уопште ''није лако'' ...

Али ко што је речено већ... има то своје разлоге ... на жалост свих искрених љубитеља СПОРТА ...

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

П.С.

Какои сам и ''најавио'' у цитираном посту, само се чекало кад ће да потегне изјаву оваквог типа..

... дечко полако  ... тенис оставља по страни и улази .. у неку врсту .. неке своје ..''кампање'' (бунила)  ...

Да се кладимо да нема шансе да осовоји УС-Опен .. ;)

Kao prvo, nikome osim tebe nije jasno sta si ovime hteo da kazes...

Kao drugo ne vidim sta je iznenadjujuce sto je izgubio od Nadala, pogledaj statistiku pa ces videti kolko puta ga je pobedio, a kolko puta je izgubio.

Kao trece, mozda i ima smisla to sto govoris, ali ja ne znam sta govoris. Mogu mozda samo da naslutim, a takva komunikacija nema bas nekog smisla.

Inace, primetio sam da nosi arhetipsku kombinaciju boja, sto mozda ide u prilog tvojim tvrdnjama o kojima nemam pojma.

Ima i cetvrto ali cu da zadrzim za sebe ako se komunikacija unormalizuje.

PS: posebno me nervira kad neko stavlja taj namigujuci smajli da bi potvrdio neki svoj stav tj. tacnije- sebe.

Mozda mi je to od nemackih foruma gde vrvi od tih "Besserwisser" smajlija.

Подели на овим сајтовима

Kao prvo, nikome osim tebe nije jasno sta si ovime hteo da kazes...

Kao drugo ne vidim sta je iznenadjujuce sto je izgubio od Nadala, pogledaj statistiku pa ces videti kolko puta ga je pobedio, a kolko puta je izgubio.

Kao trece, mozda i ima smisla to sto govoris, samo ja ne znam sta govoris. Mogu mozda samo da naslutim, a takva komunikacija nema bas nekog smisla. Inace primetio sam da nosi arhetipsku kombinaciju boja, pa to mozda ide u prilog tvojim tvrdnjama o kojima nemam pojma.

Рече да ја имам ''самоцијењено мишљење'' ..а гле, сад  велиш како ''СВИ не разумеју шта говорим''.. при том су ''СВИ'' ..ти ..

Но .. на страну са тиме..

Нисам ни рекао да је ''изненађујући'' пораз од Надала... напротив .. НЕ! Надал је тренутно најбољи тенисер иако нимало симпатичан ..бар мени ..

Говорио сам о Новаковим ''бравурама'' ван тениских терена..., о његовим изјавама.., о све чешћем присуству ''интересантним'' манифестацијама, а малочас и о поприлично неуобичајеном држању на самом терену ... Сваком ко прати тенис ..и спорт у глобалу ... потпуно је јасно о чему се ради ... 

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Pa eto ti isto govoris da je svima jasno, a kako to da je svima potpuno jasno kad meni nije jasno na sta aludiras.

Ako nemas sta konkretno da kazes, onda nema smisla da se igramo zmurke i pogadjalica.

(znas dobro da se rec "svi" odnosi na vecinu, cemu onda palamudjenje)

Cime se bavi van terena mogo si da vidis u danasnjim novinama.

Подели на овим сајтовима

Па то што ти не разумеш, те и елиминише из групе '' искрени љубитељи спорта'' .. о томе се ради .. Ти спадаш у групу  ''љубитељи лика и дела...'' А то нема везе са спортом ..  

.. а то што те нервира ''смајли'' (пуф, пант..)... то је већ проблем ... личне природе, .. већим делом душевног подријетла .. :D

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Dobro onda cetvrto sto sam izostavio je to da si ti ljubitelj SPORTA, kako si vise puta naglasio, a ljubitelj COVEKA je pojam koji ti je stran.

Aj cao uzivaj u svojim riljanjima.

Подели на овим сајтовима

Xaxaxaxaxax ... су'пер си ти .. и твоја ''Љ''убав такође .. према човеку наравно ... 

Мешаш бабе и жабе како ти се ћефне и онда ''ћао'' .. прави човекољубац .. ма какви ... чак прави Хуманиста ... 

Још једном .. Хахахахаха

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Zaboravio si tvoj najjaci argument... namigujuci smajli.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...