Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

@@МилошБГ,

Па ето, мене није брига, ни најмање. Шта год да изјави, апсолутно ме није брига. Поштујем свачије мишљење, али ме не обавезује у било ком погледу. Има право и да иде на јогу, да медитира, да ради шта му се прохте. Ту се, наравно, слажемо.

У чему је онда проблем? У онима који од њега праве идола? Ни они ме не интересују. Да нема Новака, правили би идола од Вучића, Коштунице, Дивца, Екрема, Цеце или било кога другог. Капираш шта хоћу да кажем? НЕ треба он да трпи због тога што га идолизују они који и иначе без идола не могу да живе.

Са друге стране, многи добри људи који те ствари примећују, падају у другу крајност, да преко самог Новака крену да пљују оне који га идолизују. Поново, дечко нема везе са тим људима. Он ради свој посао, живи онако како му се живи, и то је то. Не верујем да зна да постоји овај чланак или новинар који је тај чланак написао. И тај чланак, и сви они који га воле, а и сви они који га пљују, не говоре апсолутно ништа о њему. Сви говоримо само о себи.

Са друге стране, много је оних који преко ових прича лече неке своје комплексе, као што сам и горе написао, ни они нису занемарљива категорија.

Понављам, нит он има везе са било чиме од свега овога, нити њега треба гледати кроз оне који и иначе без идола не могу да живе. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Mnogo je tesko citati monaske knjige koji vode ka tome da se Pravoslavac odrekne sveta, i taj duh koristiti u svetu.

Svima je cilj odreci se sveta i uzeti Krst Gospodnji. Stavr je strpljenja i nacina.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa sestro nisi dovoljno onda ispratila teme o Djokovicu. I ono sto je mozda mana i greh- nije jer je u pitanju Djokovic. 

Могуће да нисам довољно добро испратила теме, али опет сумњам да је тако. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ajd Biljana ne filozofiraj vise,znamo  da vidis u njemu savrsenu prliku.A potajno se i nadas,jel da? :bleh:

Ле-леееее до суза си ме насмијао!  :))  :))  :))  :))

А сад озбиљно..............у ком си ти фазону!!?  :.mislise.

Личиш ми на једног члана који је скоро некад трајно банован! :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Радио сам као новинар на ТВ Нови Сад пре десетак година и прилично ушао у психологију новинара.

Постоји нешто што се зове "месечни план реализације". Тај месечни план реализације се доноси за наредни месец и

у том плану сваки од новинара подноси списак потребне технике, средстава, материјала и оквирни синопсис за прилоге које планира да реализује.

Не можете да верујете какве ти људи глупости лупетају у тим плановима, раде их задњи дан пред предају, јер су остатак времена потрошили на јефтину храну и алкохол у кантини и испијање 20ак кафа дневно.

Е сад, кад дође тај наредни месец, с обзиром да им се не одобре сва средства која су планирали онда морају да попуњавају програм чиме знају и умеју....онда гледате анкете, репортаже са пијаце и сензације засноване на глупостима.....

Подели на овим сајтовима

Ле-леееее до суза си ме насмијао!  :))  :))  :))  :))

А сад озбиљно..............у ком си ти фазону!!?  :.mislise.

Личиш ми на једног члана који је скоро некад трајно банован! :)

:-D "Orao pao, orao pao"... pa postao vučko.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Umetnici, može se reći

Молим те да ми се убудуће обраћаш са дужним поштовањем и да ми се клањаш! :))  :))  :))  :))  :)) 

Шалим се, офкорс! ;)

Подели на овим сајтовима

Pa nisam bas siguran da ga voli.Onda bi voleo i Diokleciana,Gospod voli one koje stradaju za njega.

Bog, bez ostatka, voli sve ljude. To i jeste pakao onima koji odstupaju od Njega (kao npr. Dioklecijan).

Nego, da mi objasnis, kakve blage veze ima Dioklecijan sa Djokovicem?!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Уз сво поштовање његових успеха и достигнућа...што он уопште и одговара на таква питања? Зар није он тенисер?

Као када Зорица Брунцлик коментарише рад владе?

Svako treba da ima stav, i kad se ukaze potreba - glasno da ga kaze...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Gospod ne voli sve ljude,pogotovo one koji mu se protive.Koje Djokovic moralne kvalitete ima,jedan obican manipulator.

Molim sve citaoce ove teme da obrate paznju - ovo NIJE pravoslavno hriscansko ucenje, i nema bas nikakve veze sa Crkvom!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...